Annak is van egy spirituális jelentősége, amikor Medvegyev atomháborúval vagy Nyugat-Európa letámadásával fenygeti igen gyakran Németországot, többek közt.
A 80%, aki nem az AFD-re szavazott, nem úgy gondolja, hogy be lettek csapva. A választás előtt is lehetett tudni, hogy senki nem akar majd összeállni az AFD-vel, így is 80% úgy szavazott, ahogy.
Jössz egy 22-es cikkel, hogy akkor mi volt Z.-vel! ne röhögtess! . Ha te tudod, mi is volt ezzel a karácsonyi tűzszünettel, ki mit akart és mikor az Orbán, Putyin-Z. Bermuda háromszögben, akkor többet tudsz, mint ők hárman együtt. . A moszkvai támadás előtti napon Putyin támadott egy országos szintű, amelyikben 14-en meghaltak. . A belogodori betörés egy korlátozott katonai hadművelet.
Kicsit abba is bele kellett volna gondolnia pár szakértőnek, hogy milyen spirituális jelentőséggel fog bírni az oroszok számára a német fegyverek, eszközök újbóli megjelenése a kurszki régióban. Persze világos a sztori, nem jó reklám ez most a német fegyvergyáraknak, pörgetni kéne a megrendeléseket...
" A német kormány Baerbock külügyminisztert javasolja az ENSZ Közgyűlésének elnöki posztjára – DPA." Na most ez alá a hír alá képzeld el a Benny Hill show zenéjét... . Biztos vagyok benne, hogy az úgynevezett nyugat még tud lejjebb is süllyedni.
Igen, hogyne. https://444.hu/2022/10/04/zelenszkij-rendeletbe-foglalta-hogy-nem-hajlando-targyalni-szemely-szerint-putyinnal A karácsonyi tűzszünet sem kellett. Most, hogy rosszul áll a széna meg már kellene. De ami a legfontosabb nem nagyon érdekes, hogy Z. mit akar. Azt Trump és Putyin dönti el, Z. meg utána tájékoztatják. Meg azzal, hogy a tűzszüneti megbeszélés környékén moszkvai polgári célpontokat támadott, a Trump-Putyin telefon eszmecsere előtt meg volt egy kétes belgorodi betörés, adhatsz Z.-nek egyből béke Nobel-díjat.
Úgy látom, még mindig merik azt mondani az oroszbarátok, hogy Z. a háborúpárti, pedig ő akar tűzszünetet, Putyin meg csak akadékoskodik, húzza az időt. Mindamellett, hogy szerintük Z. a háborúpárti, üörülnek annak, hogy Putyin nem akarv tűzszünetet, újabb területeket akar még vissza vagy elfoglalni. Megfájdul az ember feje ennyi logikátlanságtól.
Z. nem olyan tűzszünetről egyeztetett Trumppal, amelyik csak az energetikai infrastruktúra nem ttámadásáról szól, hanem annál szélesebb körűről. Abnból hogy ő nagyobb terjedelmű tűzszünetet akart, nem vonnám le azt a következtetést, hogy háborúpárti, hanem inkább az ellenkezőjét.
Na zártam a tesla shortot. Tudtam mikor elkezdte Musk Trump mellett kinyirni az USAIDososkat 2s szembe menni a nagytőkevel, hogy szívni fog..... Igaz még most is 110P/E ráta de előtte ez éveken át soha senkit se érdekelt akkor se mikor ennyi autót se adtak el, mint most... De most elkezdett szemetkedni... Felére olvasztottak a vagyonát.. Most megpihentek, és is kiszalltam a short öl.... Szegény Musk, én sajnálom, mert az Twitteres bui óta bírom. De hát biztosra fogadtam. Tudom hogy működik a rendszer......
Tehát idáig megaz atomsilliok fedelet se nyitottak ki az Oroszok pedig jó pár EU s angol, francia és USA típusu nagy hatotavu raketak hullottak az Orosz városokba. De ők Kindszal rakétákat vasmaggal töltve küldték vissza (nem atomtoltettel) es csak kelet Ukrajnai harc térre. Eszükbe se jutott, a Francia Macron fele katonai támogatásért, atomraketat küldeni Putyinnak. Oroszoknak 6000 db komoly modern atomfejjel rendelkező interkontinentalis rakétaja van. De nem lőttek. Istenem a Franciák kilolének egyet, akkor a saját nyakukba hulla vissza, és azt is az Oroszokra kennék.... vagy el se indulna. Úgye volt pár kilovesi hadgyakorlat amit nem győztek agyonhallgatni, pedig dicsekedni akartak. De most 2026 tol 2032!!!!ig felujitjak csilliardokat ezeket a rakétákat. Auggransok 3ltartasa és fegyvwrkez3s és a 4 szezwres energiqrak. mellett. A fehér keresztény europaiknak 2030 as évekre nem sok jövőt jósolok, bár örüljenek ha egy migráns nem csapja agyon vagy erőszakolja vagy rabolja ki őket..... :) Jaj de félnek ezek Putyintol.. 3bbol is látszik hogy pontosan tudják hogy sose támadnak meg az EU t. Pedig aztán jol felfegyvereztek anno pororsenkoekat és Z t és csapatát. Amig Merkel mutti szépen bevallota vakito targyalassal, és idohuzassaal, a cél az volt, hogy az Ukránokat az EU és USA felfegyvereztek az Oroszok ellen, meg 2022 elott bőven. Ezt Minszki egyezmény előzménye és utána való időszak idontervaluma. És várjatok!!!! itt jön a slussz poén, higy ez nem osszeskuves elmélet. Hanem maga Merkel Mutti ismerte el, ha jól emlékszem,! hogy sose gondolták komolyan, csak titkos szövetségben idohuzasra használták és atvertek az oroszokat Ukrajna Nyugat elleni felfegyverzesere, Mert szerintem már a neolib. elit(nem ide értve Macront vagy Merkel, vagy Leyent, mert ők nem az elit szint , csak hogy érthető legyen....... csak eszközök voltak) tudták már akkor egyesek hogy ki lesz provoklava a háború. Brüsszel olyan gyorsan lepett, és rendelkezett mindenről szanciorol, etc, Hogy csak pislogtam hogy ez a. Mindenben 10 éve suta tehetetlen lassu Brüsszelbe már be voltak készítve az "" iratok, és rendeletek" Ezt onnan tudom, hogy nem. Tudtam olyan gyorsan leker3sjedni, pedig naprakész vagyok, mint ahogy a rendeletek és a szankciók másodpercek alatt meghoztak kijottek.......... Na ezen gondolkozzatok el elvtársak....!!
Nyilván jelenleg viszi ami hosszabb távon majd átfordulhat illetve van egy nagy különbség, neki van egy rahedli ásványkincsük illetve nekik nem a GDP-jük 120%-án áll az adósságuk, hanem a G20-ak között a legalacsonyabb 14.9%... bőven van terük nem úgy mint a franciáknak, de nézhetjük akár az egész EU-t, ahol a fegyelmezett németek most ugranak fejest a gödörbe...
OROSZ-UKRÁN háború