Arany epp nagyobbat esik mint dow vagy sp, erdekes mikor múltkor mondtam hogy usa zöld mi is megyünk utana akkor aztmondtad hogy nem követjük le, de akkor gondolom most esesbe lekövetjük :) teljesen szem ellenzővel nézed, remélem mashogy kereskeded mint ahogy írod és ezzel csak magadat szórakoztatod különben baj lesz
A bux úgy földbe lesz döngölve, hogy alig bír majd felkelni. Olvasd el az arany fizetős cikket, elemzők 5 éven belül 16-20% közötti jegybanki aranytartalék arányra számítanak a 13-ról, na vajon miért? Eleve, miért megy az arany ath-ra?
Az is jonni fog szeptember usa kamatcsokkentes es luminor hir
Törölt felhasználó2024. 08. 22. 21:00
usa épp recesszióba fordul, mindenki árgus szemmel figyeli powell szájának legapróbb rezzenését is, eu-ban már itt-ott rossz adatok vannak, de a bux élen az otp-vel vígan ugrabugrál majd a pipacsmezőn kergetve az ath pillangókat... hát ok :)
Ez szuper hír! Ugyanakkor ennek fényében teljesen újra kell kalkulálni azt a korrekciót, amit sokan őszre várunk. A 17K alatti VIP beszállót mindenki elfelejtheti. (A 3. világháború kitörését leszámítva). Még a 17.400 - 17.500 is nagyon kérdéses. Ahhoz viszont meg kevés lesz, hogy önmagában új ATH-ra vigye az Otit, oda kellene valami fundás hír is.
Na akkor sracok , a 14 k meg az alatti szintek elnapolva? :) amugy ezt mar jeleztem korabban johet uj srv (eleve mondtak amikor az elso is jott , hogy szukseg eseten johet) szerintem ezzel a cel mar egyertelmuen az ath lesz es nem szintentartas. Maci erdekelne a velemenyed
Ha vicceskedni akarnék, azt mondanám, hogy olvasták a minapi hozzászólásomat, melyben említettem, hogy bármikor indíthat a cég újabb srv programokat, lévén, hogy pénz dögivel van, és jelen értékeltségen a cég, ha magába fektet az hosszú távon nagyon nagy részvényesi értéket teremthet. De nem vicceskedek. :D Ez magától értetődő a központban is. Ellenben nem lenne baj, ha ez már az árfolyamban is meg tudna jobban jelenni, felfelé természetesen, nem kell rohanni, de azért szignifikánsan jó lenne már emelkedő napokat látni. :)
Igazad van, ez OTP topic, de marhára nem szeretném, ha ez a hülyeség (putyin mosdatás) rajtam ragadna, ezért nem hagyhatom szó nélkül. Amit írtam, az arra volt válasz, hogy "milliárdokban mérhető a segélyek értéke, amit az USA Ukrajnának nyújtott, amit lehet az életben nem lát viszont" Egy szót nem írtam putyinról, vagy nem mosdattam az oroszokat, de úgy látszik, akinek az USA SEM szent, az orosz és putyin párti.
OTP részvényesek ide!