Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Egy napja nincs Richterem és kicsit már hiányzik.... Túl óvatos voltam a szintenkénti adással itt is és OTP-ben is, de sebaj, egyelőre gyanúsan szép minden, lesz még korrekció visszaszállni. Még mindig jobban jártam a nagy blue-k olcsó eladásával, mint a decemberben adóoptimalizálással kidobott OPUS és Apeninin csomagokkal..:)
Lehet, hogy nagy csorgás nem is lesz, mindenesetre beállok én is. Visszatérve az OTI-ra: Azt gondoltam 12500-nál már veszélyes beszállni, majd ugyanezt gondoltam 13000-nél, 13500-nál stb.. Most 14240-en áll: veszélyes beszállni ? Ez csak költői kérdés, mert nem teszem meg, egyszer csak fog esni.
OTP félelmetes... Ha tölti a rést muszáj lesz oda beszállni . Még egy short is megfordult a fejemben, de nagyon ritkán szoktam. Hátha jön egy korrekció délutánra és kiszállóznak sokan, és mondjuk jöhetnek át ide várjuk őket szeretettel. :)
Én is hasonlóan látom és az OTP t illetően pont így jártam én is. A Richtert még azzal egészíteném ki hogy a cég jelentős mennyiségű saját részvényt vásárolt ami azért jelentős emelkedésre enged következtetni (az Apple is ezt csinálta és látjuk hogy mi történt..).
Én is örülök ha vannak jó eredmények, mert ez azt jelzi, hogy a prominens cégeket kiváló szakemberek vezetik, akik képesek kalkulálni a kormányzati ármánykodással. Per pillanat nem vagyok érdekelt az OTI-ban (sajnos idő előtt kiléptem, igaz szép nyereséggel), de remélem a hangulat ide is átragad és tovább menetelhetünk.
Figyelem régóta amiket írsz és ahogy kereskedsz! Gratulálok hozzá, nagyon jó meglátásaid vannak!! Ami a különadókat illeti szerintem nem lesz semmi már! Nagyon kellenek az EU pénzek és letették a nagy esküt hogy ki vezetik az extra adókat - az OTP kis írta magának az enyhítést is! A legnagyobb veszély szerintem a hitelminősítők jelentése lehet az ősz folyamán. Ha valamelyik visszavág “bovliba” akkor elviszik innen a pénzüket a nagybefektetők és akkor zuhanni fog minden egy ideig, nem beszélve arról hogy visszakerülni legalább a mostani szintre nagyon nehéz lesz és éveket vesz igénybe! A huxitról nem beszélnek a kormányban így jelenleg ettől nem félek, viszont az euró bevezetést egyre többet hallom…
Kicsit off de azért nem annyira. Otika jó számokkal rukkolt elő. Richter Ath felé közelít. A büdzsé romokban. Nektek nincs egy rossz érzésetek? Különadó extra adó profitadó mittudomen én milyen adó viktorkától újratöltve ?Meloni 40%-os bankadója után felbuzdulva? Szúrni fogja a szemét. És megint eljátsszák ugyanazt, először a bankok, majd a többiek, gyógyszergyártók, stb...? Tiszta deja vu, komolyan így érzem magam.. tartjuk itt a részvényeket, certiket aztán jön majd az éjszakai közlöny megint... Nem tudom ... Örülök a magyar cégek sikerének, de túl szép minden.
Nem olyan rossz, de már sok lett az eladó tényleg. A nagy forgalom intő jel is lehet egy korira. Fel vagyok készülve mindenre. Mehet tényleg felfelé is de 9k környéke benne van egy leöntésre simán.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.