Én most alapesetben arra számítok, hogy ma mondjuk egy 1070 és 1100 közti záró, majd több nap alatt ismét tesztelheti az 1150-et. Itt most egy lassabb, nyugodtabb emelkedés jöhet, persze ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek nagy felhúzások.Év végére most olyan 1300-at tippelnék, de lehet, hogy 1500-at is megnézzük. 2-3000 egyenlőre irreális, az inkább jövőre.
Igazad van, jönnek még hírek az idén. Ott a régen várt KEOP, aztán Gödöllő, amely szintén elég nagy projekt lesz, ha végre beindul a dolog. Szentlőrinc elkészül... Szerintem Berekfüdő megvétele is pozitív, mivel nagyon olcsón vették. Az Erste elemzésében 10x-es EV/EBITDA-val értékeli ezeket a cégeket, ezt 3,6-3,8-szoros értéken szerezték. Meg aztán ott a kormányzati hátszél... Debrecen könyörög, hogy kezdjenek már dolgozni arrafelé is... Szerintem nagyon komoly potenciál van a papírban, komolyabb, mint az RFV-ben. Csak sokat kellett várnunk, mire végre elindultak a dolgok. Szerintem év végig még akár 50 százalék is lehet benne.
Törölt felhasználó2010. 10. 08. 10:30
csak nehogy megint beboritsák,én tartom még a pakkom.
Jólvan ne erőlködj.Nem megy ez már le. megveszik 1070 ért is meg 1100 ért is mert hírek jönnek.Erre várunk. és most fognak kijönni a cég életének legfontosabb,legmeghatározóbb hírei.
Technikailag valóban rosszul fest egy ilyen akció, de úgy is nézhetjük a dolgokat, hogy 900 milliónyi papír olyan kezekbe került, akiknek ennél magasabb ár az érdekük, úgyhogy ha a cég életében nem történnek hátráltató dolgok, akkor erre minden esély meg is van. Persze én sem várok ok nélkül egy hét alatt 1150-et megint.
PANNERGY