Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
the_outsider kedd, 01:09
Előzmény: #69279  the_outsider

(Közben felmerült bennem, hogy ez alatt: """..., mivel a társadalomban ugyanannyi a "hülye" van, mint az "okos" .. """, talán azt akartad érteni, hogy mindenki valójában mindkettő, csak pl. más-más területen. Erre így meg más válaszok lehetnének elképzelhetőek, de mivel off topic, ezért is mellőzném.)
the_outsider kedd, 00:44
Előzmény: #69239  El_Kebir

(Mondjuk off topic, de szerintem a hülyékkel is baj van, nem is kevés [megvezethetőség -> szavazati jog, meg egyebek, pl. itt ez a portfolio.hu-s editor évek óta, vagy pl. annyi web oldalt átalakítottak a "csicsa" miatt, de sokuk csak szarabb lett mint előtte, és csak felhúzza magát rajtuk az ember stb.].   
De valóban nem akarnék ennek részleteibe belemenni nagyon. Másrészt, aki nem "hülye", azt még nem mondanám kapásból "okos"-nak, hanem látatlanban csak átlag(os) közelinek. De elfogadom akár azt is, hogy egyedi a véleményem.)
Placi82 hétfő, 23:56
Előzmény: #69273  Fsociety
Fsociety vasárnap, 22:15Előzmény: #69216  FsocietySzoval sracok,ti ezt itt nonprofit nyomjatok?
Írtad Murdochnak.... Nem semmi!! 
Huu, erre nem izotoniast kell innod, hogy ezt feldolgozd hogy valaki nem pénzért nyomja.... 🤣. Fel se bírod ezt dolgozni, hogy hogy.? Ilyen is  van? 
Bandita hétfő, 23:55
Előzmény: #69276  Placi82
Placi82 hétfő, 23:49
Előzmény: #69271  Bandita
1iveg /honap azért nem volt bonyolult elszámolni.🤣 Gondolom, te el se bírsz addig számolni a mennyi üveg neked elmegy 1 hónapban.. 🤣
Atlatszoak vagytok fiúk. Itt azért Zed, Murdoch, anno még írt ide Stolz, Boole, etc kb 40 fő  írt ide ellenvelemenyt. Mérnökök, infosok, gazdászok jogászok, kik már 5-10 éve is írtak gazdasági, tőzsdei, lakás topik forumba... Etc... 
Mindenkit  eluldoztok. Sokan 90%le is lépett.  Gratula. 😉
Ez a  séma már lejárt lemez....... 
Es vitatkoztok a bérenceknek definiciojarol??? 🤣🤣
... 
Bandita hétfő, 23:46
Előzmény: #69274  Bandita
Nem vagyok whisky rajongó, de évente mégis sokat kapok, biztos téríteni akarnak. 
Mindjárt keresek valamit, amiről még a borsodi nostradamus nem is hallott, és iszok a sikeres elvonójára. 
Bandita hétfő, 23:40
Előzmény: #69272  Placi82
Szövegértelmezés:DDD
Írtam te agyonolvasott, hogy saját kezűleg töröltem magam, csak ezt nem tudod feldolgozni. 
Úgy viselkedsz, mint az átlag széljobber:
görgeted a saját kitalációidat és abba kapaszkodsz. 
Idővel már akkora a kamu, hogy a kiút fájdalmas, ezért csak tekered tovább a szopórollert. 
Oszd le órákra is a mennyiséged, megy a matek (nem az alkeszok szokták, neem:DD)
Fsociety
Fsociety hétfő, 23:38
Előzmény: #69271  Bandita
Nem szemelyeskedem.  En,mint neolibsi,nem itelem el azt,aki mas. En sem vetettem meg az italt regen. Rengeteg izotoniast ittam sportolas utan. 
Placi82 hétfő, 23:35
Előzmény: #69269  Fsociety
🤣🤣? Hát majd bandiujonc(örökre kitiltott) pajtassoddal elljartok eljarok valami onsegelyezore....A bérenceknek biztos van:) Mert már látom a troll ossszefuggest😉Mondjuk szovegertelmezesi fejlesztés se se ártana... Mert ha valaki leirja hogy nem iszik semmilyen alkoholt,!!! Azaz nulla zéró, mert újra edzeni kezdett kardio, és konditerem, etc.. Továbbá leirja hogy régen is maximum  7dl Glenfiddich/hónap azaz 30 nap volt(lehet annyi se) Akkor ebben az országban mindenki alkoholista.
Na pá 
Bandita hétfő, 23:23
Előzmény: #69269  Fsociety
Most ezt miért?
Aki ilyen stílusban ír, és decire tudja visszamenőleg évekre, mikor mennyit ivott, és hogy mióta tiszta átmenetileg, az okvetlen tintás?
Bizonyára nagy megbecsülés övezi a családban, főleg Budán, azért ennyire kisimult. 
Fsociety
Fsociety hétfő, 23:19
Előzmény: #69266  Murdoch
En is elismerem a linkjeidet,csak mar untatnak ezeket elolvassa amugy valaki?
https://index.hu/mindekozben/poszt/2023/07/28/kis-panda-szuletett-a-debreceni-allatkertben/
Fsociety
Fsociety hétfő, 23:17
Előzmény: #69265  Placi82
Ja,hogy ez egy anonim alkoholista topic? Bandi,nem ezt igerted. Bar sokmindent megmagyaraz. 
Fsociety
Fsociety hétfő, 23:13
Előzmény: #69266  Murdoch
Meglepett volna,ha erted. 
Bandita hétfő, 23:06
Előzmény: #69265  Placi82
Fajtajelleg józanul jött ki belőled?
Még rosszabb. 
Murdoch hétfő, 22:59
Előzmény: #69264  Fsociety
Az hát. Netán nem kínaiak lakják? Mellesleg:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/One_China
Nem tudom mit erőlködsz, az usa is elismerte, csak éppen érdekeltségei vannak arra. 
Placi82 hétfő, 22:57
Előzmény: #69263  Bandita
1) Bandulujonc téged már teljesen kitotottak teljes portfólió  forumbol? Hogy jutottál vissza??
2) talán vigkrisz vagy inkább  egy másik srác osztotta meg a sárkányos fiúk  honlapját. Azonnal támogattam. Sőt én írtam, valakinek vissza hogy nem fegyvert vesznek belőle. Meg is védtem őket itt. Sőt utaltattam is. Ezt is beirtam itt!!  Keresd ki kb 6 hónapja?
3) Nem iszok alkoholt több mint 1 éve, és előtte is 1 üveg  whisky 1 hónapra elég  volt.  Volt hogy egyszerre megittqm 2 dl t, de utána 2 hétig semmit.  Szóval hazugsagaid hagyd abba. Amúgy se érdekel, nem veszed észre hogy totál  ignorallak..?? 
Fsociety
Fsociety hétfő, 22:32
Előzmény: #69261  Murdoch
De sirsz Tajvan fuggetlensege miatt,mert az kinai. Alig gaz...
Bandita hétfő, 22:31
Előzmény: #69221  Bandita
Lacika, most hogy megszeppenve visszavettél az arcodból, erre azért emlékeztetnélek.
Fajta jellegzetesség? Észnél vagy te?
Sok volt a whisky fórum előtt/közben?
Pia pénzt utald a sárkányellátónak inkább. 
Fsociety
Fsociety hétfő, 22:31
Előzmény: #69260  Placi82
Ebben a topicban? Ahol alig varjak,h ledaraljak az ukranokat? Jo otlet... 

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek