Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Csak érdekesség off-topic-ként: Ma reggel a WIZZ brutálisan lecsúszott, 10.000 alatt lehetett simán venni. Most 10620-on vannak a vevők, közel 7 % nyereség 1 nap alatt. Gyávaságom miatt nem nyomtam rá reggel....
Az "extraprofit" (?) adóval mindenki tisztában van, az semmi meglepetést nem fog hozni, mivel a komoly nagy pénzzel rendelkező befektetők, ezt már beárazták és ennek tudatában áll ott az árfolyam ahol most vagyunk. Ha a jelentést követően lesz is egy kis megingás, az rövid életű lesz, mert pár nap és mindenki a jövőn kezd meditálni, hogy ha jelentősen csökken ez az irreális adónem, akkor az mit hoz a konyhára. Úgyhogy szerintem menni fog a szekér előre. (feltételezve, hogy Putyin nem csinál valami blőd baromságot, a jelenleg ismertekhez képest )
Jó napot! Ezek az elemzői konszenzusok miatt nem megy ma a jelentés előtt 9K felé, pedig én 9300 ft körül vártam a jelentés előtti nap.- Ha megfelelő lesz a jelentés,a profitkivét elmarad-erről az árszintről nem is várom, esetleg mehet tovább felfelé az árfolyam.
Mindenki a jelentés előtti felfokozott ( érzelmi) állapotban várja a számokat. Ilyenkor az elemzők csaknem tucatjai előzetes becsléseket tesznek közzé, amely ma lesz várható, aki tudja tegye majd ide be a linket, hogy mindenki olvashassa. Sikeres napot!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.