Ne is terheljük a többieket itt ezzel!
Dobsz egy mail-t mrbateman@freemail.hu át szeretnék küldeni egy "fundás elemzést"
Törölt felhasználó2010. 10. 08. 12:53
Megkérlek benneteket hogy , amennyiben van lehetőségetek akkor segítsetek a vörösiszap károsultakon, ezt könnyen meg is tehetitek ; csak az ISZAP szót kell elküldenetek a 1749-re és máris 200 forinttal megsegítettétek ezeket a szerencsétlen embereket.Akinek jól megy mostanában a börze az küldhet többet is.Soros Gyuri Pl.:1 Millio dollárt küldött.
Nektek csak egy sms-t kell küldeni
Köszönet : Kolontár és Devecser lakói nevében.
Megkérlek benneteket hogy , amennyiben van lehetőségetek akkor segítsetek a vörösiszap károsultakon, ezt könnyen meg is tehetitek ; csak az ISZAP szót kell elküldenetek a 1749-re és máris 200 forinttal megsegítettétek ezeket a szerencsétlen embereket.Akinek jól megy mostanában a börze az küldhet többet is.Soros Gyuri Pl.:1 Millio dollárt küldött.
Nektek csak egy sms-t kell küldeni
Köszönet : Kolontár és Devecser lakói nevében.
1749 ISZAP
Törölt felhasználó2010. 10. 08. 12:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mikorra? Mondjuk mikorra várod az 1. milliárdot? Rá hány évre lesz mondjuk 3?
Kössz a véleményezést! Az az igazság, hogy én is szivesen látnám a Pannergy részvény grafikonját hasonlóan menetelni, mint a másikat, de itt többnyire úgy jön fel a téma, hogy szeretnénk ha annyi lenne, ezért ezt erősítjük magunkban, és a fórumtársainkban.
Egy év próbaidő után majd lehet számolgatni, hogy melyikkel lehetett jobban keresni, illetve megfogalmazni valóságra épülő elvárásokat, de addig maximum abrándozni lehet.
csak abból a szempontból írtam, hogy is ott nagyobb összegekről volt szó
Törölt felhasználó2010. 10. 08. 12:38
Előzmény:
törölt hozzászólás
félreérted a kollegát!
Van egy véleménye (szerintem helyes, nagyjából én is osztom), de mindig mások hozzák fel a párhuzamot a két cég között.
Ezt a párhuzamot keresni pedig nettó balfaszság, ne menjünk bele, de alapvetően az egyik egy termelő vállalat, a másik pedig egy tanácsadó, szolgáltató.
Nincs párhuzam, ennyi erővel kereshettek a Panni-MOL hasonlóságot is!
Ne hasonlítgassunk a geni-vel ! Ők leraktak egy alapkövet évekkel ezelőtt és ott be is fejezték a tevékenységüket !
Itt pedig folyamatos munka folyik !!!
PANNERGY