Nem én, hanem egy PM-nél, NGM-nél (korábban MNB-nél) dolgozó barátom vizionál. Feltételesen, bár szerinte nagy valószínűséggel. Majd, egyszer, valamikor, a jövőben. Nem most, nem ebben az évben. És még ez se biztos.
Hát nem tudtam mi az,szégyen fejemre, mert Ford-os vagyok :D Hát ezért érdemes pozit zárni. Amúgy a Balcsi drága ez meg nem? :D Ezt majd tankolni lesz drága. Mint a könyvelőm mondotta az én Ford-omra... Ja kérem, akinek volt pénze majomra, legyen pénze banánra is! :D
2016 óta kereskedek certikkel, de ilyet még nem láttam. Olyat igen, hogy az általam betett megbízás ugyanolyan árfolyamon később teljesült, mint aki utánam adott megbízást. Én azt hittem itt "érkezési" sorrend" van. De nincs. Ha az árszint elérte az árjegyzőit, eddig nekem mindig teljesült a megbízás. Még olyan is előfordult, hogy nagy eladások közben éppen 0-n álló árjegyzői vételi oldalnál tettem be 4-5000 certit (2500 db-os volt eredetileg a jegyzői oldal) és egyben elment. Igaz, sokat kellett rá várni...
Robotnak tűnik. Az emberek majd később kezdik realizálni a mai up-ot. Akkor nagyobb tételben mennek az eladások. Gondolom sokan zárják ma a négy napos Balcsizás előtt a pozikat.
OTP részvényesek ide!