Megkérlek benneteket hogy , amennyiben van lehetőségetek akkor segítsetek a vörösiszap károsultakon, ezt könnyen meg is tehetitek ; csak az ISZAP szót kell elküldenetek a 1749-re és máris 200 forinttal megsegítettétek ezeket a szerencsétlen embereket.Akinek jól megy mostanában a börze az küldhet többet is.Soros Gyuri Pl.:100 Millio dollárt küldött.
Nektek csak egy sms-t kell küldeni
Köszönet : Kolontár és Devecser lakói nevében.
O.K., persze neked is igazad van. Az elemzés nem az én asztalom, sajna, csak a józan paraszti eszemet tudom használni. Az pedig azt mondja: az RFV romániai projektjei egy nem minden szempontból barátságos piaci környezetben folynak, ahol mindent sokkal nehezebben érhetnek el, mint a hazai környezetben, véleményem szerint nagyon erős kormányzati hátszéllel tevékenykedő Panni... Azt meg persze nem tudhatjuk, hogy a Panni milyen eredményt lesz képest termelni, hiszen lényegében még nem is termel. Viszont a kilátásai rendkívül jónak tűnnek - így szerintem szinte értelmetlen számítások alapján megpróbálni árazni a jövőjét, az árfolyamot a kilátások, s nem az eredmények határozzák meg még jó ideig.
Én sem fikázom a Pannergy-t, érdekelt vagyok benne, nem azért, mert lefelé várom, vagy mert szerintem szar cég.
(Egyébként duplázódást 2 éven belül, hogy az utolsó kérdésedre is válaszoljak. :-))
PANNERGY