Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Tudom, hogy ez az én lejárt lemezem, de tavaly ugyanez volt ősszel csak nagyobb tételben. Aztán MNB-nél meg lettek tockosozva és kellett egy másik megoldás. Tehát vagy veszik át a töröktől még mindig a papírt, vagy kihasználva a pangó piacot tolják magukra az eladókat. A piac nem szereti a mutyit, ezért ez a csend. AKKO-ban ahogy abbamaradt 230-280 között az állandó lenyomás, máris megindult. Ugyanez lesz itt is. Abbahagyják a hülyéskedést és ki fog lőni. 1200 nagyon gyorsan meglehet, aztán onnan 1800-2100 között lehet 2 éven belül.
Gyors fejszamolassal durvan 20 kereskedesi nappal 5 honap alatt igy siman meglesz az 1 millio darab marc 31-ig, ha napi 10kt vesznek. De amig nincs feljebb elado addig az arfolyam nem megy feljebb. Sztem igazabol igy apakolnak a cegbe 1millio reszvenyt aztan kb az elado meg megmondja milyen aron. Viszont ha ez alogika igaz akkor az eladonak ez az ar megfelelo? Nem akarja feljebb hajtani? Furcsa mindenesetre… otletek?
Legalább veszik.! Ezekkel a kondíciókkal csak úgy tudnák feljebb venni, ha a piac emelné az árat! Viszont ez nem igazán várható sajnos mostanában. Tehát támasznak működhet az srv. de ennyi.
Egyrészt felfelé nem is vehetnek, másrészt ha beállnak vételre és rájuk adják, kénytelenek lentebb állni, hiszen nem vehetnek csak olcsóbban, mint az utolsó kötés árfolyama. Magyarul az árfolyam csökkenésben érdekeltek. De még árjegyzőként sem állnak be sehová a 10K-val, ami legalább egy pozitív üzenet lenne, így hát az egész csak egy színjáték.
Hajlok arra én is, hogy ezt az srv hírt lehetne piaci manipulációnak titulálni, mivel gyakorlatilag a cég olyan feltételeket szabott, ami mentén nem tud saját részvényt vásárolni a megadott keretben. Ergo ez egy félrevezető információ volt a befektetők felé.
Az a helyzet, hogy ez a kamu srv program kezdi kiverni a biztosítékot nálam is.! Ennek így mi értelme van/volt..? Röhejes, hogy olyan kritériumokat találtak ki maguknak, hogy még véletlenül se tudjanak vásárolni, és szemmel láthatóan nem is izgatja őket..! Bejelentés után azt láttam rögtön, hogy az 1 millió darab napi 10.5K-val nem lehet meg, hiszen nem jöhet ki a matek a tilalmi időszak miatt... Ha ténylegesen vennének ekkora mennyiséget, akkor stabilan 900 felett lenne a kurzus szvsz.
Ebben most egyetértek veled! Ez az srv ebben a formában teljesen alkalmatlan és csupán porhintés.! Úgy gondolom, hogy nincs is mögötte valós vételi szándék! Belökték hogy ők se maradjanak ki a sorból...
Abban bíztak sokan hogy az srv felviszi az árfolyamot, de azzal nem számolt senki hogy a cég úgy beszabályozta a vételi lehetőséget hogy gyakorlatilag nemhogy az árfolyamot nem emeli de lényegében venni sem tud. Ha jól értem a másik topicban írtakat. Ennek mi értelme? Ahelyett hogy követnék az opus vagy OTP példáját. Megint a kisbüfik fáztak rá.
https://invst.ly/16wdwg a csökkenő csatornájából nem sikerült kilépnie. 800-810 között csinált egy rész, most lehet, hogy az betölti, de lehet hogy még megy lentebb. ez az srv így egy lófasz tejszínhabbal. csatorna tetejéről úgy pattan le, mintha egy taknyos lazaccal arcon bszták volna.
Ezek szerint a múlt héten többek által beharangozott 1000es árfolyamnak lőttek. Már csorog is le, nemrég még 830 volt, már 805. Nem változott semmi. Ráadásul a sok speka vevő aki felnyomta 830ig már adja el, látva nihilt.
...a befektetési szolgáltató a részvényvisszavásárlási program keretében lebonyolított ügyletek során nem vásárolhat 4iG törzsrészvényeket a
BÉT-en kötött legutóbbi független ügylet árfolyama és a BÉT-en aktuálisan érvényes legmagasabb,
független vételi ajánlati árfolyam közül a magasabbat meghaladó árfolyamon... Nem tudni mi lesz, de az itteni korábbi nihillhez képest izgalmasnak ígérkezik.
Még el sem kezdődött az SRV, de már temetitek. Szvsz meg kell várni az első srv hír utáni reaciókat. . . . Ha lesz eladó, akkor "csak" támaszt, ha viszont veszik is piacin "mások", akkor muszáj lesz mennie a piaci "árral"... minden értelemben :)
Sajnos nem ugyan az a két cég által bejelentett program, gondolok itt a belevett kritériumokra.! Ebben a formában a 4ig csak támasztani fogja max napi 10.5k-val az árfolyamot (megjegyzem ebben a formában szerintem esélytelen az 1millió darab begyűjtése). Elsőre én sem olvastam végig csak az elejét, de mivel felfelé nem vehetik, ezért ettől aztán nem fog menni semerre sajnos. Opus pedig vette eddig lendületesen a piacról.!
Amúgy ez írja le leginkább a helyzetet, hogy az Opus bejelenti, hogy veszi továbbra is a papírt és lassan 4% plusz, itt meg ahogy megindul, a lángosképű barom rögtön ráadja. Szabadulna mint a szaros rongytól, mert kell a suska. Sztem ez továbbra is a török megbízott brókere lesz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...