Már azt is sértegetésnek veszitek, ha kimondja rátok az ember, hogy nettó fideszesek vagytok? Na jó, K. Endre óta meg is értem.
Osztán miért baj az neked, hogy Magyar Péter a fideszben szocializálódott? Ott így beszélnek egymásról a tagok, egy ideig nála is eltartott a fideszes agymosásbol való kigyógyulás. :)
izé1izé és haverjai izgultak rá leginkább a napelemes és akku üzletre...és tolták bele a párezer mrd adófizetői pénzeket(is), tehát leginkább nekik lehetne érdeke, hogy a népek ilyen - 'nem-foszilis' eszközöket vegyenek és használjanak - közlekedési, fűtési és ~minden célból is(?)...szvsz
Nem tudom értelmezni magamra vonatkozóan, amit írsz, mivel én kizárólag egyes szám első személyben írok, és nem tegnap kezdtem. :) Miért olyan nagy gond, ha valaki az ország érdekeit védi, nem pedig arra hajt, hogy egy kormányváltáskor neki is csurranjon-cseppenjen több, mint amit az itteni kommentcunamiért kap? Ezért már megéri személyeskedned is? :) De, ha jólesik és nincs más örömöd az életben, mint engem sértegetni, akkor sajnállak! :) . Nálatok mennyi kell, hogy a Magyar Péter által büdös-szájú agyhalottak csapatában bekerülj?
Mennyi szavazattal tudnál bekerülni a TOP10-be a fideszmaffia voksversenyén? 50.000 szavazat már elég lenne hozzá? Nevezel a TOP10-be? Metropol fotópályázatot ki ne hagyd!
Úgy látszik, téged is kényesen érint anyagilag, hogy a Hvg megszüntette a kommentelési lehetőséget, és most itt személyeskedsz és kamuzol. De engem nem zavar. Még csinált ezt 20 évig ellenzéki oldalon, ha nincs más örömöd! :)
Majd valamelyik állami cég megveszi 1mrd-ért. Ezeket a kitartott asszonyságokat a ner-ben így fizetik ki. Mondjuk varga legalább csinált valamit, nem úgy. mint pl. rogán volt neje, aki egy senki által nem látogatott oldal után vesz ki több 100 milliós osztalékot.
Szuper! Ezen lehet egy kicsit csámcsogni és emésztgetni! Meg a jogállam! Magyar Péter majd elintézi? Mi már a jövő hónapban telepíttetjük a hőszivattyút. . "2027-től új szén-dioxid-alapú adót vezetne be az otthoni gázfűtésre és közlekedésre az Európai Unióban, amely jelentősen megemelheti a háztartási rezsiköltségeket. Az üzemanyag-forgalmazókra kivetett kvótavásárlási kötelezettség várhatóan a fogyasztókra hárulna". , Megadóztatnák a gázfűtést, akár 40 százalékos drágulást hozó, durva terv szivárgott ki - Portfolio.hu
na és ha csapkod akkor mivan? sugárba sz@harik izé itt bármilyen EU szabályra, ítéletre, stb. jobb esetben kivezeti, majd másnap bevezet vmi mást - bicskéig meghosszabbítva - másnéven, pl. árstop, 'kötelező' akció helyett - árrés stop, v. 'önkéntes' akció ☺...stb...'oszt jónapot' szvsz
"Kik is akarnak pofátlanul gazdagodni?" Ha gázszerelő beszélni sem tudó Lölö 15 év alatt összehozott kvázi nulláról 1000 milliárdra gazdagodás nem POFÁTLAN, akkor semmi sem az! Neked meg nem sül le a bőr az arcodról (gondolom pofátlan vagy), hogy a gázszerelő beszélni nemtudó Lölö helyett egy bármilyen kereskedő, szolgáltató áraival jössz...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!