Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Attól tartok én is, hogy beverik és végig nézem 8-adszorra is, hogy 200-300Ft-ot esik. Ha meg elindul fel, akkor majd visszaveszem ugyanitt, mert ez nem egy idegbeteg fajta...
Én eladogattam ma már szinte teljesen... Lehet pont most fogja áttörni ezt a sávot, amiről már kb. 7edszer pattan vissza. Nettó 440Ft/rv haszon lett minden költség levonása után.
ERSTE: Lehúzza a pénzügyi veszteség A Richter augusztus 4-én reggel teszi közzé második negyedéves eredményét. Várakozásunk szerint 206,6 milliárd forintos árbevételt és 26,5 milliárd forintos adózott eredményt ért el a társaság.Előrejelzésünk szerint minden piacon, de főként Észak-Amerikában emelkedett a cég árbevétele. Ez a növekvő Vraylar értékesítésnek köszönhető, ami 33,9 százalékkal 658 millió dollárra emelkedett az AbbVie jelentése alapján. Az árbevétel euróban mért növekedését némileg ellensúlyozta az erősödő forint negatív hatása, így forintban csak 7,1 százalék lehetett az árbevétel növekedése.A marzsokra kedvező hatással volt a Vraylar növekedése és az alacsony marzsú kiskereskedelmi üzletág csökkenése. A költséghatékonyság és a növekvő árbevétel ellenére a különadó hatása miatt az EBIT 12,3 százalékkal 45,6 milliárd forintra csökkenhetett a második negyedévben. A rubel kedvezőtlen irányú árfolyammozgása miatt a pénzügyi eredmény jelentős veszteséget mutathat, ami csökkenti a társaság eredményét. Az adózott eredmény mindössze 26,5 milliárd forint lehetett a negyedévben, ami 65,3 százalékos visszaesés a tavalyi év azonos időszakához képest.
Mitől jönne gigantikus collapse? A folyamatosan emelkedő bevetélek miatt? :) Az erősödő dollár és a gyengülő Ft együtt, szépen hizlalja majd az egyébként is kirobbanó formában lévő Vraylar értékesítés eredményét.
hosszú távú trend elemzés egyértelműen 9K fölé mutat. ha nem tudná megugrani, az azt jelenteni, hogy már többedig alkalommal az elmúlt 4 évben sikertelen a szintugrás és gigantikus collapse jöhet. meg fogja ugrani.
-Jó napot! Private Banking friss:-Richter napi: A korrekció után ez a papír is feltapadt a sáv tetőre. Még jól néz ki, további emelkedés is a pakliban lehet. A 8750 felett benne lehet az új éves csúcs lehetősége. A kockázatot a vékony zöld trendvonal törésével érdemes kezelni. A 8750 alá zárás lehet negatív jelzés, akkor újabb korrekciós fázis jöhet.- Ellenállások: 9063; 9375. Támaszok: 8125; 7813; 7500.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.