Én pont most utaltam ki pénzt a 2033/I eladása után. 13.24kor indítottam a kimutatást 13.32kor jött az sms értesítés kutatásról 13.43kor már a bankszámlámon is volt Attól függ, mikor indítod. Nincs azonnali utalás, napi 4-5 ciklusban utalnak.
Mármint, a MÁK-nál elindítottad az állampapír eladást/bankszámlára kiutalást, és csak 1 óra múlva kaptad meg a pénzt? Nem azonnali átutalás történik, van egy kis átfutási ideje, hogy pontosan mennyi perc, szerintem változó, soha nem figyelem. "Mert nem bank", mondhatni, ahogy a többiek írják, miért nem vált Euró-t sem.
madein az eurhufból 2 éve egy decemberi szaunaszeánszra igyekezve adott magáról utoljára életjelet! Ő is dec 18.-án jelentkezett utoljára. Lehet a megbízásnak ott lett vége ;) Azaz el lehet engedni a témát, nem kell tovább tolni.
Nem tudom mi lehet az oka hogy elvesztette érdeklődését az állampapír téma iránt. Már nincs napi ath és pénteki kamatfelírás? Szerinted mi lehet az oka?
Pontosan. A bizalom törékeny dolog és nem igazán lehet helyreállítani. Amennyiben kicsesznek a jelenlegi állampapír tulajokkal onnantól kezdve lemondthatnak a lakosság friss pénzeiről. A lehazudott inflával és tudatos forintgyengítéssel maguk alatt vágták a fát, betelt a pohár, igyák meg a levét a kretének. EUR-hoz meg USD-hez képest is tragikusan szerepelt a forint, de az a legnagyobb szégyen hogy a CZK meg a PLN is sz*rrá verte. Mit gondoltak ezek a suttyók, meddig lehet ezt büntetlenül játszani? Jó lenne megélni azt amikor végre valaki foglalkozik a forint stabilitásával, mert évek óta az a helyzet hogy dicső kormányunk és az MNB mindent megtesz a forintgyengülés érdekében. Szánalmas csürhe.
Egy dologba biztos vagyok. Ha nagyon kell majd már nekik megint a pénzünk, azt észre fogjuk venni mert az óriásplakátokról is az új konstrukciót fogják a pofánkba nyomni, mint ahogyan tették azt a 16%-al induló Pmáp esetén.
Idő előtti eladás? 4 nap kamatról van szó. Ha 0,2%-kal jobb áron veszi, amibe átrakja, akkor nyer vele. Pl ahova tettem az én babakötvényem is 20,6-tal ketyeg, optimálisan jan 2-án kellett volna átpakolni a 2033/I-t. Deviza? Igen, 17,85% vs 3,95% (6,5%), emiatt a deviza mostantól ezen a kockázati szinten jó döntés. Tőzsde? 6,5% fix a mostani ajánlat, ehhez nézik néhányan, mit hozhat. Tavaly 17,85%-hoz nézték, más helyzet volt.
Szerintem amikor sorra kerülnek a 33I utáni papírok és rájönnek hogy ki fog ürülni a kassza ha a többség kifelé viszi a zsetont és muszáj lesz kitalálni valamit. Az inflával már átkúrták a népet, ha átkúrják a röghöz kötéssel is akkor ezeknek senki nem fog hinni többé. - annyira azért nem hülyék.
Magyar Állampapír tulajok