Sracok cece sulyozas megvolt , most bohockodunk még esetleg kicsit iden , de januarban megyunk fel aztan lehet jon eses de elotte kell még egy up egyetertek macival
"Ha azt írtam volna hogy csak a long, lehet az én seggemet is fényesre nyaltátok volna." . Nem, akkor sem nyaltuk volna fényesre a segged, viszont a találati arányod lényegesen magasabb lenne, mint jelenleg. XD XD XD
Ti egymás mellett ültök, hogy csak ezt sikerül kihoznotok a mondataimból? Raktam fel, kb fél évig, nyilván azért jutottunk el ide. Ha azt írtam volna hogy csak a long, lehet az én seggemet is fényesre nyaltátok volna.
"nem valamelyik cimbid volt az aki engem háborús bűnösnek kiáltott ki," . Elismerésem pakk, sikerült egy fél mondatban kétszer is hazudni. Először is nem vagyok Peterbond cimbije, másodszor én voltam, aki egyszer azt mondta neked, hogy nem kellene folyton a nagy összeomlásokat kívánnod, mert ezeket rendszerint háborúk vagy olyan gazdasági válságok okozzák, amelyek nagyon sok embernek okoznak szenvedést. Nem kiáltottalak ki háborús bűnösnek csupán azt mondtam, hogy ne kívánj ilyeneket azért, hogy te shortolhassál egy jót. . Ezt a folyamatos önsajnáltatást, meg az áldozat szerepében való tetszelgést meg jó lenne, ha befejeznéd, mert már egy 10 éves lánynak is rohadtul ciki lenne az, amit most művelsz. . Ha van valami koncepciód rakd fel, fűzzél hozzá kommentárt, hogy te miért látod így és ennyi. Szerinted mitől van az, hogy maciból senki nem csinál viccet, amikor nem jön be valami várakozása, belőled meg igen? Talán esetleg azért, mert ő nem hülyézi le azt, akinek ellentétes véleménye van és nem viselkedik úgy, mintha a zsebében lenne a bölcsek köve.
"nem valamelyik cimbid volt az aki engem háborús bűnösnek kiáltott ki." . Milyen cimbim? Ezert mondom hogy szereted sajnaltatni magad. Soha nem mondtam rad semmi ilyet de itt peobalod ezt is belekeverni hogy te legyel az aldozat.
Mostmar "TI" lettem mert mashogy nem lehet ram huzni csak ha beleveszel mindenki mast aki ide irt. Mert tolem ilyeneket nem tudsz. . Jo hagyjuk igazad van. Te vagy az aldozat es en bantottalak. En vagyok a hulye te az okos. Mostmar mindenkinek nehez lesz aki eddig kereset es mostmar eljott az okosok ideje.
Nem kell túlmagyarázni. Mindenki tudja, hogy igazából többek között nem Ti küldtétek el Danit az anyjába, nem Ti csináltatok viccet Adriánból, nem valamelyik cimbid volt az aki engem háborús bűnösnek kiáltott ki, hanem ezeket mi mondtuk saját magunkra, Ti pedig minden nap kedvesen megköszöntétek, hogy egyéb más vélemények is megjelentek a topikban, nem csak a fundamóka. És ez nem önsajnáltatás. Utólag meg ne szépítsd a történelmet. Nem véletlenül röhögnek ezen a topikon más fórumokon is. Amit meg a háborús dolgokkal kapcsolatban gondolok az nem lekicsinylés hanem tény. Hogy te minek látod az a te dolgod.
"És egyébként meg igen, utolérte magát az árfolyam, át is ment rajta, innentől kezdve legyél okos. Annyi infód van, hogy jövőre lesz 27 vagy mennyi. A többit old meg. Nincs most itt veled a feleződő árfolyam. El fognak itt csendesedni az eddig magabiztos hangok. Mert korántsem biztos, hogy aki eddig pénzt keresett az jövőre is fog, aki meg idén bukott az jövőre is bukni fog." . Hol mondogattam en magabiztosan? Hol mobdtam hogy attol lesz nekem igazam mert eddig bejott? Es hol mondtam hogy nem eshet? Hol mondtam 27 ezret pl. Azt is te mondtad gunyolasbol hogy hogy menne oda? . Majd megoldom egyebkent. De ha esetlwg nem jon be nem fogok ide jonni ha neked lesz igazad hogy a benak vagytok meg szerencsesek de majd ha ujra raketazik az arfolyam majd buktok a sok shortotokkal. . "Amúgy meg nézd meg az utolsó chartot te nagyokos, mielőtt hőzöngelnél. " . Te hozongozol ugy hogy nem bantanak de amikor en irok hogy ne nezzel mar le folyamatosan minket akkor en hozongok. . En irogatok egy 100 forintos emelkedes utan raketa emojikat? Mert te itt nindzsaztal anno folyamatosan. En irogatok itt hogy most jon a duplazodas? Hogy heteken belul 2000 et fog ugrani? Short certik hullanak majd kettesevel? Mindezt tennem ezt folyamatos esesnel 2 ev alatt?
"majd megy az okoskodás meg mások hülyézése akik egyébként meg bizonyos időközönként esést várnak." . Nem ez volt. Te jatszod megint itt az aldozatot pedig nem en kezdtem beirogatni hogy mivan pakk jol a 16500? Emlekeztetlek TE irogattad folyamatosan kotozkodve hogy hol a 18.000, hol a 19.000 hol az ath hol van a 20.000 amit ev vegere vartunk? Oszt mind bejott. Te irtad hogy jo ha a 16500 megfogja 18.000 nel. . Nem en hanytorgattam fel neked. Egyszer se irtam hogy hulye vagy. Te irod ezt folyamatosan. Elegem van a folyamatos onsajnaltatasodbol. Akkor is faraszto lenne ha igazad lett volna de eddig nem igy volt. . Es ujra elojosz vele. Nem az faj hogy esest varsz. Varj. Jatszd meg. Ird le. Csak kozbe ne azokat becsmereld akik nem ezt tettek es kerestek vele. Lehet ezzel akarod mentegetni magad hogy mindenki csak szerencses te meg pehes vagy es nem te dobtottel rosszul. De masok folyamatos lekicsinylesevel nem fogsz okosabbnak latszodni mintha ertenel hozza.
"De attól nem is vagytok okosak, hogy egy háborús szakadás követően egy feleződő árfolyamnál beleültök bármibe." . Latod ez a kulonbseg kettonk kozt. En nem hiszem magamrol hogy ertek mindrnhez es nem hulyeztem le azt aki vegig esesre tett. Mikozben eddig nekem volt igazam. En nem fogom ezt eljatszani amikor esetleg esni fog hogy konnyu shortolni haborus helyzetben meg vilagcsucsrol. Kulonosen nem ha azt az idot en vegig esesre josoltam volna. . Szoval tegyuk fel nem vagyok okos amiert megjatszpttam ezt a nagyon egyszeru es nyilvanvalo dolgot. Akkor viszont mi volt az aki vegig az ellentetjet mondta es nem jott be es MOST utolag becsmerli azt aki masra tett es neki bejott?
Válaszolnék normálisan, de menet közben inkább kitöröltem, mert úgyis jön valami gyökér aki beböfög majd valamit, szóval mindegy is. :) Ahogy írtam korábban, izgalmas lesz ez a film és korántsem egyértelmű a vége szerintem. Sok nyerőt! :)
Pedig annyi volt, és még jóval alatta is volt !!!! Mutatják az irányt, csak figyelni kell ! Az, hogy most " még " felkötötték, az a nagy megtévesztés .)0.)
OTP részvényesek ide!