Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ebben egyetértek! Részemről a második verziót preferálom, az elsőt meg baromságnak tartom. Valóban érdekes a kereskedés, jó lenne tudni mi is folyik valójában!
A cég profilja biztosítja a jövőjét. Lehet béke, lehet háború, lehet bármi rossz vagy jó, informatika és távközlés nélkül ma már nem működhet a világ. Lehet nem lesz mit enni, de telefonálni, internetezni akkor is fogunk :)
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy ez nem tömés. Valaki nyilván adja, de valaki mind meg is veszi. Egy nap szünet után megint megy a körforgás. Nagy pakkokkal beállnak vételi oldalra, amit meg is kapnak, aztán ameddig a vevő oldal újratöltődik addig nagy pakkokat vásárolnak az eladási oldalról. Néhány perce 829-ig kikapták, de már megint van 823-ért is eladó. Ez vagy részvény átadás vagy valaki milliárdos tételben gyűjti. Forgalom: 261 millió.
Ahogy olvasok más topicokat, látom kettő nézet van, mind itt, mind országosan. Az egyik nézet szerint minden szar, Orbánék mindent tönkretettek, eu pénz nem lesz, 450-500 Ft lesz az euró stb., másik nézet Orbán megegyezik az euval, jönnek a pénzek, erősödik a Ft, emelkedik a tőzsde stb. 4ig-t is e szerint várják le vagy fel.
Nem fogja elfelejteni holnap sem, nem kell félni! Egy apró dolgot azért érdemes megjegyezni: Emelkedett 200 forintot 670-870, jó ideje stabilan tartja magát ezen a szinten annak ellenére is, hogy bizony van egy komoly eladó is, de ezeket a papírokat valaki(k) fel is szívják tőle!! - Ha nem így lenne, már rég 700 alatt lenne ismét a kurzus... Ezért kéne tudni nem csak nézni hanem értelmezni is hogy mi történik!
Holnap se felejtsd el beírni... Amúgy feltűnt, hogy a 800at (810et) napok óta nem töri le, pedig amilyen világvégét próbálsz előadni, már rég 800 alatt kellene lenni! Csináld nyugodtan a műsort, majd elhallgatsz hamarosan, vagy folytatod, csak közben már 100 ponttal feljebb leszünk...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...