Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kisvasutas
kisvasutas szombat, 07:43
Előzmény: #96919  Boby
Persze mert a széles féle energiacella amit 490 milla EU pénzzel támogatott meg a narancsmutyi anno 
már feledésbe merült és lehet panaszkodni......
Boby
Boby péntek, 21:23
Előzmény: #96918  Boby
https://www.portfolio.hu/uzlet/20251212/a-videoton-holding-idei-arbevetele-300-milliard-forint-korul-alakul-805894
Hogy ellentmondjak magamnak, azért néha itt is jelennek meg olyan írások,amik segíthetnek a fundamentumok közötti eligazodásban.
"Sinkó Ottó vezérigazgató..... Megemlítette, hogy a jelenlegi forintárfolyam rendkívül kedvezőtlen számukra, "
Boby
Boby péntek, 21:16
Előzmény: #96917  Boby
Amúgy érdekes, hogy a Portfolio ilyen apróságokról abszolút nem ír, ellenben az orosz-ukrán hánorúról naponta legalább 20 cikket közöl.
Boby
Boby péntek, 21:05
https://m4crolab.blogspot.com/?m=1
ASR blogjából idézek. Hátha tudok új nézőpontot villantani eurhuf témában. Andriskának nem kell elolvasni,neki úgysem fog mondani semmit. Közben érdemes néha a hosszú magyar hozamokra is figyelni!
"Feszültség a pénzpiacon – 2025. december 1.A mai SOFR-adat (a fedezett overnight finanszírozás kamatlába) szokatlanul erős feszültséget jelez: a kamat a Fed irányadó rátája fölé emelkedett, ami normál környezetben ritkán fordul elő.Ez arra utal, hogy hirtelen megugrott a készpénz iránti kereslet, és a bankok egyre drágábban jutnak forráshoz még jó minőségű fedezet mellett is.A legmagasabb jegyzések már 4,2 százalék körül történtek, ami egyértelmű funding-stressz.Ezt erősíti, hogy ma az elmúlt hetek második legnagyobb repóforgalma zajlott, döntően MBS (mortgage-backed securities, azaz jelzálogfedezetű papírok) mellett. Ez jellemzően a regionális bankok forrásigényére utal.A mintázat egyre inkább a 2019-es repópiaci zavarokra emlékeztet.Röviden: a likviditás szűkül, a finanszírozás drágul, és a piac több ponton is stresszt jelez."
andras-80 péntek, 20:55
Előzmény: #96914  geza77
Kérdezd meg újra a Chatgpt-t, hátha 500 milliárd eurót ír 😅
geza77
geza77 péntek, 17:35
1 Péntek este, 2 minden szuper! 3 mivagyunkalegjobbak mindenben is!!!!
FO$rint   +0,71%    385,5
korona   +0,32%
zlotyi      +0,1%
usdeur    -0,04%
Máma sem megy a dollárral a FO$rint!  Sikeresen 7szeresen és több, mint dupláját gyengülte, mint a cseh korona!  Védőpajzs nincs, nélküle ennyit tud! Börzsöny aranya sem segít! Hívjatok papot! A mai nappal 1 havi mélypontra lett ütve! Szép teljesítmény zuhan magában!
https://imgur.com/a/tXTCkqx
geza77
geza77 péntek, 17:29
Előzmény: #96900  andras-80
Így  szólsz hozzá nagyzsírfejmarci népNEMZETHHgazdasági miniszter előjelzéseihez és a megvalósulásához??? Még jó, hogy kormányunk mindig is hibátlanul csinál mindent...
Akkor hozzad az adatokat, majd utánanézek ;)  Ne ai val keresgéld ki ;)
geza77
geza77 péntek, 17:27
Előzmény: #96899  fokukac
Kiadtam a feladatot, így végezte el, de attól még lehet jelentős összeg, amit hazaküldenek, beszéltek már róla nem is egyszer.  Lentebb mintha írta volna, hogy a gdp 2-%a...  A cshüngőhashú gheci azt talalta mondani kecskeméten, hogy az mnbből eltűn 600mrd Fo$rint a magyar gazdaság méretéhez elhanyagolható....  Amit hazaküldenek , akkor az is?
geza77
geza77 péntek, 17:23
Előzmény: #96903  kkv14
Na már miért lenne mese? A mAGYAR mérnök "luxusautóval" a valóság???
