Valami homkszem kerülhetett a kormányzati média jól működő gépezetébe: tegnap este még bőszen bizonygatták,hogy szegény Szájer,a lelkét tette ki,hogy az ország érdekeit képviselje az EU-ban;hogy a lemondása után is támogatja a vétót... stb. Ezt még csak-csak értem. Azt viszont nem értem,hogy sikerült ebből a narkós buzik bulijából Sorost -és Gyúrcsányt kifelejteni?
Valójában pénteken Szájer csak sétált, hideg volt, és tört belgasággal kérdezett meg egy szimpatikus járókelőt, hogy hol van egy hely, ahol megmelegedhetne. De mivel nem jól beszéli a nyelvet, ezért félreértették és rossz helyre irányították.
most dolgozzák ki, illetve már igazából ki is dolgozták a párt válaszát: ' Sz.J. egy lovag, hiszen elismerte, hogy megbotlott, idegei kikészültek a folytonos harcban amit a 'Magyar Emberekért' vívott a sorosista brüsszeliták ellen... tehát kitüntetést érdemel... jó keresztényként egy 'ímára' érkezett és mikor felismerte hol van, összeszedte a drogot a partin, és megsemmisítés céljából az életét kockáztatva az ereszcsatornán leereszkedve próbálta onnan - eltávolítani ...☺ a 'gránitákolmányba' akkor most mi fog bekerülni? 'a nő az nő, a férfi az férfi', a józsi az józsi... a k.gábor az gábor...?☺ szvsz
Ez túlélhető a fidesznek és ettől még vétózhatnának is. Ez volt a figyelmeztetés, hogy ne tegyék, mert láthatják, hogy vannak itt más eszközök is, amit mernek is használni. Arra vagyok kíváncsi a lengyeleket hogyan próbálják meggyőzni. (Lehet, hogy ki sem derül, csak azt látjuk, hogy Orbán egyedül maradt 26-tal szemben).
Ez most nemzetközi szintér. Kíváncsi vagyok hogyan fogják nevetség tárgyává tenni a fideszt brüsszelben, főleg ha még ezek után is vétóznak! Ha meg felpuhul a javaslat miattuk, akkor még Merkelt is magukkal ránthatják.
Hullanak a fideszesek rendesen. Tegnap Borkai, ma Szájer, holnap Rogán, jövő héten Deutsch Tomcsi. O1G ugyan mit csinál Varsóban, már bele se merek gondolni... James SzájerBond...
Szegény Szájer... A gonosz melegek berángatták egy illegális házibulira és még drogot is csempésztek a táskájába, mielőtt az ereszen tessékelték volna ki a lakásból 🤷♂️ Remélem azért legalább nem "bántották"... Így kikészíteni egy keresztény embert... ;)
A 6. pontodhoz. Szerintem magáról Orbánról is szép, kövér, titkosszolgálati dossziék vannak sok helyen. Mindkét oldal mondhatja: Sárkány van nálam, és nem félek használni! A vétó sárkánya harcol a dossziék sárkányával. A dossziék sárkánya tűnik hétfejűbbnek.
Ne nekem mondd, hanem Szájernek! Ő nem akarta föláldozni a magánügyeit az eszme oltárán. Nem akar minket szolgálni, hanem inkább a hobbijainak akar élni.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!