Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Meg volt a 3. Zuhanás, ismét közel volt a 4000. 4500röl amikor lement 3600ig akkor háromszor tesztelte a 3600at, utána lett 4900. Most is meg volt a 3 teszt, holnap eldöl hogy elindul fel végre vagy elesik a 4000 és akkor meg sem áll 3600ig.
Na emberek az van amit mondogatunk már itt napokóta.A 4ezer nem fogja meg szvsz,3600 körül lehet az első erős támasz.Onnan lehet egy technikai felpatt 4ezerig.
Szerintem a 4100-as támaszt szétszedték, hogy ne lehessen meghatározni, hogy hol van a támasz, mert így már senki nem ment be 4100 fölé vételi ajánlattal. A holnapi nap izgalmas lesz, talán sikerül egy kisebb bravúrral 4000 körül stabilizálni, de nem fogadnék rá nagy összegekkel. Így most vannak kisebb támaszok, amiket "töltögetnek" ha elfogynak. Ott is van 10000 4000-en.
Nem fogyott el, csak szétszedték szerintem. 5 forintosával, a végén szerintem 4000-nél megint megfogják, de lehet leveszika kezüket az egészről, fogalmam sincs . Érdekes események, ettől tartottam 2 héttel ezelőtt.
Mint egy Chaplin filmben, senki nem akar 4100-tól többet adni értük (várják az alacsonyabb árfolyamot, nincsenek beugrálók) azok meg nem akrják 4100 alatt eladni (várják a magasabb vevőket). :D Konkrétan áll az egész kereskedés. :D 75 ezer azért lassacskán bontják... 58 lehet nap végén jön valami...
Jaja, határozottan megérkezett az árfolyam a 100-as szintre. Most kiderül mennyire mély a zsebük. Ha holnap innen fognak nyitni, az nem lesz szép, pedig szerdáig 4000 felett kell tartaniuk. Tisztára olyan ez mint egy középkori várostrom. :D
Azért amikor pénteken 4300 volt, ment a gúnyolódás egyeseknél hogy megint benéztük. Aztán ma megint csak esik. Én is írtam már hogy ebben az árban már minden benne van. Az összes török, izraeli , egyéb hírek. Innen csak egy nagyon komoly usa szerződés tudja elindítani fel. Az viszont pont nincs. Már nincs szó Muskról sem.
Az a baj,hogy a másik topikban amiket várnak hiper szuper jó híreket,az már ide mind be van árazva.Sőtt bizonyos pénzek nem érkezése,a közeledő választás csak egyre nagyobb bizonytalanságot okoz.Ez szépen látszik a papír árazásán is.Sztem nagyon túl lett húzva,vastagon elszakadva a realitástól.
Talán az a különbség most kettőnk szemlélete között, hogy 2026-ra(főként a második felére) koncentrálok, te pedig ennél rövidebb távra. A többi stimmel. Balin a kedvencem!😁
Ez is jogos azért .Ahelyett hogy beismernék hogy ebben az időszakban rövid tavon nem jött be amit vártak ( ez aztán mindenkivel előfordul a tőzsdén ) egyszerűen eltűntek.Persze egyszerű inkább a moderátorokkal eltűntetni azt akinek más a véleménye.
Én szeretem ha győzködjük egymást neked pont örülök mert nem vagy elvakult .A néző pontjaink között nincs is olyan nagy különbség mint hinnék az enyém òvatosabb a tiéd merészebb .A lényeg hogy nem szélsőséges egyik se.Te azt mondod nőni fog a rv én azt mondom hogy előtte még csökkeni.Mashol is olvastam az írasaid nekem tetszettek ahogy balint osztod pl 😁.
Úgy értettem, hogy ugyanaz a sírás megy, mint 800 alatt. Persze innen nem lesz 1 év alatt 5x, de még nincs vége a sztorinak. Egyre nagyobb nyereségű negyedévek jönnek. De nem akarok senkit győzködni, nagy fiúk vagytok már! További szép napot, sok nyerőt!
A másik topik enyhe letargiában van.Nem az van amire számítottak.Ráadásul a nagy felbeszélők,beültetők is eltűntek onnan.Hol lehet feel úr,kawaszaki,wolverka.....köddé váltak.Elszaladtak a kitömött zsákkal,itthagyva a szerencsétlen reménykedöket akiket jól beültettek 4500 felett az 5ezres dumájukkal.
Ja, amikor meg zuhan mint a kő, akkor csak annyit bírnak írni, hogy itt már fordulni kéne.... aztán ha nem, akkor nem, végül is ők 800-on vették. :D Az, hogy pár ember vett egy részvényt olcsón és bejött neki az egy dolog, de mi van, ha nem sikerült volna, akkor meg mindeki rajtuk röhögne, azért ez sem kéne elfelejteni.
Ez a helyzet pont attòl más .Az 500 szazaléknak vége van .Az akinek összejött összejött .Most azt kell kitalálni hogy az 500 százalék után a fa hogy fog nőni ,mekkorara milyen ütemben ,talán a lombját hullatja majd egy darabig ?Erre a kérdésre keresi mindenki a választ .De ez nem ugyanaz mint eddig .800 ròl teljesen más miatt nőtt 5000 ig és onnan esett vissza 4000 re mint amitől 4000 től kéne hogy felfelé menjen.
Hiába próbálják támasztani,így nem lehet árfolyamot tartani.Ki fogják önteni,lehet még ma,aztán mehet 4ezer alá.Nem lehet a piaccal szembe menni.Úgyis a piac dönt.
Igaza van a törzstagoknak, hogy ilyenkor nem írnak. Ezekre a kisember problémákra felesleges reagálni, úgysem változik a fejekben semmi. Ugyanaz a műsor, mint 800 alatt, aztán a többi történelem. Pár hétig pihen egy 500% plusz után és világvége van. Nooooormááális?
Ez hülyeség, amikor esett, akkor alatta is volt sok vevő, mégis 4100-ra tették be a nagy vételt. Meg ha esik és látszik, hogy lejjebb is fog menni, akkor miért akarná egy ekkora pakkal megvenni 4100-on, amikor 3xxx-en is lehetne...Ráadásul, ha valakinek ennyire kell, akkor miért nem teszi 5 vagy 10 ft-tal feljebb legalább egy részét. Szerintem egyértelmű, hogy mi a célja ennek, hogy megakadályozza a nagyobb lerántásokat és kész, ezen nincs mit magyarázni. Pénteken 4200on még fel is húzták 4300-ra egy kisebb pakkal hátha megindul, de nem sikerült és visszacsúszott 4190 körülre. Az árfolyam esélytelen, hogy elérje az 5000-et év végére, jó ha a köv. év végére lesz belőle így valami, amíg a nagybüfialapok nem teszek bele lóvét itt már nem lesz semmilyan rakéta fölfelé, teljesen mindegy milyen hír fog jönni. Jöhetnek a mínuszok...
Egyébként mindenkinek most az lett volna az érdeke hogy hagyják a piacot hogy tegye a dolgát .Ha a cápa nem tud átmenni a 4000 en legjobb erőből megtartotta a részvény.De latták hogy nem tartja meg ezért húzták egy kerítést 4100 on.Ami egy teljesen rossz dontés volt.Ha hagyták volna hogy a cápa atragja magát és 3700 rá tették volna be a támaszt jelezve az étkezés végét a cápa is jòl lakott volna ,a vételi erő is megjött volna és lehet már ugyan itt jarnánk csak nem ilyen melankòliába hanem mindenki felfelé nézne.Igy azt kockaztatják hogy elégetik a jò híreket mert senki nem fogja venni mert kockázatosnak tartják a 4000 szélén és nem lehet tudni mikor fogják támasztani épp vagy mikor nem .
Hát ez igaz, de mit is jelent ez? Ez a nap kérdése, miért is támasztják meg, lehet nem a cég az, hanem egy kisebb alap, aki feljebb bevásárolt, jön az év vége. Nehogy fel is húzzák az utolsó napokban.
4100 ön bármennyit megvennének ? 🙂.Ezt azért te sem gondolod komolyan .Volt egy egész nap hogy megvehessék és senkinek sem kell.Szerinted aki 4100 on megvenné az ha nem jön össze a vétel akkor nem megy feljebb egy picit ?Az a helyzet hogy ez most nem kell senkinek és a nagyok játszanak .Ha bármennyit megvennének 4100 ön szerinted minek a 110000 és támasz ?Az azért van ott mert látták hogy a 4000 en átment volna .Ha azt látják hogy a 4000 megtartja mi szukség a támaszra ?
Szvsz félreérted. 4100-on már bármennyit megvennének, mert nagyon megéri annyiért. Plusz ezen a szinten már nagyon kevesen gondolják úgy, hogy ennyit se ér, ezért az alacsony forgalom. 34millánál nincs sok értelme elemezni, mert nincs mit. Biztos vagyok benne, hogy 2026/Q1-ben igen szép emelkedés lesz, csak légy egy kicsit türelmesebb. Fogadd el, hogy a piac nem a te igényeid szerint mozog.
34 Milla forgalommal ? Az a helyzet hogy senkinek nem kell és csak azért nem esik mert tamasztják.Mostmar azt is lehet tudni hogy a 4000 nem tartotta volna meg .Ezért kapta a mankòt.De önmagában ettől senkinek nem fog kelleni .Sőt
Úgylátszik a cég nagyon ragaszkodik a minimum 4000-es árfolyamhoz, bármennyibe is kerüljön. Ciki is lenne ha közgyűlés előtt kezdene el zuhanni az árfolyam olyan szintre amit nem szeretnének látni. Kérdés, hogy olcsóbban is fogják adni? :D Mert ugye ez a közkézből jön le...
Most pont nem látni, de én arra lennék kíváncsi hogy 4100-on meghagyták-e a 98 ezres védőhálót, mert akkor 4100 felett is teljes biztonságban lehet szörfölni a hullámokon legközelebb is. Mondjuk az izgalmas az lenne, ha elkezdenének vele egyre feljebb lépegetni, ezzel mesterségesen fel lehetne tolni az árfolyamot lassascskán (bátorítva a befektetőket), bár ahhoz lehet kevés a 98 ezer és a közkéz is csökkenne (már ha tényleg ők voltak és nem egy alap vagy magszemély).
opusban már 230e az eladó ezek nem akarják többért megvenni, az aukcióban, persze a kérdés mit akarnak megvenni, mert az mondják gyakorlatilag, már nincs közkézhányad benne
Szörfösök, ha nem lett volna 14:00kor az a nagyobb mennyiségű vétel, akkor még mindig 200körül csámborognánk, az elmúlt 2-3 hét tükrében teljesen logikátlan a mozgása. Lecsorgás folyamatban...
Szerintem a nagy vevő a 4iG-s biztonsági háló, hogy hé fiúk vegyétek nyugodtan, ha valaki lenyomná mi 4100-nél megfogjuk, mert valljuk be őszintén 400 milla már egy tetemes összeg.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...