Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Vissza lehetne keresni a fórumon, hogy amikor esett régebben hányszor írtad, hogy "állítolag megromlott a kapcsolat" a másik szóhasználatos pedig az volt, hogy "állítólag kegyvesztett" lett. Egyébként szerintem a régiek emlékeznek erre és "a broki haver mondta" kamu beírásaidra is. Ha itt valaki hazudik, az te vagy!
Te nem tudtad, hogy magával is szokott pletykálni? Régebben ő találta ki, hogy jászainak megromlott a kapcsolata Orbánnal és Mészivel. Annyira megromlott, hogy nagykövet lett :D Ha 3-4 napig magával pletykál, utána az már valóság :D 1772ft
"...mi szerint nem lesz semmi mert a 4ig el van adósodva, újabb 1000 milliárdra lenne szüksége a hadiipar miatt és erre egyszerűen nincs pénz." Madrid te hol hallod ezeket a pletykákat, mert én ilyet nem olvastam sehol, de lehet, hogy az én figyelmemet kerülte el.
Most miért kellett Madridot megzavarni, olyan szépen eldiskurált magában! Ne zaklassuk, hadd legyen mindig igaza. Rice a számok beszélnek úgyis helyettünk, az ovi legyen csak az ő terepe!
Madridnak nincs mindig igaza. Tévedtem, bocsánatot kértem. Most ha figyeltél , leírtam hogy optimista esetben, ha bejönnek a hadiipari pletykák akkor valóban lehet 2500 Ft az árfolyam. Ami zavaró hogy két pletyka is hallható. Az egyik amit te is jósolsz hogy ide jön a hadiipar, komoly átalakulások lesznek. Viszont van egy másik pletyka is , mi szerint nem lesz semmi mert a 4ig el van adósodva, újabb 1000 milliárdra lenne szüksége a hadiipar miatt és erre egyszerűen nincs pénz.
Igen és ez is azért van mert mindig csak esik, meg nem tud emelkedni ez a 4IG, mert mindig visszafordul és sok az eladó, meg nem engedik, stb. Madrid is írja már 4-5 éve kb. Ha Jászai hitt volna neki, már hol lenne :D :D :D mert madridnak mindig is igaza van :D Ugye??? :D
Valaki megunta. 16k öntés. A múltkor 1760ról pattant vissza, na lássuk most is visszajön e. Nagy a csönd a hadiipari átalakításokról pedig a választásokig , lehetőleg minél előbb el kell intézni ha biztosra akarnak menni.
Ahhoz képest hogy milyen alacsony a forgalom, jól tartja magát. Telekom miatt gúnyolódtak rajtam de már utolérte a 4ig-t az árfolyam és ott van osztalék és srv. Itt megszűnt a srv. Ami amúgy sem volt jelentős. Érdekes hogy az 50 milliárdos vima pályázatról mekkora csend van.
Adják szépen. Ez a vodafone felvásárlás is jól hangzik, csak valójában a 4ig Nyrt. tulajdon része nem nőtt hanem csökkent mert a Corvinus növelte tulajdonrészét a 4ig Zrt.ben így közvetve nagyobb lett a tulajdon része a vodafoneban mint az eddigi közvetlen tulajdon rész. De lehet én látom rosszul. A hadiipari beszállást (N7) sem lehet sokáig húzni , őszig meg kell csinálni mert a választás eredménye sok mindenbe bele szólhat. Ha minden bejön akkor ősszel lehet valóban 2500 az árfolyam de ha nem akkor nagy esés lesz. Ha így megy tovább megint utoléri a mtelekom árfolyam és ott osztalék is van.
Törölt felhasználócsütörtök, 18:40
Lehetséges forgatókönyvek a holnapi napra:
Oldalazás folytatódik: A semleges RSI és a mai nap szűk sávban való mozgása alapján valószínűsíthető, hogy az árfolyam holnap is a 1790 Ft és a 1810 Ft közötti tartományban maradhat.
Kitörés az ellenállásról: Ha holnap a vételi nyomás megerősödik, az árfolyam áttörheti a 1810 Ft-os ellenállást, és a 1820 Ft, esetleg a 1840 Ft felé veheti az irányt. Az RSI emelkedése az 55-ös szint fölé erősítheti ezt a forgatókönyvet.
