Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Istvan78 vasárnap, 14:35
Előzmény: #65028  Murdoch
Te is folyamatosan hazudsz.
Nem állítottam, hogy az oroszok nem haladnak  előre. (És egyébként hogy kapcsolódik ez ahhoz, hogy az ukránok is használnak-e börtöntöltelékeket?)
Nem állítottam olyat, hogy az USA nem áll kapcsolatban terrorszervezetekkel.
Istvan78 vasárnap, 14:31
Előzmény: #65025  Karvalytokes
Miért is futottam lékre? Kérdeztem valamit, nem állítottam.
Murdoch vasárnap, 13:35
Előzmény: #65037  vigkrisz
Szokás szerint ez is bukta, ezt még a nyugat is elismeri.
https://www.lemonde.fr/en/international/article/2024/03/01/ukraine-s-western-allies-already-have-a-military-presence-in-the-country_6575440_4.html
https://responsiblestatecraft.org/foreign-fighters-ukraine/
Ez a szánalmas propagandázás már a totális agónia állapota, részvétem.
vigkrisz vasárnap, 13:22
Előzmény: #65036  Murdoch
mondja ezt egy orosz propagandát és dezinformációt terjesztó hazaáruló mindenféle bizonyíték nélkül
Murdoch vasárnap, 13:16
Előzmény: #65035  bigyula
Megint félrebeszélsz. Tízezrével vannak nyugati szakértők, zsoldosok Ukrajnában, naná, hogy az oroszok is léptek. De ezek válaszlépések. Atacams dettó, utána megy az Oresnyik. És ugye a legfőbb hazugságotok, hogy amerika nem vesz részt a háborúban, állandóan erről ment a vita. Na ja, ki kezeli az Atacams rakétákat? Megsúgom a yenkik, csoda, hogy nem volt durvább reakció az oroszok részéről. 
bigyula vasárnap, 12:55
Előzmény: #65033  Murdoch
Mindössze arra akartam felhívni a figyelmet, hogy amiről Placi82 írt, az a mások oldalra is igaz. Ebben mi a "mellébeszélés"?
.
Egyébként mostantól az ukránok is bevonhatnak harmadik országbeli hivatásos katonákat, mivel az oroszok ezt már bizonyítottan megtették. Már kb. 2.5 évvel ezelőtt is azt írtam (visszakeresheted), hogy az ukránok akkor lennének zseniálisak, ha hadat üzennének az USA-nak, majd megadnák magukat, és hagynák, hogy megszállják őket.
Murdoch vasárnap, 12:50
Előzmény: #65032  Karvalytokes
A végén úgyis kihozzák, hogy igazából Ukrajna nyert. 
Murdoch vasárnap, 12:49
Előzmény: #65031  bigyula
Világosíts már fel kérlek, hogy ki foglal el nem akármilyen területeket mostanában? És szerinted a merítés ugyanaz a két ország esetében? Miután lassan 10 millió ukrán elmenekült? 
Nem tudom mire jó ez a nyilvánvaló mellébeszélés.
Karvalytokes
Karvalytokes vasárnap, 12:45
Előzmény: #65028  Murdoch
Mai hîr : Az oroszok elfoglaltàk Petrovkàt.Mar délröl is közelednek Csasziv Jarhoz.
Amúgy ezek ukrán propagandistàk..Van az a pénz amiért lehazudjàk a holdat az égboltról.
bigyula vasárnap, 12:37
Előzmény: #65019  Placi82
"Neked elméntek otthonról.? Te meghiszel zZ nek és haborus propagadajanakes es veszteségi számoknak?"
.
Te még hiszel Putyinnak, a háborús propagandájának, a veszteségi számainak? ;)
.
"Fogd már fel egy veterán hivatásos zsoldos sokkal többet ér mint egy agyutoltelekbek ki vezenyelt szerencsétlenek"
.
Szerinted 3 évvel a háború kitörése után mennyi hivatásos, tapasztalt katona maradt az orosz oldalon?
Placi82 vasárnap, 12:26
Előzmény: #65029  Placi82
Ja és annyira fogynak és nyomordnak le ezen korosztaly tagjai? Q propaganda számai ellenére? . Hogy azért már kikepzesre azért csak behivjuk a 18-25 éves korosztalyt is.?? Meg 1 év háború, és 18  alattiakat is behivják egy kis alkalmassagi vizsgálatra? Hmm?? Na? Mint anno Hitlerjugendeket? De ott legalább önként mentek, Hitler iránt érzett fals, és téves csodalatbol. Nem erőszakkal, 3 erős  pofon után! Biden adminisztráció nem ok nélkül kéri a 18-25 korosztalyt is..... Az utolsó Ukránt is hősi halálát halva, is  feláldozzak hogy Putyin meggyengitsek! Ezt az "áldozatot" meghozza a Biden "libas.adminisztráció"......
Placi82 vasárnap, 12:09
Előzmény: #65021  Istvan78
Hihetetlen. Teljesen ignoráld amit írtam. Állítottál valamit. "" Azt hogy milliószámra szöknek a sorozas elől az orosz ferfiak"
Hazugság!! Erről linkelek neked bármennyi cikket,  Oroszban nincs kenyszersorozasok, se általános mozgositas!!! Ukrajnában pedig van! 25 evestol 55 evesekig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagycsoportos óvodások is tudják..... de te az allitasodrol megint 1 db hivatkozás se  se linkeltel... Most jön az új mellébeszélés. Röhej. Most ez olyan mintha én beszélnek neked Newton II ik torvenyerol. A te válaszod és terelésed az hogy pipacs piros. Már mind unjuk........... Nagyon!!!!!!!!!!!! 
