az előző hozzászólásom nem speka, meg semmi negatív. De elemző írja a 2500-4000-at, ami általában "törvényszerű", én így értem a megfogalmazását.a múltkori pánik egy hülye munkanélküliségi adat miatt következett be.nikkei -11% körül esett hétfőre (vagy valami ilyesmi történelmi negatív 1 napos esés) de már aznap megvoltak a korrekciós jelek,h "fals" az egész. eleve korrekciós fázisban volt USA, még rátett egy lapáttal a JPY/Nikkei. https://www.investing.com/indices/germany-30-chart ezt ha átrakod 1h-ra. 08.05 17080-as érték, kalapács dupla alj (az előzővel), mivel nem zárt alatta. észak 17500-visszajött 17250-re, ott kellett volna longolni legalább, ha nem is 17080-nál. ugyanígy OTP 17000 -16950 dupla aljt csinált. ez volt A beszállási pont. az ideális kiszálló GYJ 18200. és "utólag" a jó beszálló újra a 17500.
https://www.erstemarket.hu/tartalom/207261/otp-2024-64w-heti-20240821 A csúcstól a lokális aljig 2030 pontot esett gyors mozgással a papír
árfolyama 9 kereskedési nap leforgása alatt. Ez megfelelt az
előrejelzésben szereplő jellemzőknek: „az induló mozgás lehet nagyon erős” és „az elindulás akár 1-2 ezer pontos gyors mozgást hoz”,
azonban az eddig látott mozgás sem időben, sem térben még nem hozza
azokat a jellemzőket, melyre itt a leginkább számítani lehet. Időben az
ide illő korrekció cca. 9-16 hét leforgása alatt az ideális, méretét
tekintve pedig inkább a 2500-4000 pont közötti lenne az optimális, a
piac az egyiket általában teljesíteni szokta. konkrét számokat nem ír, én ezt hiányolom, de tudjuk 18880-ról esett 16850-ig, ez a 2030 pont. 2500-4000 pont korrekcióról ír, amit Maci is írt, ha ez még csak most jön, akkor ez egy kamu emelkedés.
Most komolyan, azt várod az emberektől, h hallgassanak rád azok után a hisztik után, amit itt leműveltél hetekig a cég srv vásárlása miatt? 😂 Bepanaszolsz egy céget, mert olyat csinált, amire engedélyt kért és kapott is? És ezek után vegyék komolyan, amit mondasz? Oké 😄
Nagy esésről csak te beszélsz, én nem. Azt hoztam fel, hogy milyen pirosban zártak. Olvasd el és értelmezd újra. Tehát több ország, több piaca (szinte mindegyik) pirosban zárt. Mind1 is. Kár az időm... Offoltam
Láttátok, hogy milyen pirosban zártak az ázsiai és európai tőzsdék? USA is 0 körülre hozta vissza a napot. Érdekes lehet a holnapi nap. Nem biztos úgy nyitunk, ahogy sok mindenki várja. Lehet megbánom, hogy pénteken zártam a shortokat.
Vagy csak megosszák mással a meglátásaikat, hátha hasznos lehet másnak is, aki esetleg nem gondolt rá a lila ködben úszva. Persze van aki nem ért vele egyet és ellenérvel, meg van aki nem is érti miről van szó, vagy nem tud olvasni a sorok között és esetleg viccet~gúnyolódást kreál belőle. Persze mindenki döntsön saját belátása szerint.
OTP részvényesek ide!