Most akkor mi a sz@rt akar Putyin? Ki a fene fogja elismerni az ukrán bábkormányát? Már a békét akaró oroszok is tiltakoznak. Az ATV-nek meg üzenem, hogy Kárász Robi nevű hadi tudósítója az ő szégyenük lesz. Ma reggel képes volt azt mondani, hogy Putyin figyelmeztette a NATO országokat...., ahelyett, hogy megfenyegette a NATO országokat és visszaszámlálás nélkül megnyomja a "puszk" gombot.
a 'letaposós' videón az látszik, a sofőrt vszeg az menthette meg, hogy a baloldali lánctalp a letaposott autó motorjára hajtott rá, ami annyira kiemelte a ruszki lánctalpast, hogy az alváza alatt maradt annyi tér, amiben sikerült az - álitólag - férfinek(?) életben maradnia...szvsz
Azért elég nagy szegénységi bizonyítvány, hogy a pártunk és kormányunk még a szomszédunkban zajló háborút is politikai célokra használja... Amikor már látható volt, hogy eszkalálódik a konfliktus, az Ukrajna szót meg sem lehetett találni az Origo címlapján. Nagy volt a zavar a központban, rájöttek, hogy büdös lett a nagy testvér, kellett gyorsan vmi új narratíva. Addig a kormányzati szócsövet befogták, ment a lázas tanakodás közpénzből sok szakértővel. Aztán heuréka, mondjuk azt, hogy ha az ellenzék nyer, akkor itt is háború lesz. Hét ez kevés lesz elvtársak, ennyire nagy a baj?
Természetes, hogy ellenezték a swiftes szankciót, nem tudnánk venni gázt, olajat, semmit, konkrét öngyilkosság lenne az EU felének. Hónapok alatt csődbe menne a nehézipar, nem lenne élelem gáz nélkül, bárminemű közlekedés lehetetlenné válna, mert nem, hogy drága lenne hanem nem lenne olaj, ez csak ócska pánikkeltés Tusktól.
azért az egyszeri ruszki katonát Kijevben nem sok választja el a lincseléstől, elég egy rossz szituáció, mikor sok ukrán fér a közelébe, akkor neki annyi, ezért túlreagálnak helyzeteket.
utána lövöldözni is kedve támadt a kis ruszkinak... https://t.me/new_militarycolumnist/73493 sztem csak elgurult a vodkás-üveg, azután kapott mikor férerántotta a 'kormányt'...és mivel kiömlött a vodka, mérgében leadott pár sorozatot...☺ arról is írnak, hogy egy csapat ukrán egyenruhába öltözött ruszkikat lőttek halomba az ukránok (?)..de meg nem tisztázott, hogy tényleg nem a sajátjaikat lőtték-e ki (?)
"Putyin: Nem volt más mód Oroszország megvédésére, mint Ukrajna megszállása
Koroknai Gergely
Putyin hangsúlyozta a külföldi vezetőknek, hogy nem szabad kiszorítaniuk Oroszországot a globális gazdasági rendszerből."
orosz hitler ne siránkozz, élvezd, hogy kiraknak mindenhonnan.
"Ahogy eddig látom, nem átütő a siker, de ne add fel;)" Nem az én átütő sikerem van. Hanem a Tied. Hogy az ott feltett kérdésre nem tudsz választ adni. Ott a te meg a többiek sikere. Akik hülyéznek engem. Ami nem baj, sőt, vélhetőleg igaz! :) De akkor is: Egy válasz nincs ott arra, amit kérdezek. Értelmes, életszerű válasz. De mára ennyi, mert "fáradt" vagyok. Meg éhes lassan. :) Jó étvágyat hát Mindenkinek, aki most ül neki az ebédnek! :)
Nekem az acélom, hogy mindentől és mindenkitől függetlenül keressem azt, hogy mi lehet az igazság. Nem érdekel, hogy milyen címkék vannak. Orbángyurcsány vagy putyinbiden vagy oroszusa. Aztán, hogy ki mit hogyan hisz erről és hisz el belőle, hogy egyszerűen ez a motivációm, az már a saját dolga, nem fogom győzködni erről.
OROSZ-UKRÁN háború