Vagy úgy. Naívan azt gondoltam egy pillanatra, hogy Jellinek ide is betette a független lábát és már külföldi célpont is van vizsgálat alatt. Akkor viszont semmi változás, marad a langyos víz. :)
Nem maradtál le semmiről, csak volt régebben egy belinkelt hír ami arról szólt, hogy Indonéziába lefúrtak egy gejzírbe és abból nyernek hőt, ill. melegvizet. Szerintem a Pannyhoz nem volt köze, ezt leírtam, de a szokásos mínuszokat megkaptam miatta.
Azért az indonéz gejzírekbe történő lefúrást se felejtsük el! Tisztelet érte, hogy mint szakmailag új technológia említésre került, de a Pannyval kapcsolatos szinergiát nem láttam benne.
marmint VCS lelkesedeset dijazom, de a legtöbb cikk, az sokszor egy "geotermikus" RSS-feed...igy jön ha Texas alson furtak valamit vagy ha Kirgizisztanban feltört a viz, ami valoban geotermikus es örülök neki, hogy geo a vilag....na de ez most tenyleg Györ es geotermia, ez konkretan tenyleg a pannyt erintheti.
Hajrá! A részvénybevonásra mehet azonnal 4 millió darab konkrét avaslatként. Ha osztalékot is javasolsz, akkor legyen 1mrd srv + 1mrd osztalék. Ugyanakkor én a jelenlegi helyzetben osztalékot nem javasolnék, csak srv-t. Akkor mehet 2 mrd srv.
Sziasztok! Nos úgy tűnik megvan az 1 % tehát akkor közgyűlésen javasolni fogjuk: - 2-3 millió darab rv bevonását, ez ugye azért kell, hogy esetleg tovább vegye magát a cég - srv 2 milliárd HUF ért és max 2000HUF/ dbáron piacin én még beleteszem az osztalékot is. Figyelem! ez csak azért kell, hogy beszéljünk erről közgyűlésen, simán lehet, hogy nem lesz megszavazva, de aki volt már egy ilyen eseményen az tudja, hogy csak arról lehet beszélni ami az közgyűlési előterjesztésen szerepel. Tehát random témát nem lehet feltenni szavazni. üdv+hajrá Erzsi, illetve köszönöm mindenkinek aki adott megbízást. üdv Etele76
Én poénból már megírtam, hogy a cég megveszi az összes részvényt az enyémeken kívül, és akkor enyém lesz az évi 4 mrd EBITDA. És igen, annál jobb, minél alacsonyabb árfolyamon veszi.
PANNERGY