Hazugság!!! Csak Ukrajnából szöknek el a kenyszersorozasok elől az Ukrán férfiak, és (követik őket a feleseg és a gyerek is ha találtak.jo munkát külföldön, epitoipar, ipar, etc, ahol nem kell perfekt nyelvtudas...). Mondtam osszehozzak pár itt dolgozó munkassal!!!! És mond a szemükbe hogy hazaarulok, meg amit itt osszehordtok, azokat, amiért nem haltak meg Z, és "egyéb idegen fajta" "érdekekert. Biztos dijjazni fogják, ezt a libsi parasztvakitast😉😉
Murdoch vasárnap, 12:02
Előzmény: #65025  Karvalytokes
Még soha nem találkoztam senkivel, aki ennyire tagadja a valóságot. És még büszke is rá. Miközben az oroszok folyamatosan haladnak előre a nemlétező hadseregükkel.
Ezt meg a másik nagyokosnak, aki ugye tagadja, hogy az usa terrorszervezetekkel van kapcsolatban:
https://444.hu/2024/12/15/kozvetlenul-targyalt-az-usa-sziria-uj-uraival
Csak nem a szír katonai támasztpontot akarják lezongorázni...
Sehmet
Sehmet vasárnap, 11:41
Előzmény: #65024  Istvan78

De azért egy kis rész, ha nem olvasnád el vagy nem értenéd, a Karvalytokes által belinkelt cikkből arra vonatkozóan, hogy börtöntöltelékeket is bevetett-e más Ukrajna a fronton:
.
"Iván ötgyermekes családapa, a donbaszi háború veteránja rablásért ült börtönben. „Tíz év börtönbüntetés vagyonelkobzással. Én hét évet ültem le, három évem volt hátra. Tudom, hogy nem érte meg, nem a megfelelő társaságot választottam. Nem voltak megfelelő barátaim” – mesélte. Most katonai sofőr.
Ruszlánt repesztalálat érte, és most lábadozik. Lopásért és csalásért ült. „Megváltoztam, de nem is akarok arról beszélni, ami a fronton történik. Ilyen helyzetben az oroszok előrenyomulnak, és nem tudni, mi lesz. Mi megpróbálunk tenni valamit, hogy megállítsuk őket. Mindet nem lehet megállítani, de legalább egy részét” – fogalmazott."
Sehmet
Sehmet vasárnap, 11:39
Az utolsó mondatodban feltett kérdésre Karvalytokés válaszolt Megismételjem?
Karvalytokes
Karvalytokes vasárnap, 11:37
Istvan78 vasárnap, 11:27
Előzmény: #65023  Sehmet
Gondolod, hogy úgy működik a világ, hogy ha te azt írod, hogy a vitapartnernek nincs infója alapvető dolgokról, akkor az úgy is van? Ha csak a börtönökről van most szó, az oroszok már régebben, 23-ban is verbuváltak börtönökből katonákat, nem is keveset. Ágyútölteléknek használták őket például Bahmutnál. Nem feltételezem rólad, hogy nem olvastál erről.
Ukrajna is bevetett már börtöből szabadított katonákat?
Sehmet
Sehmet vasárnap, 10:45
Előzmény: #65022  Istvan78

Látod, megint alapvető információk nélkül írogatsz! De visszavonom az előző mondatomban állítottakat, ha azt Ukrajnára értetted, ahol már régebb-óta börtönökből töltik fel a hadsereget.
.
https://www.atv.hu/kulfold/20241111/zelenszkij-ukraja-borton-eliteltek-hadsereg
.
"Börtönből a frontra: elindult az ukrán elítéltek katonai képzése 2024. július 27. Az akut létszámhiánnyal küzdő ukrán hadsereg egy új mozgósítási törvény értelmében már börtönviselt és jelenlegi fogvatartottakat is kiképez katonának."
.
https://www.szabadeuropa.hu/a/bortonbol-a-frontra-elindult-az-ukran-eliteltek-katonai-kepzese/33041004/p1.html
Istvan78 vasárnap, 00:09
Előzmény: #65021  Istvan78
Börtönökből kiszabadított bűnözők, messzi szegény régiókból sok pénzért verbuvált, de gyengén kiképzett katonák (zsoldosok), újabban már észak-koreai katonák, nos ezek vannak már csak...
Istvan78 vasárnap, 00:06
Előzmény: #65019  Placi82
Erről beszéltem korábban, ilyen lekezelő stílusról, például tőled:
"Neked elméntek otthonról.?"
csak fújod állandóan az egyszerű, egyfókuszú szövegeid, de egyszer nem próbáltál még több szempontból vizsgálni dolgokat. Például a veszteségeket nézve:
. Az ukránok döntően védekeznek, erődítményeket építettek ki, ezeket az erődíttményeket a támadónak nehéz bevenni-nagy veszteség.
- Kezdetben az orosz logisztika nagyon gyenge volt.
- Az orosz parancsnki együttműködés főleg kezdetben gyenge volt.
- Az oroszok motivációja gyengébb, mint az ukránoké.
- A hadifelszerelésnagy átlagban jobb az ukránoknál.
- Harcedzett zsoldosok nagy százalékban már odavesztek rég.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek