Amúgy igen, sokan benne tanyáznak és várják a 24 000et… ha sokáig tanyázik ezen a szinten szépen kúsznak majd fel a kiütési árak is. Srv után nehéz lesz szabadulni tőle…
Ja látom már , elég egy 20800 alá szúrás. Véleményes a dolog, Hmm. Majd kiderül mennyire fogják meg az esést. Ha lesz egyáltalán persze... Egy certiben voltam benne augusztusban, gyakorlatilag hónapok alatt csak azt az egyet ütötték ki. Ilyen az én formám...
Természetesen lesz csak 20500 tl99 huss! Ami adhat némi löketet le. Illetve végre a sérthetetlen long certi veszítene a fényől. Mert hosszú hónapok óta gyakorlatilag kereskedhetetlenek.
Majd lesz új srv Az elmúlt 1-2 év alapján nem engedik esni Kioldalaztatják mindig a végtelenségig , vagy csak csorgás van. Ha leesne 20500-ra igazából az se esés lenne csak csorgás. Igazi esés csak a Varga beszéd meg a carry trade esetén volt.
Sanyibácsi amolyan boldog új évet ajándékként bejelenthetne valami akvizíciót, vagy hogy mire gyűjtöttek össze 2 ezer milliárd forintot és hogy tervezik felhasználni ezt :D
Szia, Jelenleg a felső csati alját átvitte és visszakorrigált. Mennyi esélyt látsz a nagyobb csati alsó részének érintésére? Jelenleg a tl99 kb 21780 Az innen kb -3.5% Mennyi esélyet látsz, hogy kiütik?
Hétfőn a reggeli omlásban vettem 200 db részvényt, aztán eladtam 21770-en még záró előtt. Ahhoz képest hogy nem certi, volt rajta azért nyerő. Ha meg megmaradt volna hát ez van. Most 21550-nél elkezdtem visszacsipegetni már, kisebb adagokban.
OTP részvényesek ide!