Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Azért azt ne felejtsük el ,hogy minden esik durván . Ez egy ilyen hét . Még mindig azt mondom valaki tudatosan nyomta le idáig is . Valami lesz majd . Talán 5000? azt azért nem hiszem. De ki tudja igy választások előtt valamiért felnyomják az árát ? Én ha menekülnék a papírból akkor már nagy haszonnal tenném
Én még mindig azt mondom , hogy 3500 alá nem megy . Igaz idáig 3550 volt most lejjebb vitték de szerintem csak megy a paráztatás . Nap végére 3600 felett lesz .
Mi lesz még itt? A paranoia már új szintekre fog érni. A nap végére kitalálják, hogy 10000 napizó összebeszélt és lehúzza az árfolyamot, hogy lentebb tudják venni, persze mindezt a fórumból koordinálva. Szánalmas...
Vettem is. Sajnos egy lakás ára elolvadt eddig november óta, így a kisebbnek nem jutott, de a nagyobbnak már realizáltam egyet. Bízom benne, hogy mire a kicsi iskolába megy, újra tudok venni egyet. Most 3 éves...
valahol meg fog állni, a strory papírnál nem érdemes nézegetni az ábrát, egy biztos akár két milliót db-t is passzra vertek, (ha nem többet) és kinek volt ilyen sok?
Örülök egyébként hogy van aki belátja amikor változtatni kell.Tény hogy amikor sokszorozza az ember a pénzét le tud borulni a lila köd de akkor kell fújni egyet és okosnak lenni .Ezt nagyon nehezen teszik meg sokan de most észnél kell lenni.Nagyon alul lett becsülve a választas hatása.
Itt vagyok Zoli, én is, és a mosolyom is. Adogattam el belőle még 4200 körül, most veszegetek, de ki tudja hol az alja. Szerintem sokkal lejjebb már nem kellene mennie, de a választás nagy rizikó.
nagyon megy a pingpongozás . Délután felrántják szerintem . Ha biztonsági játékot játszanak akkor a napi profitból mennek másnap vásárolni . Semmi kapkodás csak szép lassan .
Semmi, valaki/k veszi/k ki a pénz, néha kicsit megállnak és megvárják, hogy egy kicsit feljebb menjen az árfolyam - megveszik azok, akik azt hiszik az az alja - , ha már nem megy, akkor leöntik, ez a séma megy már napok óta én ezért adtam el decemberben az egész pakkot mert azt hittem már akkor ezt meghúzzák, de aakaróval még elevickéltek meg kerestek rajta. És ez egyáltalán nem hasonlít az októberi 1000-es visszaesésre, az pár órán belül vissza is jött, hogy ezzel mi lesz max csak találgatni lehet, de nem szép az biztos. Kitartást mindekinek, aki mínuszosan benne van vagy az esésnél belevett, jőjjön ki mindenki pluszba én ezt kívánom mindekinek!!
Te is viccnek tartottad, azért vettél 4000 felett belőle :)))) Csak magadat hazudtolod meg folyamatosan...de persze, tudjuk, te 4900-on adtad el, mert annyit ért a papír, azóta meg 3000-et se... :)) Kamu troll :)
Szerinte megy a szokásos hintáztatás . a forgalom gyenge és a 3550-3650 között van részben és kerül be általában . Ez egy tipikus hosszú távú hadviselés hogy eldobálják a bizonytalanok .
Sokan viccnek tartjak a 2000 es szinteket .Trollkodásnak .Engem is annak tartottak amikor worthington és Popper vigyorogva írta hogy veszek majd 3600 ért 😂😂😂.Most valahogy a smile eltűnt velük együtt.
odáig nem fog lemenni . Áltában egy 100 sáv amiben mozog . Ma is magasról indult kb 100-at lenyomtak . Valamikor elindul felfelé . Ha nem így lesz akkor szerintem sietős lett valakinek alacsony árfolyamról a gyűjtés . Valami biztos lesz mert akkor nem játszanák azt a játékot .
Vidám barakkból reggeli idézet: "Vki leirta itt: ket egymast koveto zold nap utan erdemes lehet nezni. Kitartast!" Aha, na pont így szoptam be. 2800 az irány, max 2-3 hét. Vigyázzatok!
49 százalék? Ha ez így van azért ez elég szarul hangzik.Nekem az elején már nem tetszett a csehekkel valò koketálás.Hol lesz itt a magyar fegyveripar ?
Full hülyeségeket nyomnak az 5G vel meg az axiommal kapcsolatban és akkor is ezt mondanám ha lenne papírom és nem csak napiznék, de a rába topikba olvastam, hogy állítolag ha megvalósul az rába-tatra üzlet akkor a CSG 49%-ot visz a 4iG sdt-ből. Ez tényleg igaz? Mert akkor az baj, az szvsz aránytalanul sok. (az sdt -nek egy csomó más vett cége is van, de már követni is nehéz ezt a cégstrukturát, meg hogy kik vannak benne hogy százalékkal az alcégekben)
CSG részesedése: Ha élnek az opcióval, 49%-os tulajdonrészt szereznek a 4iG SDT-ben (a 4iG védelmi holdingjában).
Hatás a Rábára: Ez a Rábában közvetve kb. 37%-os befolyást jelentene a CSG számára.
Irányítás: A 4iG továbbra is a meghatározó többségi tulajdonos marad, de a CSG hozza a technológiai know-how-t és a globális exportcsatornákat.
A másik topicban meg lett osztva most egy poszt.Hát nem tudom hogy most az űrs...ggnyalásos posztok milyen hatással vannak a részvényesekre . Szerintem aki magasabbròl van benne kb mint bikának a vörös posztò.Ha úgy megy ma a tegnap ,,stop vadászatnak" (😆) nevezett tevékenység mint tegnap akkor ma megnézzük a 3000 hez közelebbi szinteket . Ráadásul péntek van ami azért ráerősíthet a napra .
Nem veszel bele, mert troll vagy! Ha novemberben bíztál a cégben, és 4500-nál sem adtad el, mikor szerinted 3000-et sem ér, és nem is bízol benne már, akkor már nem is fogsz. Hol bízol, hol nem...mint a mesében... DE nem csak ebbe nem veszel bele, másba sem, nem "NER"-es cégbe se, semmilyen papírba...te nem kereskedni vagy itt, ezt mindenki tudja :)
Hát igen. Ha egy ilyen nap után azt írnánk, hogy "egész nap porszívóztak" meg "csipegettem-bővítettem ma is" meg "pont ott állt meg az esés ahová vártam" meg "ez csak stop vadászat volt" vagy "holnap biztos jönnek a hírek", akkor biztos nem dobtak volna ki a topicból. :)
Miért is 😁? Az vàlasztas után lehet az az opciò.Addig sajna lefelé megyünk.Lesz még ilyen nap mint ma lehet durvább is .Elindult a futás hogy ki szálljon ki hamarabb kisebb veszteséggel a vàlasztasokig.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...