Nem szórtam ki semmit. Ahogyan el tudtam dönteni mikor veszek, ugyanúgy el tudom azt is, hogy mikor és mennyiért adok el. Megkérek mindenkit, hogy az ilyen személyes jótanácsoktól, kíméljenek meg! A cégről, részvényről való véleményeket szívesen olvasnám.
Akkor miért van itt Rencsár? Én erre lennék kíváncsi! Nem eladási meg vételi tanácsokat adok, meg nem arról kommentelnek, hogy ki frusztrált meg miért az. Aki ilyesmikről irkál az troll!
Köszönöm a személyes jó tanácsot, ha a Panny helyzetéről tudnál valamit konkrétan nyilatkozni annak gondolom többen hasznát vennénk. Személyeskedést ha lehet mellőzd a továbbiakban!
.. akkor el kell adni, és megszűnik a frusztrációd. (és részben a mienk is.) . Van kb 4Kd? Nem keresel rajta annyit, mint amennyi ideget beleölsz. Gondolj az egészségedre, add el és menj el egy SPA hétvégére valamelyik Tiborcz szállodába.
Nem tudom, de hogy semmit nem lobbiztak ki ezidáig az biztos. Vajon mi a helyzet a külön divízióval, az oda felvett dolgozókkal amit kb.1,5 éve azért hoztak létre, mert a fogyasztói kereslet, termálhő igény óriási mértékben megnövekedett? Ez az osztály milyen realizált növekedésről, eredményről tud beszámolni? Egyáltalán léteznek még? Mit csinálnak? Az Audin kívüli további együttműködésekről, üzletekről nem hallottam.
PANNERGY