ov 'utálja a demokráciát. Ő az egyszemélyes vezetésben, leuralásban hisz.
Mindenki fogja be a száját, max a propagandát tolhatja, de inkább ne is nyilatkozzon, majd ő, ill. a propagandagépezet 'nyilatkozik' meg
fotóztatja, fílmezteti mindenhol magát. ő a lényeg, a többiek mind "agyhalottak"...' ...és ez már réges-rég tény, nem csak feltételezés...
Tipikus fidesznyikes propaganda: lehet, hogy rosszabb jön (azaz, minden jó, ahogy van). Ez persze mindig benne van a pakliban, de aki a TISZA-ra szavaz, az a változásra szavaz, mert ami most van, az nagyon büdös.
MP utálja a demokráciát. Ő az egyszemélyes vezetésben, leuralásban hisz. Mindenki fogja be a száját, ne nyilatkozzon, majd ő nyilatkozik meg fotóztatja mindenhol magát. Ő a lényeg, a többiek mind "agyhalottak"... 🙂
Senki sem tudja, hogy mit akar Magyar Péter. Lesz 106 tiszás jelőlt, akiket senki sem ismer. Ez nem demokrácia. Lehet, hogy a NER-nél is rosszabb jön. Orrbefogás nélkül nem lehet a tiszásokra szavazni. Azt meg tudjuk, hogy milyen. Sokan otthon maradhatnak. Lehet, hogy nincs is értelme választásokat tartani. Jöjjön valami más :)
Ami szembetűnő, semmi nem szól működő Magyarországról, esélyteremtő, emberközpontú államról, hanem minden csövön, minden fórumon két képviselő politikai túléléséról megy az értekezés, a szokásos dk.s fidesz2.0-ás zümmögő, inkább üvöltő kórus mellett. Mintha tizenöt év ellenzéki léte nem egy, azaz egy ember politikai túlélése határozta volna meg. Lehet, hogy a hasznos idióták kifejezés erős, de ha ennyire munka nélkül hagyják a harcosokat és a fidesz kér egy kávét, mert az ellenzéki politikusok úgyis naponta visszalöknek mindent az origóhoz, akkor nem biztos.
Hadházy látványosan teszi azt, amit tesz, csak éppen nincs az ég egy adta világon semmilyen következménye. Nekem nem kell döntést hoznom, hogy szavaznék-e rá, mert nem az én körzetem. Viszont továbbra sem értem, hogyan várja el, hogy bár első perctől kezdve elhatárolódott a Tiszától, nem egyszer támadta MP-t, viszont azt várná el, hogy az ő körzetében legyen előválasztás. Miért? Ha biztos magában, akkor elindul és majd a választók döntenek.
""tuti nem független akarna maradni" - ezt elírtam, mert a "nem" nem kel bele azaz tuti független akarna maradni és nem ülne be a Tisza frakciójába, miküözben elvárná, hogy a tiszások rá adják szavazataikat. Ez '22-ben sem ment, amikor a jobbik és a dk egy csapatban indult. . Pontosan értettem, mit írt és később láttam, Tordai Bencei beállt mögé. Ez így nem lesz jó.
Szerintem Hadházy-nak nem a parlamentben a helye. Szerintem politikusnak csapnivaló. Viszont a korrupciós ügyek felderítésében elsőrangú. Én MP helyébe őt raknám a korrupció ügyeket felderítő szervezet élére.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!