Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ebben igazad van. Sajnos ez a topik szintje. Ennek 2 oka van. Az egyik Te magad. A másik (ami az elsőből fakad) az érdektelenség. Vitázni nem lehet ,mivel a tényekkel nehéz vitázni. Te pedig csak közvetíted azt ami történik a papírral kicsit savanyítva.
Amiket Te írsz azok tények. Ezeket látja mindenki aki tud olvasni illetve nem vak. A 900 és 1000-es árak egyenlőre nem elérhetőek. Látszik. Ami nem jelenti azt hogy nem elérhetőek még akár rövid távon is. Az a baj hogy ismételed magad napjában többször. Leírod a tényeket amit látunk. Hozzáteszel egy kis negatív hangnemet és itt vége is a szakmai értekezésednek. Kicsit olyan mintha magadnak írnál.
Biztos hogy mindenki látja? Mert valami 900ról meg 1000ről írnak egyesek. Amikor nemrég megírtam hogy 850 dugó, innen már csak lefelé mehet akkor lehülyéztek hogy rosszul látom.
840es dugót meg vették de a kereskedést lejjebb tették. Most már 825 is volt. A 840 - 870 sávból lett 820-840. Egyre lejjebb jön, hát ez nem a 900 felé kitörés jele.
Ahhoz képest hogy indultunk van itt forgalom... lehet én látom rosszul, de itt oké hogy eladás van, de mellette szedik is ossze. Ha elbizonytalanodok esetleg kicsit mindig eszembe jut az a 3 milliardos nap ami meg sem mozditotta az arfolyamot egy ilyen forgalmu papirnal. A 860-as átlagárú tőzsdén kívüli biznisz és a folyamatos jó hírek. Emögött várni kell majd valami nagyot..
Ez a topik azért van hogy madrid kifejthesse gondolatait. Nem vagyok nagyon penge ebben a papperban,de biztosra mondom lesz itt liftezés még biztosan. Viszont abban is biztos vagyok hogy ezt a papírt nem napi szinten kell lekereskedni. Éves szinten szerintem nyerő lesz. Tuti hogy bőven hozza az inflát. MAdrid meg írja a gondalatait naponta többször. Tegye ,ha ez őt kielégíti szíve joga! Ebbe a topikba heti egyszer bőven elég benézni. Elolvasod hogy mi történt az elmúlt egy hétben röviden ,tömören MADRID tollából. Okosabb nem leszel tőle de múlt kiolvasható pár hsz-ből.
Te valószínűleg élvezed, hogy bosszantod az embereket. Egyébként nem hiszem, hogy volt ember aki 1 évvel ezelőtt a 280-as árfolyamnál (az előző 10 évben történteket figyelembe véve) elhitte volna azt, hogy 1 év múlva 600 lesz az árfolyam.
A szerintem a Telekom emelkedése ugyanolyan spekuláns felhúzás, mint az Opusé. A cég semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint eddig volt, sőt évekkel ezelőtt több osztalékokat fizetett, mint mostanság. Az elmúlt 10 évben egy 100 Ft-os sávban mozgott, napi néhány milliós forgalommal. Gyakorlatilag korrekció nélkül duplázott 1 év alatt, ami szerintem a mesterséges felhúzás jele és valószínűleg lesz ennek még böjtje. Nekem meggyőződésem, hogy eljön még a 4IG ideje is és nem is kell rá túl sokat várni.
Lehet, de most az irány adott szerintem. Nem véletlen hogy a nagy ígéret 4ig esik, a Telekom meg szárnyal. Mindig azt írták itt hogy a tőzsde a jövőt árazza. Akkor most milyen jövőt áraz a 4ignél, mert nő a bevétel, ebidta, nyereség, már a It és Telekom vonal mellett benne van a hadiparban, drón, műhold, van itt minden és az árfolyam meg esik. Ha ez olyan jó már rég 1000 felett kellene lennie. Továbbra is az a véleményem hogy ner papír mivolta miatt komoly alapok, befektetők nem veszik, tőzsdén csak a kicsik veszik. A neresek meg egymástól veszik tőzsdén kívül. Emiatt esik, nincsenek komoly vevők csak a kicsik szórakoznak vele.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...