Letörés a támaszról: Ha holnap az eladói nyomás kerül túlsúlyba, az árfolyam letörheti a 1790 Ft-os támaszt, ami további esést okozhat a 1780 Ft, majd a 1760 Ft felé. Az RSI 45-ös szint alá esése erősítheti ezt a forgatókönyvet.
Az már látszik, mindegy kivel találkozik JG (tegnap is volt találkozó) erre már nem reagál a piac. Most már várják az üzlet kötéseket.
Törölt felhasználócsütörtök, 08:33
Kulcsszintek a mai napra:
Azonnali támasz: A legközelebbi támasz a 1780 Ft környékén található (jelölve: 1h(S)). Ennek letörése esetén a következő támasz a 1760 Ft környékén (jelölve: 1h(S)) található. Mélyebben egy erősebb támasz zóna húzódik a 1738 – 1746 Ft között (jelölve: 4h(S)).
Azonnali ellenállás: Az elsődleges ellenállás a 1820 Ft környékén található (jelölve: 1h(R)). Ennek áttörése esetén a következő ellenállás a 1840 Ft környékén látható (jelölve: 1h(R)).
Elhiszed, hogy rajtad kívűl senki nem aggódik a mai árfolyam miatt? Te tényleg ennyire nem érted, ami történik. Ki a bánatot érdekli a pillanatnyi árfolyam akkor, amikor befektetésként vettük és egyértelmű, hogy nem itt van a vége. De te lesed, mintha lenne egy darabod is belőle és próbáld a saját ostobaságodat igazolni.... Ismét megkérdezem sokadjára: Miért foglalkozol ezzel ennyit részvény nélkül? Miért nem mindegy neked, hogy pillanatnyilag mennyi az árfolyam? Ebben az évben hány %-ot emelkedett?? Várom megtisztelő válaszodat! Ne légy gyáva, válaszolj végre!!!!!
Zárás előtt pár perccel már mínuszban volt, ilyen hírek után. Ezek a hírek már kevesek, ide konkrétum kell. Ezek szerint ez a vima pályázat nem olyan jelentős hír mint gondoltuk.
Törölt felhasználó2025. 05. 14. 17:05
Rövid távú kép:
Az árfolyam jelentős emelkedést mutat a tegnapi naphoz képest, áttörve a korábbi konszolidációs sáv felső határát (1800.0). Ez bikás momentumot jelez.
A sárga színű zóna (körülbelül 1810.0 – 1820.0) most egy támaszszintként funkcionálhat, miután az árfolyam áttörte azt.
A piros színű zóna (körülbelül 1850.0) egy potenciális ellenállási szintet jelenthet a további emelkedés során.
Az RSI (Relative Strength Index) indikátor a grafikon alsó részén jelenleg a 77.4 körüli értéken tartózkodik, ami közel a túlvett állapotba. Ez arra figyelmeztethet, hogy az emelkedés hamarosan lassulhat vagy korrekció következhet.
Annyi hülyeséget írsz, öröm olvasni. Mára mintha te is és sokan a másik topicban száguldást, 1850-1900as árfolyamot vártátok. Én voltam egyedül pesszimista és igazam lett. A vima pályázat 50 milliárdról szól de te már 1000 milliárdos üzletet látsz mögötte. Ha igazad lenne akkor most vennék mint a cukrot. Több napos esés után emelkedik 20 Ft-ot de amíg nincs konkrét üzlet addig csorogni fog le.
Elbukta a pénzét más részvényekkel. Deltát jóval 130ft felett vett és Synergont is drágán vett és utána csődbe ment, stb. Ha a 4IG részvényeit tarja, most több 100millája van, de eltőzsdézte és a 4IGre haragszik. Ezért nincs pénze realra sem, egyébként régebben (pár éve) volt neki.
Egyébként gyanítom, hogy sosem fogjuk megtudni, hogy mi az az ok, amiért ennyit foglalkozik a 4ig részvénnyel pozíció nélkül. ( sokszor kérdeztem, de erre választ valahogy nem kapok, pedig nyilván olvassa ) Állítása szerint más részvényekben jó köröket megy, csak oda nincs egyetlen beírása sem. Nem baj ugye, ha én ezen nevetek :) :)
Neki tök felesleges magyarázni, hogy a forgalomnak bizonyos irányokba mennyi jelentősége van. Fogalma nincs, hogy mennyi mindent kell nézni ahhoz, hogy valaki levonjon egy következtetést és hozzon egy pénzügyi döntést. Ő egy dolgot néz, a pillanatnyi árfolyamot. Esik 10 pöttyöt és már írja is, hogy elindult lefelé..... köze nincs ehhez az egészhez, de valamiért ez szórakoztatja.
Hétfőn még 1600ra vártad és azt írtad ha lemegy utána emelkedhet. Lement??? Nem is tőzsdézel, de a 4IGhez állandó kommentjeid vannak. Persze mindig lefelé. Ez van már a 100-200-600-800ft-os árfolyamok óta. NORMÁLIS??? Tőled tudjuk régóta, hogy a "NER részvények nem tudnak emelkedni" :D Csak, hogy tudd az árfolyamot, megírom. 1810ft és 184milla Kis forgalommal esett, most nagy forgalommal emelkedik. Ez jót szokott jelenteni.
Elolvastam a portfólió cikkét ahogy kérted és megnéztem az árfolyamot. Ezt az árfolyamot vártad mára? Mert szerintem nem, mint ahogyan a másik topicban írók is jóval feljebb várták.
https://nth.hu/documents/vima_palyazati_eredmeny.pdf. Nem nagyon reklámozzák, fent van a béten és ennyi. Portfólió, hvg, vg, sehol nem látom pedig ez állítólag nagyon pozitív hír. Holnap meglátjuk ez visszaviszi e 1800 fölé.
Május 7.-én még 1860 volt , ma meg már 1760. Jön szépen vissza. Pedig milyen magabiztosan kijelentették a másik topicban amikor kiderült hogy jön Trump Jr. , hogy másnap 2000 lesz. Erre két héten belül már 1760 és még nincs vége a napnak.
Ismét csak személyeskedés. Te minek írsz egyáltalán a fórumra? Részvények kel nem foglalkozól, lényegében minden írásod személyeskedés minden topicban.
Most is 2000-re várjuk (és lesz is annyi, tuti), természetesen ez inkább a második félévben várható! Ha tudod értelmezni a számokat(ebben komolyan kételkedek), akkor láthatod, hogy idén még így is +90% felett van, ami azért nem annyira rossz teljesítmény!
Az eu indexek pluszban , usa határidős szintén , általánosságban pozitív a hangulat az usa és kína közti egyességnek , bux meg mínusz. 4ig szintén, nincs hír , csorog le.
De miért csodálkozol ezen??? Minden nap beírod a faszságodat úgy, hogy egy darab nincs belőle. Érdemi információval nem szolgálsz, azt közlöd velünk, amit mi is látunk azzal a különbséggel, hogy mi ezt hamarabb tudjuk, mert veled ellentétben van real előfizetésünk. Akkor mégis mit vársz tőlünk? Mondjuk én egy egyszer kérdésre, egy egyszer választ, de már sokadjára: Miért foglalkozol vele, miért ilyen fontos ez neked, hogy csak ide irkálsz és csak a 4ig-el foglalkozol? Pedig állításod szerint jó köröket mész más részvényekben, de valahogy ott nincs véleményed.... Ne nézz már minket ennyire hülyének!!!
Az, hogy leírod mindig ugyanazt(csak felfelé kell korrigálnod az aktuális "gyenge" árfolyamot), nem egy érdemi információ. Ha nem tudsz hozzátenni valami előremutatót, minek riporterkedsz? Engem is beleértve érdemes lenne kevesebb, de valóban releváns dolgokat írogatni...
Tegnap reggel 1868ig ment fel, ma 1870ig de innen csorog vissza. Ha ezt a következő hírig eljátszák az jó mert akkor marad stabilan 1800 felett. Azért most már kellene valami konkrétum is.
Jól bezúzták a végén. Pénteken a kereskedés vége előtt nem sokkal még 1886 is volt, most meg 1800on zárt. Valahogy nem akar 1900 fölé menni. Megint jön vissza. Az a kérdés 1800 megtartja vagy megint jön vissza 1600ra és onnan indul egy újabb 1800as kör.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...