jofej

Regisztráció: 2017-05-24 14:54:26

Hozzászólások száma: 3 709

Utolsó hozzászólás: 2021-10-20 15:14


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 5
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

4IG Nyrt reszvenyesek. ma, 15:14
Lehet, hogy sokan pont a drága Digi miatt nem veszik most.
4IG Nyrt reszvenyesek. ma, 15:11
Egyáltalán nem lenne indokolt a pánik. Már az akvik előtt is 1237 volt a célár és azóta jó pár komoly akvizíció történt.
4IG Nyrt reszvenyesek. ma, 14:27
Többen írtátok. hogy a Digi gőzerővel fejleszt. Én azt is el tudom képzelni, hogy a megállapodás feltétele volt, hogy bizonyos fejlesztéseket még végezzen el a Digi szeptember végéig. Lehet, hogy a DIgi van csúszásban és ezért nincs még szerződés.
OTP Direktbroker=egy kalap szar ma, 11:31
Ma kaptam levelet az adóoptimalizáló riporttal kapcsolatban. A válasz a problémára: "A javítás folyamatban van, amely hosszabb időt vesz igénybe."
4IG Nyrt reszvenyesek. kedd, 17:02
Igen, hetek óta minden nap zárás előtt néhány darabbal visszanyomja az árfolyamot. Ebből is látszik, hogy igazából nem eladni akar, csak szórakozik.
OTP Direktbroker=egy kalap szar kedd, 16:35
Köszi a választ, kicsit megnyugodtam, hogy nem nálam van a hiba. Írtam ez ügyben nekik, amire mindenféle baromságot javasoltak, pl.: frissítsek, töröljem az előzményeket, stb. Természetesen a javasolt lépésektől sem javult meg, ezért végül is azt válaszolták, hogy kivizsgálják. Ez volt két hete, azóta semmi válasz és a riport továbbra sem működik. 
OTP Direktbroker=egy kalap szar kedd, 14:50
OTPdirect-ről van szó.
OTP Direktbroker=egy kalap szar kedd, 14:49
Valaki hívott le mostanában adóoptimalizáló riportot? Nekem hetek óta nem hoz le listát. Kétféle jelenség van, az egyik, hogy kiírja, hogy a riport elkészítése perceket vesz igénybe, de aztán nem történik semmi. A másik variáció, hogy néhány másodperc múlva megjelenik a táblázatban az excel file, de a megnyitásakor azt írja, hogy rendszerhiba történt, próbáljam később. 
4IG Nyrt reszvenyesek. hétfő, 20:33
 Mi az, hogy nincs infó? Az izraeli Space-Communication szerződést megkötötték, az Invitech is alá van írva, Montenegróban leányvállalatot alapítottak, a TeleGroup csoport 70%-ának vételét december végére ígérték, csak a Digi-ről nincs infó egyelőre.
MOLly tulajok topikja hétfő, 19:58
Valami csavar biztosan lesz benne, hiszen az a cél, hogy az állami tulajdont ne lehessen újra eladni, ha esetleg kormányváltás lenne. A MOL-Jellinek konzorcium is vevőként jelentkezett be, ha hinni lehet a pletykáknak. Szerintem, ha lesz is állami tulajdon, az kisebbségi részesedés lesz.
4IG Nyrt reszvenyesek. hétfő, 17:02
Én is így gondolom, de azért mondhatnának valamit a csúszás okáról, hogy megnyugodjanak a kedélyek.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja péntek, 11:56
A mai közgyűlésről van híre valakinek?
4IG Nyrt reszvenyesek. péntek, 10:16
925
OTTone péntek, 09:35
Egy valamirevaló könyvvizsgáló csak akkor vállalja el a könyvvizsgálatot, hogy ha be tudják bizonyítani neki, hogy a felmerült vádak alaptalanok. Tehát, ha a könyvvizsgáló elfogadja a megbízást, akkor még reménykedhetünk egy pozitív fordulatban. Számomra az is jó jel, hogy az MNB nem foganatosított további szankciókat, talán mégsem annyira egyértelmű a vád.
OTTone csütörtök, 16:33
"Gábriel Gábor, a 4iG IT biztonsági szakértője szerint jelenleg a BioSec vénaszkenner vezeti a listát, ennél a legkisebb a tévedési arány, ám ennél a leggyorsabb és a legpontosabb az azonosítás. A 4iG Technológiai Fórum-konferencián Gábriel elmondta, a magyar fejlesztésű vénaszkenner, melyet a Fradi Groupama Arénájában is használnak a szurkolói kártyát kiegészítő azonosításra, több szempontból is előnyösebb, mint konkurensei."  Az OTT1 honlapja szerint a "Biztonságtechnikai újításaik között az egyik legismertebb referenciájuk a Fradi stadionjának vénaszkenner-technológiája." https://index.hu/techtud/2021/10/14/ha-tobblepcsos-azonositasrol-van-szo-vezet-a-venaszkenner/
4IG Nyrt reszvenyesek. szerda, 14:30
Az lenne nagy durranás, ha a Digi helyett inkább a Telenor vennék meg. Tudom, hogy azt mondták a csehek, hogy nem eladó, de én biztos vagyok benne, hogy amikor az AH megvette a 25%-át, szó esett a további részek megvételéről is. Tavasszal amikor a 4IG bejelentette a Digit, még nem volt képben az AH, lehet, hogy ez változtatott a korábbi elképzelésen.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja szerda, 14:22
Ha ez igaz, nem kellett volna erről tájékoztatni a befektetőket?

friss hírek További hírek