Az "indikatív" ajánlatra félretett összeg is ott van még ami kb. 600-700- mrd huf (2mrd euro) ezért számítanak ennek a kiosztására is többen (extraoszti)....mert ha csak az eredmény 25%-át osztják ki (és kb. 25% a működési költségük), akkor kb. ugyanennyi ismét megtermelődik....nem lehet minden évben növekvő indikatív ajánlatokkal eltüntetni a bevételeket a részvényesek elöl.....
Osztalékok, osztalék kamatok, osztalék trendek 2015-től https://invst.ly/187pyp Feltüntetett oszti kamatok az osztivágás előtti nap záró árához képest vannak számolva. Az osztalék egyenesek is ezekre a záró árakra vannak illesztve. (Lehet a fölsőn kicsit igazgatni.) . Az éves nyereség valahol 1000 mrd forint körül alakulhat. Inkább több egy kicsivel. Ennek 23-25%-át várhatóan kiosztják. Figyelemmel a nagymértékű srv-re olyan 930 Ft körüli osztalék várható. Az általad említett sáv alja. Sokkal több nem nagyon jön ki. Osztiegyenesek alapján májusban valahol 22 300 - 25 300 között kellene járni. Nekem a 25k nagyon magasnak tűnik. 23k sokkal reálisabb május végére.
Már megint kezded? :)))) . Valahol 22k környékén, +-néhány tíz píz. https://invst.ly/187pay Buliból beállíthatják az illetékesek pont 22k-ra. Néhány (3-4) kereskedő szoftvert (robotot) üzemeltető ember hangulatától függ ... Oda paraméterezik az algoritmusukat, ahova akarják. . Tudjátok milyen kevesen vannak tudatában annak mit jelent az algoritmus? Mik azok a paraméterek? Úgy általánosságban ... elméletileg. Nehéz ám így beszélgetni ... Csak úgy kíváncsiságból. Tegye már fel a kezét az az olvasó - fel gomb - aki készített már életében egy algoritmust és nyomjon a le gombra ha még sose csinált ilyet.
Tisztelt Fórumtársak! Adjuk meg az idei utolsó kereskedési napra (dec 30.) s a 2024-es év végére zárótippjeinket!!! :))) Elérjük a 22 000-et, ott vagy fölötte zárunk: fel Nem érjük el záróban a 22 000 -et: le
Igen ezert mondtam hogy 1000 a minimum , viszont van egy rakas halmozodott nyereseg amit szemmel lathatoan nem tudnak elkolteni . Igy novelni kell az osztalekot vagy akviralni vagy srv . Ezek kozul mindfel boldog vagyok. Mind arfolyam felhajto hatasu
Volt egy riport OTP vezetovel csak mar nem emlekszem kivel. Ahol az volt a tema hogy altalanossagban a cel a nyereseg 25% anak kifizetese osztalekkent. De majd rakeresek.
Csányi vezérünk nem a bőkezű oszti osztogatásáról híres. Nem néztem utána, de eddig historikusan osztalékfizetéskor a részvényárhoz képest, és a reális pénzpiaci hozamokhoz képest sem várnék 4-5-6%--nál magasabb osztalékhozamot. Így mondjuk egy kb. 22 ezres részvényárra vetítve 900-1300 Ft-os sáv jönne ki. Valamint ha kútba esne a Luminor, ami szerintem már rég kútba esett, lévén, hogy őszre lett "ígérve" bármilyen infó is róla, az még nem jelenti azt, hogy más hasonló kaliberű akvi ne lenne radaron. Tehát a relatíve alacsony oszti összeg és magas tartalékolás indokolt lehet.
Minimum 1000 de lehet 2000 szoval nagyjabol ezzel szamolnek . 2000 akkor lett volna ha nem lenne luminor deal csak nem emlekszek hogy extra 2000 vagy siman . Egyelore nincs deal es eltelt egy ev szoval lehet 2000 lesz de jo esetben akár 3000 is lehet
Indul a mosdatás, szegény ártatlan fickó, mesélj csak az belépődről a világítás cseréről egy magyar kisvárosban, ott ha jól emlékszem 8 milliárd forintot fizetett vissza az állam az uniónak, (de lehet többet is)azt ki intézte vajon? Basszus most 2026 ig ezt fogjuk olvasni szegény ártatlan bárányokról, mindjárt sírva is fakadok, így karácsony táján!
OTP részvényesek ide!