Képzeld el, hogy lenyomják a rokonságodat, de visszahozzák a búcsúztatásra a ruháikat. Gondolom ez neked teljesen oké lenne,nem?Megköszönöd,aztán bontasz egy sört.
-nem az a baj ítt, a Fejpénz a kényszersorozás útán egyből lenyúlják!!! -velejétől korrupt ország!! Sorozás behívóval (ha nem jelenik meg),talán akkor indíthatnak körözést,eljárást!!!! -Hol van ítt a Trv. rend!!!
Mert aki nem ért veled egyet, az menjen harcolni Ukrajnába,nem? Te miért nem vonulsz be a ruszkikhoz? Mert ott aztán önként dalolva ment mindenki harcolni,nyilván :)
Kis minuszoloknak üzenem, a sötétben settenkedoknek, hogy settenkedjenek Odesszaban., Harkivban, Ungvaron, vagy Munkacson, es ott legyenek kihúzott háttal nagy hazafiakat,mikor befékez mellettük a hadkiegeszito kisbusz, és annyi, vége a dalnak...... Ne Magyarországról osszák az észt , es uszitsanak... Ehhh, szánalom....
"" Lám most már írják, hogy nem volt értelme Kurszknak."" Így van. Taktikailag semmi értelme se volt. PR fogasnak meg drága volt az a sok jó elit dandar feladozasa. Jaj mennyit vitatkoztam én itt, mennyi emberrel, pár hónappal ezelőtt. De hát csak gunyolodtak, hogy hülyeség., stb.. ... Aztán igazam lett....
Hu,de jó KITERJESZTETT gonolatsor. SZÉP NAPOT.Én elnézést kérek ,ha kicsit is megbántottam bárkit! (Jaj az nem tetszet,hogy valami nőiesség tulajdonságait ragasztotta rám,áhh fátylat rá) ... -Na már,ha nöiesség én már nem tudom melyik híradóba Ukránoknál interjú történt,de nagyon rövid volt, lényege Háborúval kapcsolatos,na meg Zelike szerepe: Szép barnahajó Hölgy nyilatkozta Zelike egy megvásárolt személy,vagy embert mondot (Hu azt azonnal kivették a közlendő anyagból) olyan 1 perces film ídejű (persze Ukránoktól jött,valahogy véletlenül ellenőriték,szűrték) kösz.,hogy megoszthatam!! (Még az hozzá tartozik interju készítő nem volt megnevezve,interjú alany még úgyse) .... -Mi aztán tanultunk a legtöbbet, 48-as szabadságharcunk vérbefolyt!!! -Még most is nagy a nosztalgiák,pláne a mártirok,áldozatok iránt!!!
Ahhoz a nők, feleségek, nőverek, és anyák tömege kell az utcára. Mert ha azokba lőnek bele Kijevbe... Akkor az Ukrán nép cafatokra nép mindenkit. Az Ukrán férfi aki nem lépett le az nem mozdul meg, mert úgy érzi hogy hazaárulo, és szégyen.. Persze nem akar meghalni a fronton, és bujdokol, hisz élni akar azért!!!!! . De tüntetni se mernek kimenni, se belso érzések (propaganda) miatt, se külső dolgok ( " jól fizetett allamhatalmat védő csendorok") miatt. Majd ha az Ukrán nők, mennek ki az utcára, akkor lesz vége..... Ez a tippem, de csak szó szerint tipp..., nehéz kiszamolni. Masik variáció, ahogy te mondtad Kievig mennek, de akkor az még sok vér..
OROSZ-UKRÁN háború