'dehát neeem ez a lényeg, hanem h az ottani hsz-ekből (már nem a tiédből, hanem másokéból, akik oda írnak) mennyire érdekel bárkit is a gondolat, amit megosztasz. Ahogy eddig látom, nem átütő a siker, de ne add fel;)
Igen, az úgy van, hogy egy lánctalpas tank szétlapít így egy autót, meg a tetőt is pont letépik de egy karcolás nem lesz az emberen. Van csoda, persze. De ez itt nem az., én úgy számolom a vasipari végzettségemből meg az abból, hogy ezzel foglalkoztam szakmából kifolyólag is. :) Nem fogunk összeveszni azért, hidd el. :)
Ne fogunk közös nevezőre jutni. :D Egyébként igen, nyitottam egy topikot. Aztán ha valamelyikőtök az ottani kérdésemre megmondja, hogy "hol a repülő" meg a lezuhanó repülő után milyen nyugodt az egész ház, meg a környék, akkor megemelem a kalapom. :)
1. Milyen érdekes, a fajtád azt harsogta, amikor le lettünk minősítve, hogy nem kell foglalkozni a hitelminősítőkkel, mert köcsögök. Amikor pedig felminősítenek, akkor kell foglalkozni velük. Akkor hirtelen számít, hirtelen fontos. De érdekes... 2. Mesélj már kérlek, ha "Gyurcsok" és a baloldal eladósította az országot, akkor miért most, 2022-ben van mind nominálisan, mind GDP-arányosan rekordon az államadósság? 3. Habzó szájjal harsogjátok a tizenharmadik havi nyugdíjat. Tizenharmadik havi nyugdíj az idei évet kivéve még KIZÁRÓLAG MSZP-kormány idején volt. Tudod, Medgyessy és Gyurcsány. Bajnai 2009-ben felfüggesztette, mert talán neked is ismerős, világgazdasági válság volt. 2010-ben miért nem volt első dolga a vezérednek visszaállítani ezt a szörnyű igazságtalanságot? Szánalmas ez a töméntelen mennyiségű demagóg faszság, amit nyomattok... Ennél meg már csak az szánalmas, hogy az idióta nép tekintélyes része meg is eszi.
figyu soti, ezen a nikken nem gyurcsit kell nyomni (amúgy is mondtam már, hogy 1 hsz-be 3x kell beleírni, h gyurcsány, mert ez van a trollprop könyvben), hanem, hogy az ukránok magukat lövik, és a jóságos cáratyuska csak békefnntartnácitlanítdemilitarizál bla.bla..bla... Jáááj....
A jövő héten eljöhet a béke. Az ukránok semlegességet vállalnak, átadják a krímet (papíron is), Donyecket és Luhanszkot elismerik. Ahogy a beregszászi magyar mondta, neki mindegy, csak béke legyen. Az ukránok 80%-a így van ezzel. Ha a béke feltétele, hogy le kell mondani a nato tagságról, eu-ról, krímről, akkor legyen. Én optimista vagyok.
Akkor még egyszer: Egy autó tetejét maximum lelapítod, de az attól még nem papír, hogy letépheted. Attól az még vaslemezek sokasága, amit le kel VÁGNI vagy nagyflexxel - ha haladni akarsz - vagy brutál speckó vágó cuccal. Nézegess már légy oly kedves videót arról, hogy csak egy vezetőoldali sérülésnél meddig vágják az ajtóoszlopot, hogy a flex szikra meg a korong robbanás ne csináljon balhét senkivel sem még plusz sérülésben. Ki az a, aki kitalálja itt, hogy egy autó teteje lehajtható...de tényleg. :)
OROSZ-UKRÁN háború