Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Lehet nyomni a sok mínuszt de ami tény az tény. 840en dugó, 837en már több ezer eladó. Még mindig abban bízok hogy kitör 900 fölé? Mert annak semmi jele.
4iG: Nem kötelező érvényű szándéknyilatkozatot írt alá a 4iG és a Telecom Egypt tenger alatti nagy kapacitású optikai kábel kiépítéséről Albánia és Egyiptom között. Az előzetes megállapodás alapján a Telecom Egypt-tel együtt építené ki a 4iG a vezetéket, valamint később üzemeltetési feladatokat látna el.
Az hogy az árfolyam mennyi lesz az egy dolog, de hogy a fenébe ne tudná törleszteni a hiteleit 200 milliárdos várható ebidtánál. Már az is látszik hogy idén nyereség is lesz. Nem a kimutatott nyereségtől függ hogy tudnak e törleszteni hanem az ebidtától.
a Vodafone ahoyg a digi is egyre szarabb es ha uj nev is lesz utana megszarabb lesz.Nem veletlen Rallyzik a telekom mar lassan 1 eve.Nagy borulas sztem akkor varhato amikor el kell kezdeniuk torleszteni es nem lesz mibol.Szomoru.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...