Elnézést ha összekevertelek másokkal, de nem kevesen vannak a fórumokon olyanok, akik a világos trend ellenére pár napnyi/heti pihenő vagy korrekció esetén azonnal rázendítenek a "miért nem emelkedik ez a szar" dallamra. Pl. Autowallis-ban is ez ment még 130-nál is miközben 90-ről szűk egy év alatt alatt már 40%-ot emelkedett.
Még annyit, hogy a "szépen menetel napok óta" bejegyzést hully- gully tette. Én eredetileg erre reflektáltam. Egyébként tavaly novemberben Ő írta azt is, hogy "1600 lesz még idén" - mármint tavaly.
Nem tettem olyat amit a végén írtál, de annak nagyon örülök, hogy leírtad korrekten a véleményedet. Ilyesmi gondolatok kifejtéséből tudunk építkezni, nem olyanokból, hogy "add el; eredjél másik topikba" stb.
Segítek. A menetelés nem azt jelenti, hogy garantáltan hétfőn is emelkedik és kedden is és szerdán is, hanem, hogy 2020 óta egy világosan látható trendvonal mentén emelkedik. Heti ábrán még jobban látszik. Most azon problémázol, hogy a részvény az 1500 maximumáról visszakorrekciózott az 1350-es (remélhetőleg) erős támaszáig? De még ennek elesése sem lenne katasztrófa. Az utolsó markáns 1200 körüli mélypont elesése már aggasztóbb lenne. Mit akarsz azzal elérni, hogy minden nem emelkedő napon beírod, hogy ma sem emelkedett?
Mínuszolóknak kis segítség! Figyeljétek ám, hogy más topikokban mikor, miről és mit írok. Feltétlenül mínuszoljatok ott is, ezzel nagyobb lesz a kéjérzet! :-)
Engem érdekelne, hogy a részvényről ki, hogyan vélekedik. Azért érdekel, mert tulajdonos vagyok. Természetes, hogy kinek-kinek más véleménye lehet. De olyan tanácsokra, hogy adjak vagy vegyek, melyik topikba írjak, az nem érdekel és szerintem lejáratja ezt a fórumot. A Toka topik miért másabb, mint ez? Elárulom: ott intelligensen és nem személyeskedő hangnemben mindenről véleményt lehet nyilvánítani! Jó szívvel, példaként ajánlom az itteni közösségnek is!
PANNERGY