Szia uram! Helyesírási szótár érdekel? Nincs annyi hely, hogy az ordenáré hozzászólásaidból mindent kiemeljek. Ezt hívják a tartalom és a forma egységének. :)
Na ja,hat a a tenyek,azok makacs dolgok,. Azokat szoktad te bullshitnek aposztrofalni,ha a szektad ellen szol. Mondhatnam itt a Schauer Viktor nevu fidesz csicskat,aki gazdanak adta ki magat Belgiumban,meg jopar dolgot meg. A fidesz szektasok valosag tagadasban elnek,nem meglepo,hogy te is. Hetvegen gyere lufit hajtogatni,a bohoc lemondta,de ahogy emlitettem,sem a gyerekekhez,sem magadhoz nem nyulhatsz kozben,hiaba vagy a megszokások rabja.
Engem piszkosul nem érdekel, hogy másnak mennyi lesz a pénze, és veled ellentétben nekem nem okoz örömet, ha másnak kevesebb lesz a pénze, de az sem idegesít, ha valakinek több lesz. Leben und leben lassen! Én a Rosztovi Törpit és az Igazmondó Juhász időszakát is remekül túléltem, most sem lesz ez másként, de az országot sajnálnám, ha erre rámenne. Megjegyzem, van olyan fideszes politikus, aki eddig sem odavaló volt, és most hőzöngenek, hogy "átverték" őket. Amíg kapták a havi milliókat a semmittevésért - mint minden párt képviselői anno és most - , addig nem voltak átverve, de most "megvilágosodtak". Nézem ezt a szerencsétlen Király Nórát, Ferenczy Orsolyát és a többieket, hogy mit vergődnek, tragikomikus! További szép napot! Érdekes, hogy veled lehet normális hangnemben vitatkozni, nem sértegetsz, nem személyeskedsz, és ezért igazándiból nem is konfrontálódunk. Megtanulhatná ezt a fórumozók azon része is, akinek a vitakultúrájával, a stílusával komolyabb gondok vannak. :)
fideszestől pondróbb nem létezik a földön! még most is elvárják a kettősmércét mert valamiért azt gondolják hogy ők kiválasztottak! a választási eredmények után azt hittem hogy visszavesznek az arcukból, de mint látjuk nem! és akkor csodálkoznak ha az utcán leköpik öket, meg elküldik a durvannyába! szar hernyo gerinctelen tolvaj bagázs!
Bizony, a tényeket néha sértőnek érezheti valaki, de ettől még tények. De ha nincs disztingválási képességed, akkor ezt észre sem veszed. Dehogy jelentelek, ettől még nem oldódik meg a problémád, legfeljebb máshol éled ki magad. Ha már a gyökér szót megemlítetted, akkor csak annyit, hogy a hivatkozott fák egy részének elhalt, ezért gondoltam, hogy jöhetnél. :)
Hát, nem is tudom, ki volt annyira beszarva évek óta, hogy kordonok mögött, előszűrt, válogatott közönség előtt mert csak beszédet mondani. Ja, de tudom, Orbán Viktor.
Nálunk a gyereknek lesz születésnapi zsúr,gondoltam rád, lufit kéne hajtogatni,az talán nem fog ki rajtad úgy, mint az AI. Ja, a gyerekekhez tilos nyúlni,ez nem az a rendezvény,ahol kiélheted magad. Ha már nem te nem sértegetsz,te gyökér,akkor én sem teszem,és várunk szerettel. A moderátoroknak meg jelezném, hogy olvassák vissza a kommenteket,amiket idehánytál,és a jelentgetéseidet aszerint kezeljék.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!