hova ez a türelmetlenség, mindennek el jön a sora...a bűnüldözés az igazságszolgáltatás kerekei nem szoktak gyorsan őrölni... egyébként is lehet vannak most fontosabb dolgok, ill. az sem árt, ha a fülkés bégetők is egyre többen felébrednek a hipnonizáltságból és bindzsizé parancsára már annyian nem 'bégetnek egyszerre'... az írások szerint Isten is 6+1nap alatt teremtette a világot(?)...pedig Ő az Isten... mi akadályozta, hogy ezt ne vigye végbe egy csettintésre (?☺) (abban is van nem kicsi furcsaság... mert a 4.napon teremté a Napot, az égitesteket, stb....de ha 3 'napig' még nem volt Nap...akkor honnan tudthattuk, hogy már eltelt 3 nap??☺)
poltpeti már alkotmánybíró, a bíróság elnöke. Jelenleg a volt helyettese a legfőbb ügyész. Miután Magyarországon az ügyészség a vádhatóság, így rajtuk múlik, hogy egy büntetőügy eljuthat-e a bíróságra. Ahogy annó egy büntetőbíró fogalmazott, Tiborczot csak akkor tudják börtönbe küldeni, ha az ügyészség vádat emel ellene. Ezt meg ugye nem tették meg. És én mind poltpéter, mind a mostani legfőbb ügyész esetében is egyetlen egy ügyre koncentrálva indítanék ellenük büntető eljárást: Elios. Aztán persze később, más ügyeik kapcsán más büntetőperekben fel lehet nekik majd olvasni kb. az egész Btk-t, de az Elios ügy miatt mindkettőt börtönbe lehet zárni. Nem, nem évült el. Hivatalos személyek által elkövetett bűncselekmények hosszú ideig okoznak nekik fejfájást.
Legyetek egy kicst türelmesebbek. Valószínűleg az elszámoltatás jogi kereteinek előkészítese is folyik, hiszen dr. Görög Márta alig van a parlamentben, államtitkárai helyettesítik. Másrészt, a jelenlegi legfőbb ügyész, Polt Péter még nem mondott le, tehát bármilyen eljárást képes megakadályozni. Folyamatosan váltják le orbánék embereit, szóval szerintem haladnak. Persze, jó lenne látni - én is nagyon várom -, hogy orbán és a többi csirkefpgó kihallgatásra megy, hogy zárolják a vagyonokat, de nem csak a sajátot, hanem az egész családét meg kell nézni.
Ezért is kellene orbánt minél elôbb letartóztatni, hogy kinullázodjon végre, az is mond valamit, hogy a fideszben nincs senki aki elküldené ezt a bukott faszt végre.
"Alapjaiban változhat meg a Fidesz szervezeti felépítése a szombati (jun.13) kongresszuson, de várhatóan Orbán Viktor lesz az egyedüli elnökjelölt. -(mecsoda demokratikus működés:))) Ez egy munkakongresszus lesz, tehát nem sajtónyilvános és nem nyitott a nagyközönség számára” – írta Havasi, majd ehhez képest meglepő módon hozzátette, hogy „hivatalos médiapartnerünk, a Hír Televízió is folyamatosan tudósít a kongresszusról”. Az eseményt közvetítik Orbán Viktor és a Fidesz Facebook-oldalán is Havasi Bertalan szerint Orbán Viktor a Fidesz nemzetközi kapcsolatainak továbbépítésén is dolgozik. Június 17-18-án Brüsszelben tárgyal, ahol részt vesz a Patrióták pártcsalád EU-csúcs előtti egyeztetésén." (telex) . nofene! mégsem utazik a vb-re?
Közpénz zabáló szarházik. A pénisz szakértő másik megafonos szarházi Deák most elkezdte játszani a nagy független elemzőt. Remélem, Ruff megnézeti, hogy milyen úton finanszírozták ezeket közpénzből, mert jó eséllyel abból ment a propaganda, csak közbe lett iktatva 1-2 szereplő, így az elvesztette közpénz jellegét.
Természetesen egyet értek veled, számtalan átgondolatlan beruházás indult csak azért, hogy valakinek megtömhessék a zsebét. Ilyen például a fürdőépítés is, ha jól tudom,a legtöbb veszteséges, csak a nagymultúak tudnak a felszínen maradni. Az is óriási gond, hogy a mutyizás miatt az összes konkurenciát leépítették. Így most nincs is olyan cég, ami pótolni tudná a NER-es cégeket. Igaz olvastam azt is, hogy lölö csak a tejfölt szedegette le a túlárazott megbízásoknál, a munkát az alvállalkozók végezték.
Stadionokról volt szó. 1500-2000 lakosú falúba tök felesleges 3-4-5000 fős stadiont építeni. Pedig több ilyen is készült. Vagy egy harmad, pláne egy negyed osztályos csapatnak meg tök felesleges egy csilivili stadion.
A saját példánkat tudom felhozni, mikor a várostól kaptunk egy mikro támogatást, 800 ezer forintot, az óvoda szépítésre. Mivel a gyerkőceink jártak oda, így nem lett eltékozolva, hanem szülők álltunk neki, maximálisan kihasználni ezt az összeget. Volt közöttünk kereskedő, aki olcsón hozta a festéket, volt aki a fát tudta fél áron megszerezni és mindenki értett valamihez. Így dupláztuk meg azt a pénzt, értékben. Ha oda adtuk volna megcsinálni valamelyik cégnek, szerintem még a kerítés festése sem jött volna ki belőle. Így meg az is meglett, meg épült egy kis játszótér, padokkal, hűsölővel, több fát is ültettünk.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!