Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem kaptunk Richter emelkedést, pedig napközben próbálkozott. De legalább a nagy eladók arra figyeltek, hogy ne essen 0% alá. Így csak a Richter mint nagy apír nem tudott emelkedni….. Ez okoz némi csalódást, de ha minden megy a BÉT- en egyszer eljön a Richter ideje is.
Én egy dolog miatt vagyok óvatos. Év elején azért várok nagy csapkodást a tőzsdéken, főleg Trump bácsi beiktatása után, ráadásul rekorddrága minden Amerikában és hát Nyugaton is. Minden más a papír emelkedése mellett szól, de a fenti vélt események ezt felül fogják írni.
Szépen
nyílik az olló a célárátlag görbéje és az árfolyamgörbe között. Erős vételi
ajánlás ez már önmagában. Ha nem jön célárcsökkentés és fordul utána az
árfolyamnak célárgörbe, akkor szerintem szinte
biztos, hogy jobban bele fognak venni, ha pozit keresnek. Egyelőre a technikai
kép ideális a csipegetéshez. Szépen, olcsón megveszik, amit odaadnak, hagy
oldalazzon én is ezt csinálnám. Az oldalazás közben viszont rövidgatyában szerintem
csak a para van, haszon az nem sok. Azt én nem látom bele, hogy beszakad. Oldalazás
közben meg ha jön egy vevő … rövidben totál életveszély. Ha egy részük megunja
és zárja a pozit pláne nem fog esni. A TA miatt szugerálják most a rövidnaciban,
de nagyon a vége van már az évnek. Hogy jön ki a mozgás időben? Tényleg annyira volatilis papírnak látszik ez nekik, vagy csak annak akarják látni? Akárhogy is. Akarniuk kell. :)
Én OTPt tartottam csak. Ugye volt a nagy ralli..... na abból kimaradtam :D De szerencsére sikerült az aprókat összegereblyéznem, de beleszaladtam most egy kis falba..... mármint magasan vettem. Egy kétszer sikerült a pattogást levadászni.... de aztán magasan ragadt az átlagom. Viszont diverzifikálnom is kéne.... erre használom most a ricsit.... égettem meg már ezzel magam, de most úgy érzem jóbeszálló van. 10500..... 11 fölött kéne lennie. Ha csak 11 et megközelíti már jó.Egy kis apró leesik innen is.
Mindent eladtam a múltkor mert besokalltam... Nekem az elmúlt másfél hónap masszívan mínuszos. Nem kellett volna kereskedni már idénre az elnökválasztás után... De vettem vissza Ricsiket most van vagy 1500 db certi. Részvényeket nem adtam el, abból van mindenféle a bétről.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.