Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety vasárnap, 09:01
Előzmény: #69095  El_Kebir
Van,amikor az ember probal nagyon bonyolultnak es misztikusnak tunni,de vegul nem az lesz,hanem valami egeszen mas. 
Bandita vasárnap, 09:01
Van ilyen társasjáték.
Első szint Placi, aztán HPeter.
HPeter76
HPeter76 vasárnap, 07:41
Te már megint fondorlatoskodol velem!! - ne irányits a kérdésed.. 
 Ehhez mi köze van másnak Először Te illettél meg kritikával (nem tudlak párpajra hívni) intézük el együtt,magunk között!!
 Nem is érdekelnek az ideológia külömbségek
 Szép napot...
HPeter76
HPeter76 vasárnap, 07:34
Előzmény: #69094  Fsociety
  Hát ???? még a másét is.. 
 de megvalósulások kozött vannak külömbségek..
Istvan78 vasárnap, 00:53
Előzmény: #69092  Placi82
Az 50% 2000-es népszámlálási adat. 
Ne viccelj már, hogy számíthatták volna bele Donbasz elfogalt területének GDP-jét. (2014 március-áprilisban került ki Ukrajna fenhatóságából) az ukrán GDP-be.Afülött nem rendelkezett az ukrán kormány, nem került bele a költségvetésébe és nem si voltak kiadásai arra a területre. Afölött a GDP fölött a  szakadár köztársaságok vezetése rendelkezett.
El_Kebir
El_Kebir vasárnap, 00:45
Előzmény: #69094  Fsociety
...te érted, hogy mit írt?  ...vagy csak tippelsz? :D
Fsociety
Fsociety vasárnap, 00:32
Előzmény: #69093  HPeter76
Marmint hogy sohasem fordult elo a tortenelemben,hogy egy orosz diktator a sajat nepet irtotta volna? 
HPeter76
HPeter76 vasárnap, 00:27
Előzmény: #69071  El_Kebir
Azt montad az orosz saját népét kirtsa.. (jugókról hallottam saját testvérét legyikolná)sőt ezzel az oroszokat bélyegezted meg!! felfogtad?
Még,ha kiírtaná is(Ebbe tényleg nem hiszek) azé nem kell a másiknak(ukránoknak) ugyanazt követni.
 Ez olyan mintha ott lakó oroszokat lázítsuk fel Putyin ellen (hu ez normális gondolkodás) jaj Te rokon vagy az ukrán népjárásba.. monjam ugy ukrán észjárásba! -na ilyen vetetőktől menekülnek cirka 5 millóan
Placi82 vasárnap, 00:27
Előzmény: #69086  Istvan78
Na megyek aludni. Holnap meg nem érek rá. . 2015 re Janukovics bebukttatasa után  közel 60%  ukrán GDP eses akkor stimmel. Oké akkor igazam volt 
Megneztem neked  2014 ben Krim GDP-je 4 milliárd dollár volt, ami a ukrán akkori GDP  kb fejben szamolva 3%-ának felelt meg. Ismétlem a GDP 3%a. Nem 60%a
Azt meg nehezen hiszem hogy a 2022 és népszavazás ig, meg jogilag is Ukrajna része volt a keleti Donbaszi régió. Statisztikában jogilag bele kell számolni (szerintem) . Krim ugye jogilag is elveszett 2014 ben de az csak 3%koruli GDP. De kelet nem.  Szóval elég  szarul jártak a majdannal az Ukrán nép... 
Ez az 50% orosz kisebbseg keleten mikori népszámlálási adat?  
Istvan78 vasárnap, 00:15
Előzmény: #69088  Fsociety
Ez csa lipsizés csak egy szitokszó, amivel próbálják erősíteni az érvelésüket. Ők se gondolják komolyan.
HPeter76
HPeter76 vasárnap, 00:14
Előzmény: #69071  El_Kebir
bakker ezért írtam én, mért támadsz Te engem, nem szégyelled magad ,lépd át oszt kész, legyél már úr a másikkal szemben(egy betűm,ha kimaarad belém kötsz!! Én ez képviselem Te azt, mért kell gögösködni.
Istvan78 vasárnap, 00:14
Előzmény: #69079  Placi82
Nem jó az analógiád, mert Győrben nemcsak osztrákok élnének, hanem 50%-ban magyarok, akik nem akarnának csatlakozni Ausztriához.
Egyébként nézzük például Katalóniát. Autonóm országrész, zömében katalánok élnek ott, kb. annyira kóülönböznek a spanyoloktól, mint az ukránok az oroszoktól. A központi kormány nem engedte el őket, a katalán politikusokat még üldözte és börtönbe is vetette. Pedig autonómok voltak, de el akartak szaakdni.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 00:12
Előzmény: #69085  Placi82
Napok ota neolipsizel,minden alap nelkul,a monitorod/telefonod mogul,mintha kb ismernenk egymast.  Az nem volt szemelyeskedes,ugye? 🤷
the_outsider vasárnap, 00:10
".. ebben különleges hadmuveletben .."    

