Ha jól értem, akkor te a határozott időre bérbe adott lakásod esetében helyen valónak tartod, ha a bérlő geopolitikai okbol pár erős barátjával agybafobe ver és megtartja magának az ingatlant.
Az a nem normalis aki gyerekek kezebe fegyvert ad.Az ukran elnok a legnagyobb allat.Putyin mellett.Ukrajna romokban.Nem fognak unatkozni a jovoben mig mindent ujra epitenek.Mennek a beka segge ala kettovel.Eddig is szarul eltek a jovoben ,ez hatvanyozottan igaz lesz.Egy elnoknek a feladata felmerni az orszaga helyzetet.Tehat fegyvert le es a tobbi csak duma.Ukranok hosok lesznek a tepsiben.Hajra jo uton jarnak.
Nem tudom, hogy volt-e már, de mi van az ukrajnai orosz lakossággal? Hogyan helyezkednek? Tudnak-e menekülni, vagy a szomszéd már odakötötte a kapuhoz? Hivatalosan 8-9 millió ember.
Te nem vagy normális. Mintha egy számítógépes játék részese volnál....... Borzasztó, fordulj orvoshoz! Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó, Georg Spöttle, Nógrádi György, Bende Balázs......stb.
Törölt felhasználó2022. 02. 26. 09:06
Elfogott orosz katonákat beszéltetnek az anyjukkal és megy a Facebookra... Alatta 2000 hsz, fiatal lányoktól is, hogy miért van még életben? Hihetetlen gyűlölet és elszántság mindenkiben. Nem lesz itt tárgyalás szerintem.
Szijjártó egy hülye. F@sz ki van vele. Most komolyan: tényleg a két hadban álló, egymást személyesen is gyűlölő felet ide akarja hozni Budapestre? S senki nem mondja meg neki, hogy egy hülye? Milyen biztonsági intézkedések lennének? Ide jönne az egész orosz hadsereg meg a titkosszolgálat. S, ha véletlenül mégiscsak történne egy merénylet? Ki mosná le rólunk, hogy nem vigyáztunk eléggé? Ukránok se bocsájtanák meg sohasem, ha pl az elnökükkel itt történne valami. NATO ország vagyunk, baszki, nem semlegesek.
Kösz. Kár, hogy az ilyen jellegű információkból csak elvétve találni, pedig mennyivel fontosabb a kirakóshoz, mint a bármelyik oldalon tobzódó szurkolás.
OROSZ-UKRÁN háború