Az gondolsz, amit akarsz! Megyek aludni. Tényleg, mem erddekel egy kis munka? A házam körüli parkot kellene gondozni, mert a kerteszem kiöregedett, és az erdész is ritkán jár már ide. Csak 4.00 m2, sövény, bokrok platánfák, 7 db. és pázsit, nehány szklakerttel. Jobban fizetnék, mint a propaganda! 😄
"Nem szkta a téma helyett a vélemenyt alkotó személyes tulajdonságait támadni, velemenye miatt sértegetni. " __ Majd betolsz egy ilyet: "Majd rájön ez a szedett-vedett tarsaság, akiket csak Orbán eltávolítasa iránt cél kötött össze" Azon túl,hogy mérhetetlenül primitív hozzászólás(tele helyesírási hibával),amivel egy társadalmi csoportot a véleménye (ergo a szavazata,ami jelentősen több volt,mint a te maffiádé) miatt minősítesz,sikerült fél órán belül ismét csak onmagadat meghazudtolni. A szedett vedett társaság jelen esetben úgy néz ki, hogy 2/3,ami bucira verte a szerinted egyéniben majd nagyot nyerő szektádat,papa.
Hazudtál. Bárcsak többre futotta volta,dehát tudtam, hogy egy egyszerű,sokadvonalas agitprop vagy. Ja,gondoltam szólok,hogy rengeteg metaadatot elejtesz magadról az agitprop linkjeiddel. Az AI nem mindenkinek ott ér véget, hogy chatgpt-t megkérdezi, hogy mit írjon,mint te,valaki ennél sokkal mélyebb tudással rendelkezik,ha érted...ha nem,majd megérted.
Én mindig vigyázok arra, hogy az etikai, a vitakultúra és a jogi kereteket ne lépjem át, ezert nem adok okot arra, hogy ne legyek itt. Nem szkta a téma helyett a vélemenyt alkotó személyes tulajdonságait támadni, velemenye miatt sértegetni. Persze, ha ilyent olvasok magammal kapcsolatban, akkor neha kilépek a komfortzónámból :😁 Jó éjt, mert már ma van tegnap holnapja, es húzós napom.lesz ma.
Tudod,iszonyat kínos, hogy folyton magyarázkodsz a melódról,meg hogy állítólag ki vagy. A kutyát nem érdekli, a köztársasági elnökös fizud sztem atom kínos volt...egy névtelen fórumon vagy, de flexelsz olyan adatokkal,amit bárki elmond itt magáról,vagy akár a dupláját...szánalmas,dehát te tudod..
Ok,semmi meglepő,nagy kamugép vagy. Ennyike. Hazudtál itt arról, hogy elhúzol,ha Magyar nyer, kb ennyire vagy hiteles. A többi,amit idetoltál,nos az totál érdektelen dezinformáció,nem tartozik a témához,de látom,azért a megafonnál kiképeztek.
Igen, hétvégén elhúztam Bad Blumauba wellnessezni, mert egy kis pihenes kell, es a Balatonon drága a lángos! 😁 . De hála Isten jönnek az ügyfelek a cegek mellett munkaügyi és személyiségi jogi ügyekben, ezért egy-két napnál többet nem tudok relxációra fordítani. 😁 . A tiszások még keresik a hivatalok ajtaját, de már a kamatsop kivezetése ás az árstopok felszabadítása és a különadók kivezetése is előkészület szakaszban van. Nekem nincs hitelem, de bankrészvényem van, az szépen emelkedik, ergo az en szaldóm pozitív lesz. 😃 . De majd jön a többi, csak várd ki! ..
Amit te itt összehakniztál már a 600 oldalas kamudokumentummal(álhír terjesztés), a balerina gyerek kamuweboldala szerinti adóemeléssel(álhír terjesztés),meg a többi..szóval ja, hát most már aztán tuti be fog jönni valami a nagy számok törvénye alapján,egy kicsit még tarts ki,hátha egyszer az AI nem csinál bohócot belőled sokadikra. ____ Idézet a házirendből: Bár a politikusoknak közszereplőként több kritikát kell elviselnie, az ízléstelen, primitív, indokolatlanul lealacsonyító, csakúgy, mint a feltehetően valótlan tényt tartalmazó hozzászólásokat ilyen esetben is szankcionáljuk. __ Nagy csoda, hogy ennyi fakenews után te még itt vagy...
Majd rájön ez a szedett-vedett tarsaság, akiket csak Orbán eltávolítasa iránt cél kötött össze. Ez megtörtént, eddig csak haknizás és hecceles vam most kormányzás helyett. A kis Szamuelyk nem látnak börtöket megtelve fideszekkel, pedig amikor a felmenőik dicsekedtek, hogyan börtönöztek be, hogyan telepítettek ki embeket (köztük rokonaimat), hogyan torolták meg '56-ot, stb., a kis Szamuelyk is kevet kaptak, és mot szeretnék ebben kiélni magukat, és nincs annyi a zsirosbödönben, hogy mindeni odaférjen. De vége, eltársak, ahogyan Magyar Peter mondta! Ennyi volt, a ti szerepeteknek is itt van vége! 😉
Van igazsága Orbánnak ebben, nem akarják, hogy további éveket hazudozzon a népnek, becsapja őket, lopjon tőlük. A Tisza és mögötte álló 70% nép nem akarja ezt engedni Orbánnak, a Fidesz hívővé tett, megvezetett "népe" egyelőre mást akar, talán.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!