Ha Trump bácsi háborúnak nevezi a háborút, akkor talán illendő lenne a híveknek (Tru+pu) is így tenniük.    

Na szóval, van egy gengszter, aki úgy gondolja, hogy:    
"Mi az, hogy a világ azt hiszi, hogy nekem kicsi a pöcörőm. Van ez az USA vagy mi, meg egy szervezet amiben ő a dudás. De mi az, hogy neki nagyobb van? Mondjuk lehetnénk akár haverok is, de akkor elfogadnám, hogy az övé a nagyobb. Legyen úgy, hogy inkább megmutatom, hogy az enyém a nagyobb. Habár, a fenébe is, nekem jóval kisebb! Na jó, úgy sem ez számít, hanem, hogy mit gondolnak a bámészkodók. Van itt ez a kisebb fazon a környéken, aki most úgyis haverkodik ezzel a nagyfiúval, meg vannak ennek ezek a színes üveggolyói is, azokat is simán megkaparinthatnám.    
Kicsit gyúrok erre pár évet, évtizedet. Ezek a hülyék most azt gondolják, hogy a háborúk korának vége, és nem foglalkoznak az edzéssel, meg a felszereléssel. De majd én megmutatom. Az üveggolyók is enyémek lesznek, a pöcörőmet is csodálattal fogják emlegetni, talán még a későbbi krónikákban is, meg egyéb jóságok is várhatóak. A többi kismiska népek is a kegyeim után fognak esdekelni majd, s tán még szép lassan mást is begyűjthetek a környéken a sikerem után. A kismiskások is úgy fogják ezt emlegetni, hogy nekem nem kell kényszerítenem a pribékjeimet, hiszen fizetem őket, a kis fazonok meg majd rákényszerülnek erre, hiszen ők nem háborúra készültek évtizedek alatt, meg egyébként is kicsik, hiszen ezért is kezdek ki velük. Azt teszek amit akarok.    
A kismiskások begyógyszerezettjei is engem fognak dicsőíteni, és nem is kell félnem, hogy ellenem vallanak, hiszen ezek már örökre gyógyszerezettek, sosem váltanának, még akkor sem, ha a szemük láttára gyilkolnám le akár az ismerőseiket is, mint a múltban tették az elődeim. Ha a gyógyszer hatása önmagában csökkenne is, ez sem számít, mert tömegben egymást immunizálják folyamatosan a valóság ellen. Szóval: start! Ja, meg vigyázni, hogy a háborút, különleges hadműveletnek nevezzem, és mindig találjak valami indokot, hogy miért is 'kényszerítették ki ezt belőlem'. Mondjuk ez eleve röhej, de a begyógyszerezetteknek mindent be tudok adni egyébként is."
Istvan78 vasárnap, 00:09
Előzmény: #69081  Placi82
Gondolom, az eséshez hozzájárult a Krím és Donbasz jelentős részének elvesztése. 
Placi82 vasárnap, 00:06
Előzmény: #69083  Fsociety
Ez egy fiktív analogia  volt.
Fiktiven azt megkerdeztek  hogy hagynám e Győrt elszakadni Ausztria hoz.?? 
Leirtam hogy én igen hagynám. , az indoklassomal együtt, analogiat húzva,  az Ukrán helyzettel. 
Amugy meg  szemelyeskedjunk jó? . Olvasd el és értelmezd a szöveg egész kontextusában. Köszi. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 00:05
Előzmény: #69080  Bandita
Gondolom "elemzik" a pacienseket.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 00:02
Előzmény: #69079  Placi82
Ja,te vagy az igazi liberalis. Nem ugy ,mint mi. 🤣 Edes f.szom...mintha lenne barmi fogalmad arrol,hogy ki mit gondol melysegeben. Szivatja oket Budapest..jesus christ...
HPeter76
HPeter76 vasárnap, 00:00
Régen is úgy volt lakosoknak nem sok köze volt pláne mikor  két ország katonái egymással harcolnak,
 irány búvóhely! 
Placi82 szombat, 23:58
Előzmény: #69075  Istvan78

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek