Esetleg részletesen, tényekre támaszkodva meg is indokolta miért nem képzelhető el az orosz beavatkozás? Vagy csak úgy mondta ezt, mint oroszbarát párt vezetője?
"Igen, az Európai Unió Tanácsának (gyakran nevezik Miniszterek Tanácsának) munkája során rendszeresen előfordulnak minősített anyagok. Ezeket hivatalosan EU-minősített adatoknak (European Union Classified Information – EUCI) nevezik." . vagy mégis? Hívő propagandsita vagy...
legyen igazad/igazuk, sajnos én még mindig kételkedem a 2/3-os tisza győzelemben, reménykedni reménykedem, de ha igy lesz biztos vagyok benne h ov/kubatov/fidesz utcai rendbontásokat generál (2006 09. 18-hoz hasonlókat)
Nagyon kíváncsi vagyok a fityeszes köztársasági elnök, és a fityeszes legfőbb ügyész megszólalására a mai történésekkel kapcsolatban. Utóbbinak hivatalból intézkednie kellene. Legkésőbb holnap valamit mondaniuk kell. Ahogy mondani szokták: "elválik a szar a májtól"...
Én a héten egy ismerőst győztem meg, hogy a tiszára szavazzon, mert a DK-ra akart szavazni. Nem is tudtam róla, csak véletlen derült ki. Aztán rávilágítottam, hogy milyen jó is klára, meg a DK (köszönet klárának a heti kirohanásai miatt, sokat segített).
Ja,h en nem fizetem az adot? Tenyleg? Mar megyek is reklamalni a kozuzemekhez,telekomhoz,bankhoz,amiert ram toltak minden szart az elmult 16 evben. Majd rad hivatkozok,biztos nem.fognak kirohogni...ahogy a boltban sem,a rekord inflaval...te balek.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!