2: A második aspektus bonyásabb... (TA-funda házasság) Mikor hogyan gondolkozzunk? Semmiképp sem kívánom az ERSTE-s TA elemző fiúk szaktudását becsmérelni....sőt! Azon gondolkodom inkább hogy a nagy tech elemzéseiket olvasva... nekem nagyon jóknak tűnnek de tudvalevő nem vagyok TA -s nagymester..itt a fórumon is vannak többen köszönet nékik ezúton is! :))))) Szóval hogy a TA elemzéseik csakis kizárólag TA elemzések... pl .Pénteki emelkedés előtt írják h lefelé várják. Akkor ment szépet fölfelé... TA alapon biztosan igazuk volt!! De meglátásom szerint pénteken felfelé funda vitte -vihette az árfolyamot... mert akkor már kijöttek újabb kedvező USA adatok, a Japi jegybank is kommunikálta: Hopp bocsika gyerekek, jó nem emelünk többet! Bocsika h beintettünk a Carry trade-seknek! Vix index szépet gyengült! Iránban még nem könyököltek rá a piros gombra. (Szerintem bölcsen tették..nem az OTP miatt mondom) :D Szóval tech alapon Le van irány de fundásan jött le eddig ÉS fundás hírek miatt (Fenti okok) vártam felfelé és jött is. Így most tovább erősödött (bennem mindenképpen) a TA onli és a funda onli kerülése! Együtt a kettőt... szépen bölcsen amennyire csak lehet, Ta rövid távon (is)...funda hosszabban (inkább)...de heti fundás mozgások valóban nagyon jól pattannak fordulnak nagy erős tech szinteken. Azt csak épp erős funda írja felül... hopp nagyobb a pánik.... v mánia. .. és megy tovább a következő támasz v ellenállás szintre. Ez az összefonódás nálam már elválaszthatatlan... együtt életképes. Mint egy öreg tölgy.... melynek koronája alatt a földben kb azonos kiterjedésű gyökérzete van...egyik sem él a másik nélkül hosszan... :)
OTP részvényesek ide!