Te már megint fondorlatoskodol velem!! - ne irányits a kérdésed.. Ehhez mi köze van másnak Először Te illettél meg kritikával (nem tudlak párpajra hívni) intézük el együtt,magunk között!! Nem is érdekelnek az ideológia külömbségek Szép napot...
Az 50% 2000-es népszámlálási adat. Ne viccelj már, hogy számíthatták volna bele Donbasz elfogalt területének GDP-jét. (2014 március-áprilisban került ki Ukrajna fenhatóságából) az ukrán GDP-be.Afülött nem rendelkezett az ukrán kormány, nem került bele a költségvetésébe és nem si voltak kiadásai arra a területre. Afölött a GDP fölött a szakadár köztársaságok vezetése rendelkezett.
Azt montad az orosz saját népét kirtsa.. (jugókról hallottam saját testvérét legyikolná)sőt ezzel az oroszokat bélyegezted meg!! felfogtad? Még,ha kiírtaná is(Ebbe tényleg nem hiszek) azé nem kell a másiknak(ukránoknak) ugyanazt követni. Ez olyan mintha ott lakó oroszokat lázítsuk fel Putyin ellen (hu ez normális gondolkodás) jaj Te rokon vagy az ukrán népjárásba.. monjam ugy ukrán észjárásba! -na ilyen vetetőktől menekülnek cirka 5 millóan
Na megyek aludni. Holnap meg nem érek rá. . 2015 re Janukovics bebukttatasa után közel 60% ukrán GDP eses akkor stimmel. Oké akkor igazam volt Megneztem neked 2014 ben Krim GDP-je 4 milliárd dollár volt, ami a ukrán akkori GDP kb fejben szamolva 3%-ának felelt meg. Ismétlem a GDP 3%a. Nem 60%a Azt meg nehezen hiszem hogy a 2022 és népszavazás ig, meg jogilag is Ukrajna része volt a keleti Donbaszi régió. Statisztikában jogilag bele kell számolni (szerintem) . Krim ugye jogilag is elveszett 2014 ben de az csak 3%koruli GDP. De kelet nem. Szóval elég szarul jártak a majdannal az Ukrán nép... Ez az 50% orosz kisebbseg keleten mikori népszámlálási adat?
bakker ezért írtam én, mért támadsz Te engem, nem szégyelled magad ,lépd át oszt kész, legyél már úr a másikkal szemben(egy betűm,ha kimaarad belém kötsz!! Én ez képviselem Te azt, mért kell gögösködni.
Nem jó az analógiád, mert Győrben nemcsak osztrákok élnének, hanem 50%-ban magyarok, akik nem akarnának csatlakozni Ausztriához. Egyébként nézzük például Katalóniát. Autonóm országrész, zömében katalánok élnek ott, kb. annyira kóülönböznek a spanyoloktól, mint az ukránok az oroszoktól. A központi kormány nem engedte el őket, a katalán politikusokat még üldözte és börtönbe is vetette. Pedig autonómok voltak, de el akartak szaakdni.
Ha Trump bácsi háborúnak nevezi a háborút, akkor talán illendő lenne a híveknek (Tru+pu) is így tenniük.
Na szóval, van egy gengszter, aki úgy gondolja, hogy: "Mi az, hogy a világ azt hiszi, hogy nekem kicsi a pöcörőm. Van ez az USA vagy mi, meg egy szervezet amiben ő a dudás. De mi az, hogy neki nagyobb van? Mondjuk lehetnénk akár haverok is, de akkor elfogadnám, hogy az övé a nagyobb. Legyen úgy, hogy inkább megmutatom, hogy az enyém a nagyobb. Habár, a fenébe is, nekem jóval kisebb! Na jó, úgy sem ez számít, hanem, hogy mit gondolnak a bámészkodók. Van itt ez a kisebb fazon a környéken, aki most úgyis haverkodik ezzel a nagyfiúval, meg vannak ennek ezek a színes üveggolyói is, azokat is simán megkaparinthatnám. Kicsit gyúrok erre pár évet, évtizedet. Ezek a hülyék most azt gondolják, hogy a háborúk korának vége, és nem foglalkoznak az edzéssel, meg a felszereléssel. De majd én megmutatom. Az üveggolyók is enyémek lesznek, a pöcörőmet is csodálattal fogják emlegetni, talán még a későbbi krónikákban is, meg egyéb jóságok is várhatóak. A többi kismiska népek is a kegyeim után fognak esdekelni majd, s tán még szép lassan mást is begyűjthetek a környéken a sikerem után. A kismiskások is úgy fogják ezt emlegetni, hogy nekem nem kell kényszerítenem a pribékjeimet, hiszen fizetem őket, a kis fazonok meg majd rákényszerülnek erre, hiszen ők nem háborúra készültek évtizedek alatt, meg egyébként is kicsik, hiszen ezért is kezdek ki velük. Azt teszek amit akarok. A kismiskások begyógyszerezettjei is engem fognak dicsőíteni, és nem is kell félnem, hogy ellenem vallanak, hiszen ezek már örökre gyógyszerezettek, sosem váltanának, még akkor sem, ha a szemük láttára gyilkolnám le akár az ismerőseiket is, mint a múltban tették az elődeim. Ha a gyógyszer hatása önmagában csökkenne is, ez sem számít, mert tömegben egymást immunizálják folyamatosan a valóság ellen. Szóval: start! Ja, meg vigyázni, hogy a háborút, különleges hadműveletnek nevezzem, és mindig találjak valami indokot, hogy miért is 'kényszerítették ki ezt belőlem'. Mondjuk ez eleve röhej, de a begyógyszerezetteknek mindent be tudok adni egyébként is."
Ez egy fiktív analogia volt. Fiktiven azt megkerdeztek hogy hagynám e Győrt elszakadni Ausztria hoz.?? Leirtam hogy én igen hagynám. , az indoklassomal együtt, analogiat húzva, az Ukrán helyzettel. Amugy meg szemelyeskedjunk jó? . Olvasd el és értelmezd a szöveg egész kontextusában. Köszi.
Ja,te vagy az igazi liberalis. Nem ugy ,mint mi. 🤣 Edes f.szom...mintha lenne barmi fogalmad arrol,hogy ki mit gondol melysegeben. Szivatja oket Budapest..jesus christ...
OROSZ-UKRÁN háború