Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Egyre lejjebb jönnek az eladók. Amennyiben a cég nem vesz bele és nem kapja ki a dugókat, a 840 nem fog kitartani. Lehet még itt hamarosan pár % esés. Szvsz.
Lehet, hogy a 4iG Nyrt. fog hamarosan nyitni egy olyan topikot, hogy "Madrid", ahová egész nap csak Jászai meg Linczényi Aladin Madafaka fog írogatni. :D
Az a baj hogy még a leírt szöveget sem tudod értelmezni. Többször leírtam hogy a 4ig fundásan jó cég, jó irányba halad. Simán tudja fizetni a tartozását, kamatokat. Ezzel kit hergeltem? Az árfolyamról meg annyit írtam hogy szerintem most reális, plusz mivel ner cég, kicsi a közkéz, alapok, nagyok nem veszik ezért további árfolyam emelkedésre nem számítanék. Ez hergelés? Ezek tények. Nem várok csődöt, mint egyesek. Meg kellene tanulni a leírtakat értelmezni. Te vagy az aki folyamatosan személyeskedsz itt is és más topicban is. Nem tudod elviselni hogy másnak nem az a véleménye mint neked.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...