Nem, hanem Merz mellől! A kitelepített németországi rokonaim és azok leszármazottjainak nagyon nagy része elképedve nézi Merz ámokfutását, és még egy tartományi - de nem első számú - rokon rendőri vezető is az AfD-t támogatja, a rokonok nagy részével együtt!
Szerintem ezt az Erzsébet körúti videós felvételt, ha van ilyen, nem akarják feltenni, mert érzik, hogy ez már inkább a Fidesznek lenne hátrányos. Viszont szemét módon nyomás alatt akarják tartani ezzel MP-t, de remélem nem sikerül.
Mit szólsz propagandista ahhoz, hogy a vezéred évértékelőjén 13 celebből 7-nek volt rendőrségi ügye és/vagy jogerős ítélet, akikkel a főnök fotózkodott? Tudod, ők celebek, ismert emberek, nem olyan romák, akik személyazonosságának utána kellett nézni a belügyminisztérium adataiban! Mit szólsz hozzá, hogy a góré sittesekkel mutatkozik? Ez a mai fideszes keresztény-konzervatív fölény, amire hivatkoztok? Hát hogy is van ez?
DDD Most komolyan, muszáj volt lebuktatnod? DDD Azt a potens, proaktív ellenzéket, mely halálra untatta Orbánt, hogy az szerencsétlen kénytelen világszerte Putyin bal..kezét játszani?
Rossz a kérdés! A tények erősítését az szolgálja, ha a másik, sokszor ellentétes oldalról is úgy látják, nemcsak a papagájkommandó rikácsolását ismétlik! Exceptio probat regulam!
Én inkább úgy mondanám, hogy ellentétben veled! Az eredeti hozzászólásodra válaszoltam, mert az utóbbi időben mindent "elfelejtesz"! Bár mást is írhattam volna, ha szándékos a köpönyegforgatás, de disztingvált stílusú vagyok! :)
Több, itt hozzászóló szerint "jelentős" eltérés van a KSH és az Eurostat adatai között. Az eltérés azonban nem szignifikáns, az Eurostat szerint: , "Lapunk megkérdezte az Eurostatot, hogy mi a véleményük az
adatok eltérésével kapcsolatban, de nem adtak érdemi választ. Azt írták, hogy
néha előfordulhatnak eltérések a tizedesjegyek kerekítéséből fakadóan,
de a hivatal törekszik a legnagyobb pontosságra. Ebben az is benne van, hogy
javítsák a módszertant." . https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260217/mas-szamokat-kozol-a-ksh-es-az-eurostat-mi-all-emogott-817148
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!