N0MAD péntek, 17:17
Előzmény: #96908  kkv14
Én tökre megértem hogy nyugger nem helyesli a tervezést, mert a kilátások elég egyértelműek.
Ellenben a fiatal tervez, megvalósít, elér.
De persze lehet savanyú a szőlő. Meg a kavicsos talaj. Csak van akinek később és még előtte kis boldogság is az osztályrésze, nem mint a fanyalgóknak. 
Boby
Boby péntek, 17:03
Előzmény: #96909  kisvasutas
Ezek csak lehetőségek,hogy zárjuk a forint shortokat.
kisvasutas
kisvasutas péntek, 16:23
Tegnap köztársasági elnök akart lenni orbán, ma lehet hogy király ? -elnézve az árfolyamot........
kkv14 péntek, 16:10
Előzmény: #96905  EURHUF_goes_to_haven
"Álmodozás az élet megrontója , mely kancsalul festett, egekbe néz....."
andras-80 péntek, 15:13
Előzmény: #96901  Boby
Neked mindenről orbán jut eszedbe. Ez már kóros...
andras-80 péntek, 15:12
Előzmény: #96902  EURHUF_goes_to_haven
Basszus, a helyesírásod katasztrófa! Elfelejtettél magyarul odakint?? 
EURHUF_goes_to_haven péntek, 14:53
🤡🤡 Kérdezted, hogy miért érdekel az árfolyam.. válaszoltam.
Hogy ebből mit hiszel el vagy sem, teljesmértékben hidegen hagy... Nem kell se neked, sem senki másnak SEMMIT bizonyítanom az életben. Elég saját magamnak és a családomnak.
Az hogy a saját frusztráltságod rám vetíted ki, pedig csak szórakoztat.
Mellesleg továbbra is úgy gondolom, hogy a magyar emberek 75% nem jár külföldre így nem is tudja, hogy mekkora csóresz van ott... addig  húzzák a nadrágszíjjat amíg össze nem esnek... (vagy az orvosi ellátás hiánya vagy a stressz miatt vagy nem tudnak nyugdíjjba menni mert abból nem tudnának megélni, és emiatt a szallag melől kell őket vinni a temetőbe..) Ezek sajnos a tények. 
A magyar embereknek úgy gondolom annyira kell fájnia, hogy már kiláltásuk se legyen, és akkor talán rájönnek, hogy a kormánynak igenis van és volt felelőssége!!
Gondolkodom, hogy el fogom olvasni Krasznahorkai könyvét a Sátántangót... abban ahogy olvastam véleményeket, pont a kollegktív felelősséget pedzegetik, hogy bűnösek vagyunk mint abban, hogy nem váltottuk még le ezt a vérszívó kormányt. Nem gyáltek 500 ezres tüntetések minden hétvégén, hogy korábbi eseményeket ne emlegessek fel (amit akár részben kormány is kezdeményezett... köhömm...)
Én örököltem és kivásároltam tesóm, most pedig egy német lakáson gondolkodunk, van megtakarításunk, és tervezzük a jövőt. Sok sikert az életben, kedves Troll!
Moka_Brikka péntek, 14:39
Ez terv…
kkv14 péntek, 14:37
Előzmény: #96902  EURHUF_goes_to_haven
Mese...
EURHUF_goes_to_haven péntek, 14:06
Előzmény: #96897  andras-80
Pontossan tudod hogy miért... hitelem van egy magyar házon amit még megtartottam. 
Utána meg veszek itt is egyet, nyugdíjjas években meg egyet olaszban, vagy görögben :D nem mintha bármi közöd lenne hozzá. De vigyázz a sárulást okozhatja irigység, de májelégtelenség is ;)
Boby
Boby péntek, 14:00
Előzmény: #96900  andras-80
Te csak azért nem hibázol,mert sosem írsz semmit,nem hivatkozol semmire,csak b@sztatod a közönséget. Te olyan vagy itt nekünk,mint orbán az EU-ban. Bot a küllők lözött.

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek