A Fidesz EU-s költéseiből szerencsére jó sokat láttunk, semmibe épülő körforgalom, lombkoronasétány erdő nélkül és még tucatnyi eset, amit Hadházy Ákos nyilvánosságra hozott.
Igy is csak nehany lombkorona setanyt lattam belole,meg tularazott kisvasutat meg stadiont. De majd fenntartjak a fidesz szavazok,nekik jo volt.oktatas meg egeszsegugy helyett.
Rendszerváltás után én megvonnám a kettős állampolgárok szavazati jogát. Ha nem itt élnek, nem itt adóznak, akkor ne ugassanak bele ezek a turbómagyarok az ország dolgaiba.
Igen,a fidesz meg csak olyan 50 koruli adot vezetett be,vagy emelt meg,mikozben azzal kampanyolt,amivel te..."ha a baloldal nyer,megemeli az adokat es ujakat vezet be". Koszi,h itt voltal,ezt a lemezt parszor hallottuk,aztan megszivtuk.
Készülhet a csatára,mert remélhetőleg nem jutnak be. Több ismerős volt Mi Hazánkos, de mind a Tiszára fog szavazni, mert megértették a választás tétjét, plusz nem tetszik nekik sem az egyre nyilvánvalóbb Fidesz szatelit státusz.
Ha figyeled a narratívát, azzal erősen szembe megy az, hogy a közvéleménykutatók népszerűségvesztést mérnek. Azaz, kontraproduktív lenne a szavazóikat rejtegetni. Ennyivel a választasok előtt már a farokméregetés a hasznos, azaz az önbizalom növelése. Lsd. 2022-ben, a fityesz nagyon magabiztos volt.
Ha nyer a Tisza, olyan megszorítások lesznek, amiket az embereken vernek le. Minden jövedelmet szarrá adóztatnak azért, hogy nyomorult 2%-al lehessen csökkenteni az ÁFÁ-t, amit aztán benyelnek a kereskedők.
https://hvg.hu/360/20260325_median-tisza-fidesz-valasztas-marcius-kozvelemeny-kutatas Most már elérte azt a szintet amit gondoltam és a cégek partneri felmérés alapján. Tehát akár 60% is elérhet, ha az aki választ adott elmegy és leszavaz a Tiszára. A partneri viszony kialakítás utáni leképezés a társadalomra 55-59% most. Ez csak beszélgetések alapján, de a felmérés és azt megelőző választások is igazolják. Mondom és írtam már nem reprezentatív csak beszélgetés, de a társadalom érzékenységére jó példát ad és rá lehet húzni, illetve viszonyítás alapnak sem utolsó. Ez az 58-35 ha tényleg részt vesznek, akor nagyon is reális a mostani társadalmi rezdülések által. Tehát sakk-matt. Erre mondom, hogy Torockos féle gittegylet nem biztos, hogy bejut, sőt én azt gondoltam, nem sok esély van neki.
Többször kiderül, hogy nemhogy olcsóbban, de drágábban vettük a gázt, többek között köszönhetően a MET-nek, mint a világpiaci ár. De ezzel a rezsicsökkentéssel minden agyatlan orbánhívőt beetettek, azok meg ész nélkül elhitték.
Arról számoljon be Sz. PETIKÉM, hogy mennyiért vetettek velünk 1 Mrd m3 gázt 2022 augusztusában a ruszkik . Valamint, hogy mit kerestek Moszkvában 3 hete, mikor rekordközeli volt az olaj ára. Megint bepalizták őket?
Meg azert egy energiavalsagban 1/5 ar...akkor ott valamit kertek cserebe,ahogy az lenni szokott. Es a lakossag furcsa modon nem erezte az 1/5 arar,sot...jo,azota tudjuk,h hazudtak,mert semmi ilyen nem volt,sot..de most petike nagyon erolteti,h egyedul mi fizettunk volna 3* arat,mert ugye ez mas orszagban sem volt. gy...santa kutya esete,kakadu.
Remélem igazad van, de szerintem, hogy ez ennél bonyolultabb. Mert arról, hogy milyen kört fizet le a fidess, arról még közelítőleg sincs elképzelésünk sem.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!