Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A Forint folyamatosan alulértékelt volt csak most a Finesz alatt rontották le piszkosul ezért érte el ezeket a szinteket de nem 400 a reális még most sem.
2 dolog áll mögötte: a piaci gázárak összeomlása és az általános dollár-gyengülés...a mai deviza kötvény kibocsátást én nem nevezném pozitívumnak, vagy ha igen, akkor Kádárék is jól csinálták...
Jaj, te istenem.... Aruld mar el milyen megallapodas lett? Hogy akkor elnezest kert az EU es utalnak? 430nal hol voltal? Az emberek vegul megfizetik a fidesz ámokfutást. Na meselj..
Na akkor zartam is nagy duzzogva...persze nyilvanvalo volt h nem fog leesni es persze az is h nem lesz megallapodas...ja nem bocs..megis lett..nahat..es meg az arfolyam is kozeleg a 392-hoz..ami csak az elso szintem... vegulis meg szerencse h mosolyogtam az itteni ket okoson... Masreszt azt sem szabad elfelejteni h 410 alatt minden ft ajandek...:))))))))))))))
Kell ez az elrendelt HUF erősödés, mert már decemberben is brutálisan látványos lesz a magyar és az összes többi európai ország inflációja közötti különbség.
Nemcsak nagyon drága volt az elmúlt hónapokban a HUF ellen spekulálni, hanem ordas nagy bukta is lett belőle. Valahol ezt kívántam a HUF ellen spekulálóknak, amiért picit furdal a lelkiismeret.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)