Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az ilyen mellékes dolgok Őt nem érdeklik, csak, hogy x forinttal lejjebb van. Neki egy al ényeg, hogy papír nélkül károghasson, Csak egyszer mondaná el, hogy mi vezérli, miért küldetése ez neki... Miért nem foglalkozik olyan dolgokkal ebben a rövid életünkben, ami neki is jó...
Na én egyelőre kiszálltam 862nél, szóval amíg nincs újra papírom, addig nem savazlak tovább, bár néha kimondottan jól esett! További kellemes írkálást a semmiről.
1ft-tal szúrt lentebb mint tegnap, és egyébként +1ft-ban van a sáv amiben nagyobb a forgalom, az továbbra is 860-874, ez alá és fölé 1-1 forinttal ment kb 1 hete mindkét szint sáv 10ft-tal lentebb volt, ahogy az te is megírtad
Tegnap írták itt nekem hogy azért nem látom a felfelé kitörés jeleit mert nem értek a technikai elemzéshez. Na most kérdem én tudatlan hogy a felfelé kitörés jele az hogy naponta egyre lejjebb szúr le és egyre lejjebb megy a kereskedés?
Gondolom a darabszámot is látod, hogy mennyivel lett 858. jelenleg: 864.-, 0 forgalommal. Ha már a tartalmas hozzászólásokat kéred számon másokon . De még nem kaptam választ, hogy Madrid hozzászólásitól miért lesz jobb....
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...