Undorító. Nem csoda, hogy a bizalom a rendőség iránt a béka segge alatt. Általában már le is tiltják az összes rendőrségi videó alatt a kommentelési lehetőséget.
Én is 20 milliárdra emlékeztem, de a biztonság kedvéért rákerestem, nehogy valami hazugságot írjak. Nem vagyok fideszes, hogy a hazugságokat terjesszek. :-)
"akiket az ukránok kényszersorozással vittek el!" Bammeg, akkor engem is "kényszersorozással" vittek be '83-ban katonának másfél évre? Oszt még csak háború sem volt. Azanyámnesirasson...
Ráadásul erre alapozták a 4 milliárdba kerülő nemzeti konzultációt. https://24.hu/belfold/2026/01/23/tisza-ado-nemzeti-konzultacio-mennyibe-kerult/ Persze ez csak a lebonyolítás ára volt, de a médiában félpercenként leadott reklám, a sok plakát és a többi költség meg is duplázhatta az árat, ami megint csak a csókosok zsebébe vándorolt.
Igazad van! Én Nálad szerényebb vagyok 😃😃 , csak az ő és bandája jogerős ítéletére várok! Nehéz lesz azt években kifejezni, hogy Magyarországot kirabolták és visszataszították a sötét középkorba!
"Orbán Viktornak már jogerős bírósági ítélete van arról, hogy az Index nevű propagandalapja hazudott a 600 oldalas kamu adócsomagról. Ahhoz a Tisza Pártnak semmi köze - közölte Magyar Péter a Facebookon. A jogerős bírósági ítélet kimondta, hogy az ellenzéki formációnak nincs köze a kormánypárti lap által leközölt irományhoz. A valószínűleg mesterséges intelligenciával generált lejáratóanyag miatt az Indexnek helyreigazítást kell közölnie, amelyben egyebek közt a következő áll: „a cikk alapjául szolgáló, az index.hu által I.PDF II.PDF III.PDF linken közzétett dokumentum nem a Tisza Párt gazdasági tervezete, így abból semmilyen okszerű következtetés nem vonható le a Tisza Párt hivatalos programjára, az általa tervezett adózási rendszerre, új járadékcsomag bevezetésére.” A bíróság felhívta a figyelmet arra is, hogy mindeközben az Index a Tisza Párt álláspontját nem közölte le." Ezt innentől annyiszor másolom be, ahányszor szembehazudott a PedoFidesz az utcákon és a médiákban!
Rácz András Oroszország-szakértő szerint „az orosz-magyar viszonyról még az orosz sajtó is inkább mond igazat, még az orosz sajtóból is többet lehet megtudni, mint a saját kormányunktól”. P. lazán lebuktatja a 2 balféket és még jót röhög is rajtuk. Bravó OSZ2G!
A kolostor malacának: a Hazának nincs szüksége rád, ezért nem találkozunk március 15.-én a Kossuth téren. Amúgy, meg a szar dumádra nem is vagyunk kíváncsiak. Javaslat: sok-sok buszt foglaltass a pénzünkön, hogy a tér legalább egy kicsit megteljen. Délutánra a Tisza majd úgy is elmossa azt sok mocskot amit mondtál!
Tessék mondani! Ha SzíjjÁrtó "hazahoz" két ukrániai magyar nemzetiségűt akkor ez azt jelenti mi itt Ukrajnában vagyunk, vagy nem "haza" hozta a két ukránt hanem MO-ra? Aztán kimondottan választási pofátlanságból, most végig hordozzák az országban: íme, a nemzet hazafiai! Na de ők az oroszok ellen harcoltak!, a geczi meg az oroszok faszán lóg!!?? Teljesen meg vagyok zavarodva!!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!