Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A kiköltözési hullám kampó ,annak vége. Vihar közeleg... Várd meg a köv tavaszt addig megjönnek a brutális rezsiszámlák és ki lesz merülve mindenki a téltől. Komoly házalku is összejöhet.
Ok mondjak magukat jobboldali kormanynak, akkor igenis figyelembe kellene venni a valasztoik erdekeit, akik rendszerint a kozep, felsowkozep osztaly. Ha nem teszik ne mondjak, hogy jobb oldali. Mindjak, hogy szelso balloldali, mint latszik toke es piac ellenes. Az alapokat azert illene tiszteleteben tartani
Hát én azért bízom benne, hogy a trend megfordul,de ha nem is fordul meg, ez a kiköltözési hullám picit lecsillapodik. Az hogy eladhatatlanok, az a jelenlegi piacon még tulzás, 2-3 nézegettünk 2 családi házat. Mindkettő 2 szintes (plusz pince garázzsal), 80-as építés mindkettő, szigetelés nuku, ablakok régi fa, 2 fürdő házgyári csempés, konyha szintén, fűtésrendszer elmegy, tető 10 éve cserélve. 64-ről mindkettő 60-ra le lett csökkentve, mi azt számoltunk hogy 15 millióbol a szükséges felujtiások kijöttek volna. 2 hét alatt elment mindkettő. Van még pénz bőven az embereknél, mindent el lehet még adni Pesten és környékén.
Zsidaynak igaza van, a jegybanknak rég meg kellett volna állítani az esést, mert lassan kezelhetetlen lesz minden. Ez lehet a tartalék, egy holnapi kamatemelés, bármi.
2022-ben van még olyan hogy jobb meg bal oldal? Mitől függ hogy ki a jobb oldali és ki a bal oldali? hogy ki melyik kezével nyúl a közösből? Igen szűklátókörű gondolkodásmódnak találom azt, hogyha valaki így tudja/akarja csak látni a pártokat a 21. században(nem rád gondolok). Itt már minden úgy össze van mosódva, láthatjuk a jelenlegi hatalom pártján is. Jobboldaliként szinte egyedül támogatunk egy kommunista eszméket és nyiltan a posztszovjet állapotokat visszaállítani akaró diktátort, és a sort még folytathatnám.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)