Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Egyébként a nemzetközi helyzet egyáltalán nem indokolja az esést, USA hasít, DAX csúcsokat dönt. A kis forgalmú lecsorgásban nem látok különösebb veszélyt. A Ricsi minden előjel nélkül képes nagyot ugrani, amit előre senki nem láthat. Nem vagyok szakértő, még nem is ugatom az elemzéseket, csak megérzéseim vannak, ami azt súgja, hogy egy ugrás előtt vagyunk. Fő az optimizmus.
-Bármikor,még napon belül is felránthatják 8800 ft felé. -Én ebből csipegettem.EBRCHTL38 Erdményig lehet spekulálni 9200 ft-ra,utána profitkivét és certi irány váltás.
-Én azért a jelentés előtt várom 9200 ft köré, utána profitkivét lehet. Felesleges nagy pénzt beleölni ezen az árfolyamon, kisebb tőkét-EBRCHTL18 EBRCHTL22
Ez a hír, hogy a bánatba tudott volna beépülni az árfolyamba? Itt valaki szépen mindig leönti és utána összeszedi a kicsiktől. Szerintem. Amúgy régen szökdelt egy nagyot Ricsibá :-) Régen képes volt rá....
Ha így gondolkodunk, akkor már a Q2 is beépült, szóval a hírre eladás lesz, tehát nem érdemes addig tartani... De ha meg ennyi, akkor egyáltalán nem érdemes ebben a részvényben gondolkodni.
Én a 2,5-be is beleegyezem... Csak már jönne !!! De továbbra is optimista vagyok, nincs ok esésre. A Ricsire mindig is jellemző volt a hektikusság, gyakran fordultak elő logikátlan mozgások az emelkedő trendben. Aki ma esetleg csúcson kiszállt, pár nap múlva már könnyen lehet, hogy bánni fogja. Szerintem bőven meg fogja érni tovább tartani, mivel abszolút benne van egy csúcsdöntés lehetősége.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.