Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kucsum csütörtök, 20:02
Előzmény: #201137  dexter
Undorító. Nem csoda, hogy a bizalom a rendőség iránt a béka segge alatt. Általában már le is tiltják az összes rendőrségi videó alatt a kommentelési lehetőséget.
szieszta csütörtök, 20:00
Előzmény: #201138  dexter

Én is 20 milliárdra emlékeztem, de a biztonság kedvéért rákerestem, nehogy valami hazugságot írjak.
Nem vagyok fideszes, hogy a hazugságokat terjesszek. :-)
dexter csütörtök, 19:24
Előzmény: #201134  szieszta
Az nem 4, hanem 20Mrd Ft-ba került.
dexter csütörtök, 19:23
Rendőrállam. És ha orbánék maradnak, akkor ez sokkal rosszabb lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=uyjxkKkmtxM&t=6s
sasa44 csütörtök, 18:27
Előzmény: #201112  krida
"akiket az ukránok kényszersorozással vittek el!"
Bammeg, akkor engem is "kényszersorozással" vittek be '83-ban katonának másfél évre?
Oszt még csak háború sem volt.
Azanyámnesirasson...
sityaki csütörtök, 17:42
Még sosem merült fel benned, hogy esetleg mégsem "látod át a legalapvetőbb összefüggéseket", hanem, hm, ellenkezőleg...?
szieszta csütörtök, 17:41
Előzmény: #201132  rockmaster
Ráadásul erre alapozták a 4 milliárdba kerülő nemzeti konzultációt.
https://24.hu/belfold/2026/01/23/tisza-ado-nemzeti-konzultacio-mennyibe-kerult/
Persze ez csak a lebonyolítás ára volt, de a médiában félpercenként leadott reklám, a sok plakát és a többi költség meg is duplázhatta az árat, ami megint csak a csókosok zsebébe vándorolt.
Clearwater csütörtök, 17:35
Előzmény: #201132  rockmaster
Igazad van! Én Nálad szerényebb vagyok 😃😃 , csak az ő és bandája jogerős ítéletére várok! Nehéz lesz azt években kifejezni, hogy Magyarországot kirabolták és visszataszították a sötét középkorba!
rockmaster csütörtök, 17:26
"Orbán Viktornak már jogerős bírósági ítélete van arról, hogy az Index nevű propagandalapja hazudott a 600 oldalas kamu adócsomagról. Ahhoz a Tisza Pártnak semmi köze - közölte Magyar Péter a Facebookon.
A jogerős bírósági ítélet kimondta, hogy az ellenzéki formációnak nincs köze a kormánypárti lap által leközölt irományhoz. A valószínűleg mesterséges intelligenciával generált lejáratóanyag miatt az Indexnek helyreigazítást kell közölnie, amelyben egyebek közt a következő áll: „a cikk alapjául szolgáló, az index.hu által I.PDF II.PDF III.PDF linken közzétett dokumentum nem a Tisza Párt gazdasági tervezete, így abból semmilyen okszerű következtetés nem vonható le a Tisza Párt hivatalos programjára, az általa tervezett adózási rendszerre, új járadékcsomag bevezetésére.” A bíróság felhívta a figyelmet arra is, hogy mindeközben az Index a Tisza Párt álláspontját nem közölte le."
Ezt innentől annyiszor másolom be, ahányszor szembehazudott a PedoFidesz az utcákon és a médiákban!
Clearwater csütörtök, 17:13
Előzmény: #201130  bigyula
A főnökén kívül tényleg nincs! Ja nem, meg kövér laci bácsi, aki mindig mindenkit megbüntet és felakaszt!
bigyula csütörtök, 17:06
"Navracsics Tibor szerint Magyarországon nincs háborúpárti politikus"
.
Akkor erről ennyit.
_Sigorszky
_Sigorszky csütörtök, 17:01
Előzmény: #201128  maxwax
Rácz András Oroszország-szakértő szerint „az orosz-magyar viszonyról még az orosz sajtó is inkább mond igazat, még az orosz sajtóból is többet lehet megtudni, mint a saját kormányunktól”.
P. lazán lebuktatja a 2 balféket és még jót röhög is rajtuk. Bravó OSZ2G!
maxwax
maxwax csütörtök, 16:51
"Putyin: Magyarország addig kap földgázt, amíg azt a politikát viszi, mint most"
A jó édesanyád, Putyin!
https://telex.hu/gazdasag/2026/03/05/putyin-szlovakia-magyarorszag-orosz-foldgaz
Clearwater csütörtök, 16:08
A kolostor malacának: a Hazának nincs szüksége rád, ezért nem találkozunk március 15.-én a Kossuth téren. Amúgy, meg a szar dumádra nem is vagyunk kíváncsiak.  Javaslat: sok-sok buszt foglaltass a pénzünkön, hogy a tér legalább egy kicsit megteljen. Délutánra a Tisza majd úgy is elmossa azt sok mocskot amit mondtál!
csendben csütörtök, 15:53
Előzmény: #201123  Shortelek
A tartalékok mozgósítása.....
wgl csütörtök, 15:50
Tessék mondani! 
Ha SzíjjÁrtó "hazahoz" két ukrániai magyar nemzetiségűt akkor ez azt jelenti mi itt Ukrajnában vagyunk, vagy nem "haza" hozta a két ukránt hanem MO-ra?
Aztán  kimondottan választási pofátlanságból,  most végig hordozzák az országban: íme,  a nemzet hazafiai! 
Na de ők az oroszok ellen harcoltak!, 
a geczi meg az oroszok faszán lóg!!??
Teljesen meg vagyok zavarodva!!
Shortelek csütörtök, 15:45
Kényszersorozás ember, mindennek bedőlsz, minden hazugságnak.
Shortelek csütörtök, 15:44
Előzmény: #201115  geza77
Cigányokat bíztak meg az őrzéssel.
Shortelek csütörtök, 15:42
Előzmény: #201120  geza77
Dehogy mi tárt karokkal várnánk a ruszkit, orbán balázs után.
csendben csütörtök, 15:32
Előzmény: #201120  geza77
A "megtámadás" azt jelenti,hogy akaratunk ellenére jönnek hozzánk -természetesen:ideiglenesen!- vendégségbe.... Ellenünkre lenne,ha jönnének? :-)

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek