Zavar, hogy nem megy az SRV sem. Nem az az 1-2 milliárd napi támasz ami hiányzik, mert az semmiség, hanem az aggaszt, hogy nem akarnak még ezen a szinten venni...
nyilván bolondok órája..... ilyenkor próbálják erőltetni vagy az esést vagy az emelkedést..... aztán az ellenkezője jön általában..... de konkrétan egy lószar hírre akkorát esünk mint az ukrán háború kitörésének a hírére..... az egész orosz operáció nem ér ennyit hogy ennyit essünk, vagy ha igen akkor kell a szarnak a luinor..... nagyon elbaszta kispapi.... nagyon villantania kell valamit jelentéskor majd mert a tökeit le fogják vágni a részvényesek.....
napos rsi utoljára az orosz ukrán háború kitörésekor járt csak alacsonyabban ..... erre a hírre meg hogy csak ELADHATJÁK, tehát nem eladját csak feltételes mód..... a béka segge alá megyünk ? Aki elkezd dicsekedni azzal hogy ő megmondta.... akkor nyilván bejáratos kispapihoz mert rajta kívül más nem tudta ezt a chart biztos nem .... Most már jöhetne az esés korrekciója de nagyon.....
Eleve úgy kellett volna, hogy bejelenti, a Luminor előfeltétele az orosz leány eladása. "megnézzük az alternatívákat és a részvényesek szempontjából jobb megoldást választjuk". Utána adagolni cseppekben és transzparensen bemutatni a felülvizsgálat eredményét...
10 perc alatt estünk egy ezrest.... jöhetne az a fordulat mert már 1000 el lógunk ki a boli szalagból..... orosz bank eladása duplán triplán beárazva....
amúgy..... eddig a kispapi ténykedése hogy mondjam.... nem túl jó..... sőt rossz.... azt mondanám hogy egy kalap fos.... bejelent egy szar hírt szar időzítéssel és semmi ellentéteset nem mond hozzá. Hogy de amúgy luminor sínen van ezért is gondolkozunk az orosz eladáson
Olyan hírre esett, ami valós értékcsökkenésről szól, érthető az oka, max a mértéke spekuláció. Érdekes, hogy a luminort nem árazta olyan mértékben a piac, mint az orosz leány eladását. Úgy értem, nem hozott be annyi pénzt, mint amennyit kivitt az orosz hír. Lehet rajta vekengeni, hogy túlreagálták-e, de majd kiderül a végén. Viszont ettől az átrendeződéstől és a rákapcsolódó pánik és spekulációs eladások miatt nem gondolnám, hogy ez trendforduló. A TOP 10-ben van a bank, szilárd értékteremtő képességgel, rengeteg tartalékkal, a bővítés lehetőségével. Ha a világgazdaság nem rottyant maga alá teljesen az idióta vezetők miatt, akkor én úgy hiszem, hogy a bankszektor továbbra is long. (Azért titkon abban is bízok, hogy már meg is van, kit kell 10 milliárd rubellel megkenni, hogy az a pénz mégis haza tudjon jönni)
Trendfordulóhoz az kellene, hogy az OTP rosszul teljesítsen. A novemberi gyorsjelentésig nem gondolnám. Ha az (is) gyengébb lesz... akkor lehet rajta aggódni.
Jó dolog aludni, és nem kapkodni.Tegnap már idegeskedtem, de mára lenyugodtam... Végül is a tőkém 3%-a van TL120-ban; innen 10%-ra;3,5%-a van TL114-ben; innen 20%-ra.A többi TL110+részvény; innen 30%-ra. Ez az időszak számomra továbbra is LEHETŐSÉG. Az olcsóbbításé, és rv -> certibe átmeneté. És mivel havonta tudok újabb és újabb tőkét bevonni... nem is gond, ha lent van.
És mi van akkor, ha ez már trendforduló ? Én azt látom ez már egy bear trend kezdete....a vége hogy hol lesz, bizonytalan...a hírek majd eldöntik...egyenlőre itt minden felhúzásba bele kell adni...de persze ki is lehet ülni, és mindent betolni 42000-4000-35000-ig......ma 42000 közelébe tolhatják és onnan ugorhat, majd vissza...na jó spekit...
Hat 46 ezernel azert lehet adnek el mert ugyan nincs ko kozeli papirom de kimaradtam csomo fel le mozgasbol es most is pirosat nezegetek …. Tudom hogy lesz feljebb de ilyenkor szar kiulni. Es esetleg meg keresnek a lefele korokon
OTP moderált